Merhaba arkadaşlar. Cuma günkü ekipten biriydim. Sadece bu iş için işten izin aldım. Piste kendi motorumuzla gittik. Yolda Eren'e (Sword) birazcık hız gösterdim. Detayları kendi versin 
Kendi motorumuzla piste çıkabilmemiz çok iyi oldu. Ufak bir videoyu aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz. Burada kendi motorumla neler yaptığımı anlatmayacağım
Hyosung'un GT250R ve Aquilia 650GV makinalarını test ettim. 650GV oldukça performanslı bir makina. Düzlükte GT250R'dan çok daha iyi performans gösteriyor. Ancak tarzı nedeniyle virajlarda çok başarılı değil, ayaklığı yere sürttürmeyi başarabildim. Bir de alet biraz fazla zorlandı sanırım, pite girdikten sonra durduğumda birazcık su aktı. GT250R oturuş olarak çok rahat bir makina. Ancak daha önce de dediğim şeyi bu sefer motorun üzerinde de yaşayarak gördüm. Bu alet kesinlikle bir racing makina değil. Kendine göre fena gitmiyor ancak akselerasyonunu çok iyi bulmadım. Yol tutuşu oldukça iyi. Virajlarda motorun tasarımı nedeniyle kendi motorumdaki kadar dışa çıkıp iyi yatamadım. Pist güzeldi ancak biraz pislik vardı ve virajlarda yamalar vardı. GT250R devir göstergesi 12-13 bin devirdeyken ses olarak sanki 4-5 bin devir sesi veriyor. Motorun dibine dayandığını anlamıyorsunuz. Motorda anlamadığım bir tasarım sorunu vardı. 3-4 kişi egsoz ile pantalonunu yaktı. Kişileri tanımıyorum ama bana kalırsa daha önce çok racing deneyimi olmamalarından kaynaklanıyor olabilir.
BOY Körfez Pisti Videosu
Kendi motorumuzla piste çıkabilmemiz çok iyi oldu. Ufak bir videoyu aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz. Burada kendi motorumla neler yaptığımı anlatmayacağım
BOY Körfez Pisti Videosu