Pro olm bunnardan bi 100 tane al, sonra bu içinde döndükleri çarklar varya onlarada bi sistem uydur dinamo hesabı. Evin elektriğini beleşe getirirsin olm![]()
ben daha mütevazi bir şekilde şarj aleti kurmayı planlıyordum aslında ::meleeek:
Hiç değişmeyen kanunumuz Girenler = Kayıplar + Çıkanlar :cherry:
Evin elektriği çıkanlar olunca farelere gireni düşünmek istemiyorum :queen:
Pro olmadı çarkın daha büyüğünü yapıp içine girer koşarsın![]()
Baktın olmuyor,besleyemiyosun hoşlanmadın,deneylerinde kullanırsın![]()
Yau geçen pet shopta bunlar için yapılmış, hani şu karikatürlerde ve filmlerde gördüğümüz labirent şeklindeki plastikler kutulardan vardı. Benzer bir şeyi yapıp zekasını ölçebilirim aslında :cherry:
Bu arada ömürleri 2-2,5 yıl falan oluyormuş sanırım, o biraz canımı sıktıale:
Pro olm bunnardan bi 100 tane al, sonra bu içinde döndükleri çarklar varya onlarada bi sistem uydur dinamo hesabı. Evin elektriğini beleşe getirirsin olm![]()
hem nükleer santrale de gerek kalmaz doğal enerji hesabı
Sonunda aldım
Uzun zamandır araştırıyordum, gonzalesler nerede beslenir, ne alınmalıdır vs. diye. Yaptığım bir hesap sonucu 200 YTL civarına denk gelecekti; kafes, talaş, yem vs. ile. Ben de inat ettim ve en makul ücrete kendim yaptım gonzales için gerekli olan evi
Daha önce bende bulunan kuş kafesinin etrafını mimarlıkta proje yapmak içni kullanılan ince tel ile çevirdim (3 YTL), yere döşenen ahşap görünümlü muşambadan kafese bir kat daha yaptım (bir akrabamızın yere döşettiklerinin arta kalanından). 3 YTL'ye satılan saklama kaplarından alıp bir tarafını keserek yuva yaptım. Kuyumcuların bilezik koydukları kaptan yemek kabı yaptım. Bunun dışında suluk, yem ve talaşını aldım sadece. Hepsi toplam 40 YTL civarına denk geldi(www.juenpetmarket.com sitesinden inanılmaz ucuz evcil hayvan ürünleri var mutlaka bakın)
Şimdi derme çatma yuvasında çok mutlu Hamdi'cim80'li yıllarda çocuk olanlar bilir, Milliyet Kardeş dergisinde "Hamster Hamdi" adlı bir karikatür kahramanı vardı, o yüzden adını Hamdi koydum ben de
![]()
Bir saat koşturup on dakika dinlenen inanılmaz bir hayvan buBilgi veren tüm arkadaşlarıma teşekkürler.
elimden yemek yemeğe alıştı hemen, biraz daha elime alışsın da çekerim tabi ki![]()
abi dikkat et kemir meye başlamasın ortalığı geçen akşam birisi çıktı tv ye burnunu kemirmiş kadıncazın başkasının burnunu takmışlar