Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S.a arkadaşlar bu motoru kısmetse alacam. Fiyat 150-200tl arası. 15 15 Karbüratör ve glardoni silindir var şekil bakımından size danısmak istedim plaka ruhsat yok. Parasına değer mi?
italyan olsun olmasın o motoru kaçırma ama trafikte değilde taşrada gezeceksen alabilirsin ama polis veya jandarma yakalarsa hırsız durumuna düşersin eğer faturası yoksa
beyler gittim baktım bugün motora resimdeki gibi değil çatısı. Çatısı bayağı bi kötü darbe falan almış şaşe yamuk. 200 den aşağı 5 lira inmem dedi almadım. Ama alttaki canavar iyi bağırıyodu
aga yarın sabah arkadaşın yanına gidiyom tursiklet varmış tursikleti normal haline getiricem yani çamurluk kep koltuk falan öyle satacak bana plakalı halde. 19 19 karbüratör silindirini bilmiom manifolt poliye şimdilik para kalmıyo ama illaki attıracam sonra Ne kadar isteyecek acaaba