Neden bilmiyorum ama bu haberde kendimi gördüm. 21 yaşındayım. 3 yıldır B ehliyetim var, istanbul trafiğinde araba kullanan birisi olarak kendi küçük üniversite şehrimde (Muğla) motosiklet almaya meylettim. 2 yıldır babamla savaşını veriyorum bunun, bir türlü izin ve destek alamadım. Ben de artık izni bir kenara bırakarak ehliyetimi aldım, paramı biriktirdim ve nihayet geçen hafta İzmir'den motosikletimi aldım. Param yettiğince ekipmanımı da alarak biraz motora alıştıktan sonra izmirden muğlaya geldim. 3. ya da 4. gün de babamlara motor aldığımı söyledim. Önceden alacağıma inanmıyorlardı ama artık alınca ekipmanlarımı falan sormaya başladılar. Yılbaşında da buraya gelecekler, kuvvetle muhtemel önce sat falan diyecekler, sonra da götürüp bi motosiklet mağazasına en kaliteli dizliği, montu, yağmurluğu, balaklavayı alacaklar. Bu motor yüzünden babamla ettiğimiz kavgalarda çok ağladım ama yine de seviyorum babamı be.
Kazada ölen gence allah rahmet eylesin. Ailesine de sabır diliyorum. Motosiklet tıpkı diğer her şeyde olduğu gibi kullanmayı bilmeyen ellerde çok tehlikeli bi silaha dönüşebiliyor. Bu yüzden akıllı olmak gerek.
Kazasız belasız sürüşler dilerim.