geçmiş olsun
merhaba Ertuğrul
Samsun'a geldiğimde yanına uğramak çok istiyordum ama nasip olmadı yağmurların erken başlamasından dolayı çabucak (2 gün çarşambada kalarak) İst'ye dönmek zorunda kaldım. Eğer görüşebilseydik bunları detaylı seninle konuşmak çok isterdim.
Aslında bende senin gibi sezonu 3800 km 'de ve yaklaşık 2 hafta önce kapatmak zorunda kaldım. yaşadığım problemlerden dolayı Samsun dönüşü motorsikletimi Karabük'ten İstanbul'a Ulusoyun bagajında getirdim. Bu nedenle seni çok iyi anlayabiliyorum. 2 ay kadar ehliyet bekledim, ehliyeti aldıktan sonra rahat rahat motor kullanacağım derken motorumun arızalanması...
Aslında motorlarımız tabii ki arızalanacaktır. Yollarda da kalacağız Asıl problem, bu durumda kurtarıcımız olarak başvurduğuz servislerin hızlı çözüm üretememesi,
Şu an için bende Globalden Özcan beyle iletişim halindeyim yurtdışından parça gelecek, zaten parçanın globalde olmadığını ve yurtdışından geleceğini öğrendiğimde birazcık tamiratın gecikeceğine kendimi alıştırdım. Benim şu an için tek isteğim ailemden destek almadan zorluklarla aldığım ve daha doğru dürüst kullanmadığımı düşündüğüm motorsikletimin eski halini alması.
Şu an motorum maslak serviste fevzi bey bence; donanım ve teknik bilgi olarak bu işte en iyi olanlardan biri, Bu tarz olaylar hepimizin canını çok sıkıyor...
Şöyle bir gerçek var, Birileri bizleri duyuyor Karabükten ulusoy tesislerine motorumu getirdiğimde Özcan bey beni karşıladı ve servise globale ait araçla motorumu bıraktık. (TŞKler) Yaşağıdımız problemleri yada beklentillerimizi bu forumlarda paylaşmamızın problemlerimizin çözümü ve başka arkadaşların bu tarz problemleri yaşamaması adına faydalı olacağını düşünüyorum.
Ama sürekli yazdığım bazı noktalar var,
Servisler bu motoru tanımıyor, Örneklerini daha önce vermiştim,
Şu an motorum servisteyse bunun tek nedeni servislerin yaptırdığım bakımlarda yağ filtrelerini değiştirmemiş olmalarıdır.
Motorsiklet almaya karar verdiğim zaman Global'in yedek parça stoklarını kısa süre içerisinde tamamlayacaklarını yedek parça konusunda sıkıntı yaşanmayacağını okumuştum. (hatırlatılır)
umarım problemlerimiz biran önce çözülür.