arkadaşlar ben hyosung kullanıcısı değilim, bu yazacağım anımın da aslında hyosung un veya global motorun kalitesiyle doğrudan bir bağlantısı olamaz. sadece başımdan geçeni yazmak istiyorum, isteyen kötü isteyen iyi algılar.
bizim üniversite öğrencileri arasında kurduğumuz bir reklam organizasyonumuz var. çok basitçe anlatmak gerekirse öğrenciler tişörtlerine reklam alıyorlar. reklam olmasın diye detaylarına girmiyorum.
Bugüne kadar bir çok büyük türk ve dünya markasıyla çalışma fırsatımız oldu. Kime gittiysek bir şekilde muhatap bulduk, kendimizi ifade edebildik.
Hyosung'un genel anlayışını ve ilgili tavırlarını forumlardan okudugum kadarıyla çok beğendiğim için, bir global motor ile konuşalım, beraber neler yapabiliriz, hem onlara hem öğrencilere fayda sağlayacak bir yol bulabilir dedik.
Önce kendilerine bir mail attık cevap yok, hani çok doğal ilgilenmiyorsa yazmazlar günde kaç kişi mail atıyordur.
Daha sonra firmaya telefon ettik (Bir arkadaşım etti) ve çok kısca anlatmak gerekirse telefonu açan bayana "reklam ve pazarlama sorumlunuzla görüşebilir miyiz" dedikten sonra, sert bir şekilde "reklam falan vermek istemiyoruz" tadında bir konuşma yapılarak (ne olduğu bile sorulmadan) telefon kapatılmış.
Şimdi bu durumda da kendileri haklılar, istemiyor olabilirler. Ama sadece dikkat çekmek istediğim nokta şu, siz bugün honda'yı da arasanız, reklam ajansına mail de atsanız kendinize muhatap bulursunuz. Honda ki daha burnu yukarıda bir firma olması gerekiyor. Ben de gt250 comet almayı düşünüyordum, nedense vazgeçtim bundan sonra.
lütfen yanlış anlamayın, bunu firmayı kötülemek için yazmadım, ama kimliği kişiliği oturmuş firmalarda hangi konuyla ilgili ararsanız arayın muhatap bulma şansınız olur. Ha bu sorun çözülecek anlamına gelir mi? Hayır, örneğin isim vermeyeyim çok büyük bir bilgisayar üreticisinin call-center'ı ve birsürü çalışanı olmasına rağmen aylarca bir ürünüm yüzünden tartıştığımı ve sonuç alamadığımı bilirim. buda böyle bir anımdı benim, yazsam mı yazmasam mı diye çok düşündüm. Umarım kimsenin kalbi kırımamıştır.