geçmiş olsun cok vahım bır durum basına gelmeyınce anlamıyor ınsan umarım bunlarda atlatılır yardım sever arkadaşlara duyrulur 1 ay motorla gezmeyıp parası eryaman ablaya verelım derım
Gökmen'e yardım ettim ve her zaman etmeye hazırım. Gökmen'in sosyal güvencesi yok mu? Bir hekim olarak sosyal güvencesi olmayan çok az hasta görüyorum. Eğer SSK veya BağKur olanağı yoksa Yeşil Kart çıkartmayı deneyebilirsiniz. Bu konuda yardım edebilirim. Günümüzde böyle peşin parayla filan çalışan kurumlar yok artık. Lütfen beni Gökmen'in sosyal güvencesi ve başvurduğunuz fizik tedavi kuruluşu veya hekimi hakkında bilgilendirir misiniz?
Gülperi Anne ALLAH c.c senin ve oğlunun yardımcısı olsun Ben inanıyorumki
bu sitenin üyeleri bu topic i okuyan herkez oğluna dua ediyor dua insanın en büyük manevi yardımcısır. Bütün dualarımız oğlun için Biz ALLAH c.c yardım isteyelim elbetteki ALLAH c.c Dualarımıza iştirak edecek Çünki ALLAH bana dua edinki duanıza iştirak edeyim buyuruyor . ALLAHım Gökmen kardeşimizi sağlığına kavuştur. ALLAhım Gülperi annenin de yüzünü güldür Yardımını onlardan eksik etme (Amin)