Gonzales besleyen var mı?

abi bunlardan üç tanesini salacaksın salona, bir tane kedi bırakacaksınnn, sonra evin yok oluşunu izleyeceksinnn ,evdeki farelere karşı zehir atılırdı eskiden ,şimdi besleniyo hey Allahım:p

Zuhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :queen::mrgreen:
Abi koptum adamın fikre lafa bak salacan bundan 3 tane bi de kedi ve EVİN YOKOLUŞUNU İZLİCEKSİN zuhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Lan pro hayrola?..... Uçmuşsun lo.... Naapacan hampsteri..... Bence timsah yavrusu falan al.... Daha heyecanlı.....

sizde evi hayvanat bahçesine çevirdinşiz hee 3 tane fare bitene kedi + birtanede köpek salıverdinmiydi görbak neler olur

anam fare bayılırım farelere :queen:
aslında güzel çevirme olur ondan

Ben 3 yaşımdayken ölü fareyi öptüm.. Kızım dı o benim :queen:

Sonunda aldım :)

Uzun zamandır araştırıyordum, gonzalesler nerede beslenir, ne alınmalıdır vs. diye. Yaptığım bir hesap sonucu 200 YTL civarına denk gelecekti; kafes, talaş, yem vs. ile. Ben de inat ettim ve en makul ücrete kendim yaptım gonzales için gerekli olan evi :)

cok hoplayıp zıplarsa zarar yapmaya başlarsa bide bunların uyuşuk rodrigez modeli olması lazım ama hatırladıgım kadarı ile onun silahı var:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar