Gomax Bisiklet'in yeni modelleri bayi toplantısında tanıtıldı

1986 yılında Adana'da kurulan Gomax Bisiklet yüzlerce bayisiyle Antalya Topkapı Palace'da buluştu. Gomax Bisiklet her yıl olduğu gibi 2016 yılında da bisiklet sporuna yeni bir soluk getirecek. Yüzlerce model seçenekleriyle yeni sezona hazırlanan Gomax Bisiklet, Türkiye'de de bisiklet kullanımının Avrupa ve Dünya standartlarına yükselmesini amaçlıyor. Gomax Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Şahin, kaliteli bisikletin de uygun fiyatlara alınabileceğini ve toplumun her kesimine uygun modelleriyle hem ulaşımda kolaylık hem de bisiklet sporuna büyük bir katkı verdiklerini söyledi.

Yeni modeller büyük ilgi gördü!

Yüzlerce bayisiyle Topkapı Palace'da toplatısını gerçekleştiren Gomax Bisiklet'in yeni modelleri büyük ilgi gördü. Gomax Bisiklet 2016 hedefini 'Türkiye'nin bir numarası olmak' olarak belirledi.

http://www.gomaxbisiklet.com.tr/

6s0M5L.jpg

Vpo1ON.jpg

AvUxpH.jpg

NI3H0z.jpg

Q5ODhu.jpg
g0o0la.jpg
c9ApWw.jpg

Ekli dosyalar

• gomax-bisiklet-modelleri.jpg
    gomax-bisiklet-modelleri.jpg
    94.8 KB · Görüntüleme: 26,421
Net fiyat belirtmeyen siteleri ve markaları etik bulmuyorum.

Kime ne geçirsem kar mantığı işliyor çünkü. :pr:

Bisiklet piyasası çok pahalı yani arada bi aklıma geliyor hevesleniyorum düzgün bir marka bakıyorum 500-600 TL fiyatı var. Bu bi de orta sınıf kalite bisiklet. İyi bir şey istiyorsanız 1.000-1.500 TL den başlıyor. Adama sporda yaptırmıyorlar yav!

DKN

Bisiklet piyasası çok pahalı yani arada bi aklıma geliyor hevesleniyorum düzgün bir marka bakıyorum 500-600 TL fiyatı var. Bu bi de orta sınıf kalite bisiklet. İyi bir şey istiyorsanız 1.000-1.500 TL den başlıyor. Adama sporda yaptırmıyorlar yav!

1500 olsa yine iyi kaliteli olanların 10 sene önceki perte çıkmış modellerini veriyolar bu fiyata :) cube,giant,scott gibi markalar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar