Gmoto

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Arkadaşlar, aşağıda linkini verdiğim firmadan alış veriş yapan oldu mu?
Nc 750 için arka amortisör sipariş vermek istiyorum.
Ben yaptım, 10 günde geldi siparişim. 50 liralık bir parça idi. Arka fren kaliper balata sabitleme mandreni. Hollanda'dan gönderim yapıldı. Kargosu vs. herşey içinde 600 lira ödedim.

Yurtdışı sitesi mi? Hayatımda hiç görmediğim Motul yağlarını gördüm denemek isterim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Arka amortisörün patladı mı?
Patlamadı, daha yumuşak ve kaliteli bir amortisör ile değiştirmek istiyorum. Şu an sadece fikir. Temmuz, ağustos gibi motosikleti değiştirme planım var. O zamanda kadar değiştirsem mi değiştirmesem mi karar veremiyorum. Zaten ya Afrika twin, ya Transalp 750, ya 1050xt, yada 800 se bir ihtimal de Gs 1250 alacağım. Paraayı harcamak mı tutmak mı bilemedim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Patlamadı, daha yumuşak ve kaliteli bir amortisör ile değiştirmek istiyorum. Şu an sadece fikir. Temmuz, ağustos gibi motosikleti değiştirme planım var. O zamanda kadar değiştirsem mi değiştirmesem mi karar veremiyorum. Zaten ya Afrika twin, ya Transalp 750, ya 1050xt, yada 800 se bir ihtimal de Gs 1250 alacağım. Paraayı harcamak mı tutmak mı bilemedim.
7-8 Ay sonra satacaksan ben o yatırımı yapmamanı tavsiye ederim. Ha ömürlük bineceksindir o ayrı konu, o zaman istediğin modifikasyonu yap.

Satarken motosiklette ki hiç bir ekstraya para ödemek istemiyor alan kişiler ne kadar ucuz olursa o kadar iyi.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Paran varsa fona yatır, en azından korurmuş olursun. Adam sayıyor 130 bin ekstra var ama fiyat ekstrasızla aynı.

Ben yaptım, 10 günde geldi siparişim. 50 liralık bir parça idi. Arka fren kaliper balata sabitleme mandreni. Hollanda'dan gönderim yapıldı. Kargosu vs. herşey içinde 600 lira ödedim.
Amörtisör setleri için sitede ki fiyatı üstüne bir ekleme oluyor mu? gümrük vergisi vs. gibi

Motosikleti
1250 trofi

ben de burada şu ürünü beğenmiştim ama oradan gelene kadar astarı yüzünü geçer, bir de eni benim orta sehpa için limitlerde..

foruma çağrı, büküm işi yapan varsa resim model vs göndereyim bana yapsın :)

Amortisör kaç para ki?
Gmoto'nun Türkiye'de bir deposu falan yok bildiğim, artık öyle fiyatlı şeyleri yurtdışından söylemek pratikte hayal gibi bir şey.

Amortisör kaç para ki?
Gmoto'nun Türkiye'de bir deposu falan yok bildiğim, artık öyle fiyatlı şeyleri yurtdışından söylemek pratikte hayal gibi bir şey.
Alışveriş kısmına geldiğimde Polonya'dan geliyormuş ve ona göre gümrükte geçirirler diye uyarıyor site . Türkiye'dekiyle aynı fiyata belki daha fazlasına geliyor alacak arkadaşlar 15Euro sınırını geçmemeye dikkat etsin.

Amortisör kaç para ki?
Türkiye'deki orjinal bile 30 binden satılıyormuş , Yss için 38000 tl dediler ve stokta yok.
Gmotoda YSS 22000 tl.
Bu durumda amortisörü değiştirmeye gerek yok. Motoru değiştireceğim. Kızımın üniversite sınavına girmesini bekliyorum. Onu da bir üniversiteye yerleştirebilirsek bütün engelleri aşmış oluyorum. O zaman Gs mi desek, AT mi desek, yoksa Vstrom mu desek, vay vay vay .....
Zaten insan umutla yaşarmış. Aç tavuk da kendini buğday ambarında zannedermiş. :)

Türkiye'deki orjinal bile 30 binden satılıyormuş , Yss için 38000 tl dediler ve stokta yok.
Gmotoda YSS 22000 tl.
Bu durumda amortisörü değiştirmeye gerek yok. Motoru değiştireceğim. Kızımın üniversite sınavına girmesini bekliyorum. Onu da bir üniversiteye yerleştirebilirsek bütün engelleri aşmış oluyorum. O zaman Gs mi desek, AT mi desek, yoksa Vstrom mu desek, vay vay vay .....
Zaten insan umutla yaşarmış. Aç tavuk da kendini buğday ambarında zannedermiş. :)
Gmoto'dan getirirken birde üstüne gümrük vergisi vs. eklenince iş kabaklaşıyor. Daha performanslı bir amörtisör için içinde ki 10W yağ yerine 15W yağ kullanmak daha iyi . Üniversite içinde sınavlar açıklandığı gibi ilk günden gitmek daha iyi , spotçuların fiyatı daha uygun ve daha güzel şeyler denk gelebiliyor evde ki L koltuğumu 2bin TL gibi bir şeye almıştım bunun içinde getirip yerleştirmeleri de dahil . Kiralar içinde aynı , şuan 12.5a kiraladığım ev sahibindende 19bin TLye listelemişler kiralayalı daha 3 4 ay gibi bir süre oluyor.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Gmotoda YSS 22000 tl.
Ulen bi de Honda ölümsüz motor, parçası şöyle ucuz, servisi böyle ucuz diye öve öve bitiremiyor bizim millet😜 O ne öyle 38 bin lira😂
Amörtisör setleri için sitede ki fiyatı üstüne bir ekleme oluyor mu? gümrük vergisi vs. gibi
Bilemiyorum dostum muhtemelen olabilir. Uçan ve kaçan dahil vergi aldıkları için insan korkuyor tabi. Bir kere alışveriş deneyimim oldu o da geçen ay, 1 sterlinlik bir parçaydı.
Avrupa'da tanıdığınız varsa oraya yollatıp gelirken getirmesini isteyebilirsiniz.

Ulen bi de Honda ölümsüz motor, parçası şöyle ucuz, servisi böyle ucuz diye öve öve bitiremiyor bizim millet😜 O ne öyle 38 bin lira😂
Bilemiyorum dostum muhtemelen olabilir. Uçan ve kaçan dahil vergi aldıkları için insan korkuyor tabi. Bir kere alışveriş deneyimim oldu o da geçen ay, 1 sterlinlik bir parçaydı.
Avrupa'da tanıdığınız varsa oraya yollatıp gelirken getirmesini isteyebilirsiniz.
Sorma ya. Honda servislerinim verdiği uçuk fiyatları geçtim, başka firmaların ürettiği hondaya uyumlu parçalar da pahalı. Anlamadım gitti.

Üniversitede artık Erasmus sayesinde gelen kızlarla tanışıcam amörtisör getirin diye yalvarıcam.

Demek ki amortisöre bir şey olsa Honda beni havada öpecek. Yere bile indirmeyecek. sanırım uzun bacak bir şey almak lazım. Onların amortisörler daha sağlam olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar