Gmoto

NC kaç modeldi? Benim 2015 model NC'nin 2017'de 12.000km'deyken Hyperpro ile değiştirdiğim orijinal amortisörü halen bende. (Sağlam.) Eğer sizinki patlak diye değiştirmek gerekiyorsa benimkini düşünebilirsiniz. Yok daha iyi bir amortisör tecrübesi için lazımsa Türkiye'de Hyperpro temsilcisi var. Ancak satacağınız motora bu kadar masraf yapmayın bence.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hyperpro'nun ürünleri ortalama ne kadar arka ve ön olmak şeklinde?

Preload ayarını düşürdüğünüzde ne tepkiler aldınız?
Şu an en düşükte kullanıyorum. Yine de kötü. Tahterevalli üzerinde gidiyormuş gibi hissettiriyor. Zaten sele de sert. Aslında çok ciddi şekilde değiştirme fikrim var ama 2 çocuk okutuyorum. Biri tıp okumak istiyor. Sınava hazırlanıyor. Özel dersler vs bayağı masraf. Diğeri zaten üniversite okuyor. Yoksa yarın değiştirirdim ama maalesef cesaret edemiyorum. Ülkenin geldiği durumda ortada. Seneye her şey daha sıkıntılı olacak.
Seçim olursa biraz rahatlarız ama olmazsa kemerler iyice sıkılacak. Seçim olursa da sonrasında dev enflasyon dalgası gelecek. Nereden bakarsan bak elimizdekinin kıymetini bilmemiz lazım.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Abi hazır toplama dediklerimi parça parça yolluyorlar hepsini sen takıyorsun işlemcisi vs. veya ekstra ücret verip toplanmış bir şekilde yollanabiliyor yani istediğin gibi sende toplıyabilirsin :D hazır PC diye geçiyor ondan dolayı vergi dilimine girmiyor ama parça parça yolluyorlar tek tek satılmasından o yüzden çok daha ucuza geliyor . Cloud sistemleri daha iyi oldu önceden bir server için bir xamp ve Caddy kullanımı deli ediyordu şuan Azure kullanıyorum kafam çok rahat.
yaa, dedim ya bana anlatma, 90'larda toplama pcler bilinmezken biz parça parça kendimiz toplardık. hazır pc yerine kendim toplamayı tercih ederim, o parçaları kasaya montajını yapacaklardan daha iyi iş çıkarırım ama laptop alıcam, masaüstü pc çok yer kaplıyor, o kadar yer yok masalarında.

cloud konusu da, azure falan iyi güzel ama zaten xamp falan gibi şeylerle işim olmuyor, kiralanmış dedicated fiziksel makinaya uzaktan sıfırdan sanallaştırmayı da kurup private cloud işleri de yapıyorum zaten, öyle bir müşterim var, bir kısmı digitalocean'da, bir kısmı kendi private cloud'da bir kısmı azure tarafında çalışan, kendi ofislerindeki sunucuları fazla elektrik tüketiyor diye kapatmışlardı komple.

yaa, dedim ya bana anlatma, 90'larda toplama pcler bilinmezken biz parça parça kendimiz toplardık. hazır pc yerine kendim toplamayı tercih ederim, o parçaları kasaya montajını yapacaklardan daha iyi iş çıkarırım ama laptop alıcam, masaüstü pc çok yer kaplıyor, o kadar yer yok masalarında.

cloud konusu da, azure falan iyi güzel ama zaten xamp falan gibi şeylerle işim olmuyor, kiralanmış dedicated fiziksel makinaya uzaktan sıfırdan sanallaştırmayı da kurup private cloud işleri de yapıyorum zaten, öyle bir müşterim var, bir kısmı digitalocean'da, bir kısmı kendi private cloud'da bir kısmı azure tarafında çalışan, kendi ofislerindeki sunucuları fazla elektrik tüketiyor diye kapatmışlardı komple.
Dedicated fiziksel makinaya sanallaştırma yapma konusunda hiç bir şey diyemem ama . Azure daha ucuza geliyor ve daha hızlı müdahele edebiliyorum diye onu kullanıyorum xamp çok yavaş çalışıyor anlık domain yüklerken hatalar oluşabiliyor.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Dedicated fiziksel makinaya sanallaştırma yapma konusunda hiç bir şey diyemem ama . Azure daha ucuza geliyor ve daha hızlı müdahele edebiliyorum diye onu kullanıyorum xamp çok yavaş çalışıyor anlık domain yüklerken hatalar oluşabiliyor.
xamp ile hiç işim olmuyor, zaten artık uygulamaların çoğu docker veya kubernetes ortamlarına deploy ediliyor, küçük sanal makinalar da azure gibi yerlerde ucuz oluyor ama biraz büyük lazım olsun mesela 32GB ram, 8 cpu falan gereken işlerde gereksiz saçma fiyatlara fırlıyor, bir de tek clouda bağımlı kalmak istemeyen müşteriler var, hepsinden azar biraz bir şey kulanıyorlar.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
al işte, bende şimdi öğrendim, benim motorun yedek parçasını buldum diye seviniyordum ama yurt dışı siteymiş...

motorun yedek parçasını sepete koydum bir kaç gündür sipariş verecem ama "sayfa yapım aşamasında, en kısa sürede açılacaktır, anlayışınız için teşekkürler" yazıyor ve şimdi anladım, burası çok uzun bir süre açılmayacak, açılmayacak olan sitenin açılmasını bekliyormuşum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar