Gökmen Gök

geçmiş olsun cok vahım bır durum basına gelmeyınce anlamıyor ınsan umarım bunlarda atlatılır yardım sever arkadaşlara duyrulur 1 ay motorla gezmeyıp parası eryaman ablaya verelım derım

Gökmen'e yardım ettim ve her zaman etmeye hazırım. Gökmen'in sosyal güvencesi yok mu? Bir hekim olarak sosyal güvencesi olmayan çok az hasta görüyorum. Eğer SSK veya BağKur olanağı yoksa Yeşil Kart çıkartmayı deneyebilirsiniz. Bu konuda yardım edebilirim. Günümüzde böyle peşin parayla filan çalışan kurumlar yok artık. Lütfen beni Gökmen'in sosyal güvencesi ve başvurduğunuz fizik tedavi kuruluşu veya hekimi hakkında bilgilendirir misiniz?

Allah senden razı olsun, herzaman hepimizin yardımına kosuyorsun...

evet sosyal guvence yada yeşil kart önemli bi konu... sadece parayla olacak iş degil:cat: boyle para dayanmaz...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah bir an once sifasini versin:salut::salut::pr:

GÖKMEN KARDEŞİM yanında olamasakta DOĞUM GÜNÜN kutlu olsun umarım sağlığına kavuşursun,birlikte bir doğum günü kutlarız :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nice mutlu yıllar gökmen kardeşim yanında olmasakda gönlümüz hep sizinle,allah acik şifalar versin

GÜLPERİ ANNE HOŞGELDİN.....Gökmen'e de acil şifalar diliyorum.APV 41 yazdı ama çok öncelerde duyurduğumuz hesap numaralarını bir kez daha yazarsan diğer üyelerimiz de hassasiyetlerini göstereceklerdir.Sevgili GÖKMEN doğumgünün kutlu olsun nice nice senelere....

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Daha önceden yapılan yardımlarda arkadaşlarımıza fizik tedaviye başlanacağını duyurmuştuk...

SAğolsun arkadaşlarımız ellerinden gelen yardımı yapmışlardı.... Yeni bir haber alana kadar beklemenizi rica ederiz.... :cat:

Allah acil şifalar versin gerçekten üzücü bir durum..:salut:elimizden gelen herşeyi yapmaya hazırız..

Gülperi Anne ALLAH c.c senin ve oğlunun yardımcısı olsun Ben inanıyorumki
bu sitenin üyeleri bu topic i okuyan herkez oğluna dua ediyor dua insanın en büyük manevi yardımcısır. Bütün dualarımız oğlun için Biz ALLAH c.c yardım isteyelim elbetteki ALLAH c.c Dualarımıza iştirak edecek Çünki ALLAH bana dua edinki duanıza iştirak edeyim buyuruyor . ALLAHım Gökmen kardeşimizi sağlığına kavuştur. ALLAhım Gülperi annenin de yüzünü güldür Yardımını onlardan eksik etme (Amin)

Gülperi Anne ALLAH c.c senin ve oğlunun yardımcısı olsun Ben inanıyorumki
bu sitenin üyeleri bu topic i okuyan herkez oğluna dua ediyor dua insanın en büyük manevi yardımcısır. Bütün dualarımız oğlun için Biz ALLAH c.c yardım isteyelim elbetteki ALLAH c.c Dualarımıza iştirak edecek Çünki ALLAH bana dua edinki duanıza iştirak edeyim buyuruyor . ALLAHım Gökmen kardeşimizi sağlığına kavuştur. ALLAhım Gülperi annenin de yüzünü güldür Yardımını onlardan eksik etme (Amin)

Amin, demek ve inanmak lazım çünkü nice umutsuz denen vakalar hayırla sonuçlanmıştır.

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
merhaba gülperi hanım,
size şimdiye kadar elimden geldiğince ay başlarında yardım etmiştim, bundan sonra da etmeye devam edicem.
umarım gökmen kısa sürede gücünü toplar ve eski sağlığına kavuşur.sizin ve gökmen'in azmi sayesinde bunun mümkün olması çok muhtemel bence.
Size acil şifalar dilerim...
kendinize çok dikkat edin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar