bi konuya bütün giyimi ve aksesuarlari içeren konuşmalarin girmesini beklemek biraz abesle iştigal olmakta. yeni bir konu başlığı açsın yönetim cidden yoksa, kask mont vb diye oralarda yazalim güzel güzel. aramada cidden sıkıntılar yaşaniyor ve ayni sorular tekrarlaniyor çünkü.
bi konuya bütün giyimi ve aksesuarlari içeren konuşmalarin girmesini beklemek biraz abesle iştigal olmakta. yeni bir konu başlığı açsın yönetim cidden yoksa, kask mont vb diye oralarda yazalim güzel güzel. aramada cidden sıkıntılar yaşaniyor ve ayni sorular tekrarlaniyor çünkü.
ben de çok aradım bu aksesuarları yok yok ,,,![]()
evet bu konuyu guncel tutmak lazım uzun zamandır malzeme kullanan arkadaslar bızlere akıl verırlerse ıyı olur.bende mont almayı dusunuyorum mesela ama hala harekete gecmedım daha mont almadım...öneriler olursa önemle dıkkate alırım cunku motorcu cevrem burdan baska yok![]()
myheart
Armode montu biraz pahalı almışsın gibime geldi mersinde arkadaşın birisi 1oo'e almış.Bende nette olsun magzalarda olsun armodenin montunu çok aradım ama karşıma çıkmamıştı