Gopro İlginç Fotolar Yapma

başlık biraz garip oldu ama :)
arkadaşlar şöyle bir foto yapmak için ne ve hangi prgoramı kullanmalıyım.
gopro studio var onda videolar ile baya oynayabiliyorum.böyle bir fotoyu nasıl yaparız.

bildiğim kadarıyla sabit açılı çekimlerde fotoğraf fotoğraf üstüne bindirme ile yapılıyo bu :cherry:

Tabi sallıyo olabilirim ama öyle olmalı bi yerde denk geldim ya da videosunu izledim bulursam hemen paylaşırım..
Başka bildiğiniz şeyler varsa paylaşım süper olabilir :)

Evet şimdi buldum.. Aşağıdaki link yardımcı olabilir.. Eğer yaparsanız mutlaka paylaşın..

Son düzenleme:
program adobe photoshop galiba biraz inceleyeyim bakim :)

bendede 3+ black var. bende yeni aldım 1 ay falan oluyor.yol resimleri videoları falan çekiyorumda ne zamandan beri aklımda böyle bişe tekere kalkarken peşpeşe falan güzel kareler olabilir :) ne güzel uyuyacaktım :) 2 saatir adobeyi yüklüyorum ama deneme sürümü biriside crakını falan verse iyi olur :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:55 ----------

tamam çözdüm mevzuyu en yakın zamanda fotoları çekip yapacam :) ama adobe deneme sürümü şunu craklasak veya key falan bilen varmı :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:23 ----------

hihiihih :) ilk deneme için fena değil :)kask niye yok demeyin :) biliyorum hatamı :)

nokia telefonların kendi içinde gelenuygulamaları yapabiliyor bunları. tabi adope gibi olmaz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar