Google Maps'da Japonya'yı gezerken CBR250' ye denk gelmek (RESİMLİ)

Arkadaşlar Google Maps'de rastgele gezinirken bi de ne göreyim, kurye CIBIR. :queen:

bildiğin oyun ekranı gibi :D neden öyle ya :cherry:

İstanbul sokakları böyle mi hiç :mrgreen:

Valla asfaltın kalitesi burdan belli. :cherry:
Pizza motorumu yapmış adam cıbırı ya :cherry:

Kurye motoru yapar ne varki onlar icin yerli uretim adamin kendi sehrinde uretiliyodur belki motor
Dusunsene yan mahallende motor fabrikasi

geçenlerde ben de mecidiyeköy civarlarında cbr kurye motorunu. üstünde cbf lere takılan ayak örtüsü (artık neyse onun adı) ellerin içine konulduğu torbalardan (onun adını da bilmiyorum) vardı.

hahaha sende benim gibi google maps te ülkelerin sokaklarında geziyosun:) Neyse, arkadaş ortamında Japonyaya gittim diyip anlatırsın oraları:mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:00 ----------

bildiğin oyun ekranı gibi :D neden öyle ya :cherry:

İstanbul sokakları böyle mi hiç :mrgreen:

Aynen oyunlar ne kadar gerçekçi artık hesap et bu daha oyun gibi kalmış :D

Valla şu kadarını biliyorum,Japonya'da motosiklet ve araba fiyatları Türkiye'den daha pahalı.Adamlar ihraç ederken uygun veriyor ama kendi vatandaşlarına kazık dikiyor.

2014'e kadar Türkiyeye gelen Taylanddı şimdi Türkiyeye gelen Çin fabrikasında üretilen. Tayland fabrikası 300cc olan ile devam ediyor.

Hayallerim yıkıldı şuan. Cbr ailesini tek bir çatı altında olmasa bile birbirine yakın çatıcıklar altında sıcak bir yuva olarak hayal etmek bana huzur veriyordu

Adamların şehir yapılanması ileri düzeyde olunca ara sokaklar bile düşeme taştan. Bizzat haritadan gezinirken inceledim. :cherry:

Acaba Japon polisler bu arkadaki teknik değişiklik için bizim Türk polisi gibi ceza yazıyor mu :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar