Gonzales besleyen var mı?

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Pro olm bunnardan bi 100 tane al, sonra bu içinde döndükleri çarklar varya onlarada bi sistem uydur dinamo hesabı. Evin elektriğini beleşe getirirsin olm :p

çok iyi ya :queen::queen::queen: gonzales elektirik üretim santrali kurmak lazım bitane :queen::queen::queen:her eve lazım

ben daha mütevazi bir şekilde şarj aleti kurmayı planlıyordum aslında ::meleeek:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Pro olm bunnardan bi 100 tane al, sonra bu içinde döndükleri çarklar varya onlarada bi sistem uydur dinamo hesabı. Evin elektriğini beleşe getirirsin olm :p

Abi sen elcikteki gibi yine eksik hesap yapıyosun.:p
(Sahi elcik ne oldu? Komşi unutmuştur tel aldığımı baya vakit geçti, bir iki metre daha dadanayım mı?)

Hiç değişmeyen kanunumuz Girenler = Kayıplar + Çıkanlar :cherry:

Evin elektriği çıkanlar olunca farelere gireni düşünmek istemiyorum :queen:

ben daha mütevazi bir şekilde şarj aleti kurmayı planlıyordum aslında ::meleeek:

Şarj aleti daha insancıl :queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Pro olmadı çarkın daha büyüğünü yapıp içine girer koşarsın :p

Moderatör (forrap)
Zamanında bende çok istedim,alacaktım ama pet shopı işleten adam bile alacak başka bişey bulamadın mı diyince tırstım(hoş elinde o ara hamster yoktu onun da etkisi var mı bilemem) :)
Adam iki saat kafamı ütüledi..
Herkes evine güzel koksun diye para verip glade,air wick felan alıyor sen para verip evi mok mu kokutacan dedi :)
Aslında kokudan değilde,kokunun getirisi olan ev tepkilerinden korktuğum için bir daha da bakmadım.
Ama tek yaşarsam felan alacam bi tane :)

Aslında bu koku olayı sürekli temizlemeyle ve talaşını vs.sini değiştirmeyle giderilir bence.O koku yapıyor diyen insanların arasında ayda 1 kere talaşını vs.sini değiştiren bile vardır..
1 ay yıkanmasak bizde kokarız :)Hayvan aciz işte bakım ister,onla ilgilenebileceksen al prom :wiinkk:
Baktın olmuyor,besleyemiyosun hoşlanmadın,deneylerinde kullanırsın :p

Baktın olmuyor,besleyemiyosun hoşlanmadın,deneylerinde kullanırsın :p

Yau geçen pet shopta bunlar için yapılmış, hani şu karikatürlerde ve filmlerde gördüğümüz labirent şeklindeki plastikler kutulardan vardı. Benzer bir şeyi yapıp zekasını ölçebilirim aslında :cherry:

Bu arada ömürleri 2-2,5 yıl falan oluyormuş sanırım, o biraz canımı sıktı :pale:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yau geçen pet shopta bunlar için yapılmış, hani şu karikatürlerde ve filmlerde gördüğümüz labirent şeklindeki plastikler kutulardan vardı. Benzer bir şeyi yapıp zekasını ölçebilirim aslında :cherry:

Bu arada ömürleri 2-2,5 yıl falan oluyormuş sanırım, o biraz canımı sıktı :pale:

Bir de kedi alırsın, garip 2.5 yılda bir bayram eder :queen:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797

hem nükleer santrale de gerek kalmaz doğal enerji hesabı

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
hem nükleer santrale de gerek kalmaz doğal enerji hesabı

O kadar çok farenin çıkardığı koku nükleerden beter olur be :p

Sonunda aldım :)

Uzun zamandır araştırıyordum, gonzalesler nerede beslenir, ne alınmalıdır vs. diye. Yaptığım bir hesap sonucu 200 YTL civarına denk gelecekti; kafes, talaş, yem vs. ile. Ben de inat ettim ve en makul ücrete kendim yaptım gonzales için gerekli olan evi :)

Daha önce bende bulunan kuş kafesinin etrafını mimarlıkta proje yapmak içni kullanılan ince tel ile çevirdim (3 YTL), yere döşenen ahşap görünümlü muşambadan kafese bir kat daha yaptım (bir akrabamızın yere döşettiklerinin arta kalanından). 3 YTL'ye satılan saklama kaplarından alıp bir tarafını keserek yuva yaptım. Kuyumcuların bilezik koydukları kaptan yemek kabı yaptım. Bunun dışında suluk, yem ve talaşını aldım sadece. Hepsi toplam 40 YTL civarına denk geldi :) (www.juenpetmarket.com sitesinden inanılmaz ucuz evcil hayvan ürünleri var mutlaka bakın)

Şimdi derme çatma yuvasında çok mutlu Hamdi'cim :) 80'li yıllarda çocuk olanlar bilir, Milliyet Kardeş dergisinde "Hamster Hamdi" adlı bir karikatür kahramanı vardı, o yüzden adını Hamdi koydum ben de :)

Bir saat koşturup on dakika dinlenen inanılmaz bir hayvan bu :) Bilgi veren tüm arkadaşlarıma teşekkürler.

Sonunda aldım :)

Uzun zamandır araştırıyordum, gonzalesler nerede beslenir, ne alınmalıdır vs. diye. Yaptığım bir hesap sonucu 200 YTL civarına denk gelecekti; kafes, talaş, yem vs. ile. Ben de inat ettim ve en makul ücrete kendim yaptım gonzales için gerekli olan evi :)

Daha önce bende bulunan kuş kafesinin etrafını mimarlıkta proje yapmak içni kullanılan ince tel ile çevirdim (3 YTL), yere döşenen ahşap görünümlü muşambadan kafese bir kat daha yaptım (bir akrabamızın yere döşettiklerinin arta kalanından). 3 YTL'ye satılan saklama kaplarından alıp bir tarafını keserek yuva yaptım. Kuyumcuların bilezik koydukları kaptan yemek kabı yaptım. Bunun dışında suluk, yem ve talaşını aldım sadece. Hepsi toplam 40 YTL civarına denk geldi :) (www.juenpetmarket.com sitesinden inanılmaz ucuz evcil hayvan ürünleri var mutlaka bakın)

Şimdi derme çatma yuvasında çok mutlu Hamdi'cim :) 80'li yıllarda çocuk olanlar bilir, Milliyet Kardeş dergisinde "Hamster Hamdi" adlı bir karikatür kahramanı vardı, o yüzden adını Hamdi koydum ben de :)

Bir saat koşturup on dakika dinlenen inanılmaz bir hayvan bu :) Bilgi veren tüm arkadaşlarıma teşekkürler.

Cimri adam :p 160 ytl daha verip bi ev almadın ya yavrucağa :queen:

Pro şu sevimli Hamdi'nin fotoğraflarını paylaşırsın bizimle artık :)

elimden yemek yemeğe alıştı hemen, biraz daha elime alışsın da çekerim tabi ki :)

şeker vermeee...
hemsterlar doğuştan şeker hastasıymış..
bunlar da ööle olabilir mazallah..

ama tam apartmanda beslemelik yaa..
ne havlar, ne öter, ne de balık gibi ruhsuz...
alacam ben de...:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar