Giyim ve aksesuar konusu.

yaw ben de begendim bu montu ama yazlik mont siyah tobe almamak lazim asiri yakar...

birazblues yorumun için teşekkürler.hocam giydim robocop gibi oldum:cherry: birde acayip korumalı yaa.çok ağır, karar veremedim.sıcakta nasıl giyecez bunu.
bi yere gidip çıkartınca eminim kanter içerisinde ıslak bi tshort çıkacak ortaya :)
sevgili rayjay evet naapcaz

@PIERzig Shark mont benım arkadaşlarımdada var biri uzun ve biri kısa İzmirden kargoyla getirtmişlerdi ve fiyatıda 150 ytl... Sende biraz pahalıya almıssın dostum :mrgreen:
Yok be daha almadım montu:cat:
Ama bana yardımcı olursan arkdaşlarının aldıgı yeri bana yazarsan çok minnettar olurum:cat:

Mont
Açıkçası benim de hiç bir fikrim olmadığı için (mont ve ayakkabı konusunda) gittiğim dükkanda Revit diye marka vardı onu aldım. Dirseklik korumaları iyi, içi çıkabiliyor, yazlık oluyor, önde ve arkada parlayan yazılar var (ne kadar parlıyor bilemiyorum arkadan artık), mont biraz ağırcana ama herhalde tümü öyledir diye düşünüyorum. Sırt koruması çok sert değil, daha yumuşak bir malzemeden yapılmış sanki, ama yeterli gibi gözüküyor. Yazın sürüşte (içlik yok ise) çok güzel hava girişi oluyor. Ben normalde çok terleyen biri olduğum için t-shirt her sefer sırılsıklam tabi, ama o monttan ziyade benim sorunum gibi geliyor bana. Bide acemi olmanın verdiği stres vardır mutlaka.

Bu arada alemin kralı hangi monttur bilmek isterim açıkçası...

K a s k (burada link çıkıyor hasta ediyor beni, ondan aralıklı yazdım)
Bunu bayağı araştırdım. Yarı açılır oldu benim tercihim. Shoei multitec. Şeffaf ve güneş korumalı 2 adet cam ile geliyor. Buna ek olarak buğu yapmaması için bir parça yapmışlar, içerisine takınca, deymediği yerler buğu yapabiliyorken, parçanın temas ettiği yerlerde kesinlikle buğu olmuyor. Havalandırması iyi, tabi yine benim terleme sorunum burada başlıyor. Gündüz kullandığım k a s k, ertesi gün akşam hala ıslak vaziyette. Herhalde bir tane daha alacağım, bir gün birisini bir gün diğerini takarım artıkın.

Başımı ölçtü dükkandaki arkadaş 57 çıktı, bir diğeri ölçtü 58 çıktı, bende 57-58 olanı aldım. Kafama sıkı sıkı oturuyorken, terden dolayı yumuşadı herhalde biraz, şimdi daha rahat geçiyor ve hafif oynuyor. Ya 1 numara küçüğünü almak gerekirde, yada k a s k ı n içi hemen koyverdi kendini, artık onuda bilemiyorum.

Eldiven
Bunu çok araştırmadım, ama BMW'nin güzel deri ve hava alan bir tanesini seçtim, memnunum. DD'nin önerdiği gibi işaret parmağında, yağmuru silerken cama zarar vermesin diye yumuşak kısmı yok. Olsa iyi olurmuş gerçi.

Benden bu kadar... :p

Son düzenleme:
evet gerçekten güzel bir konuya değinilmiş..benimde şimdilik idaretenvar bişeyler ama daha iyisini almayı düşünüyorum ilerde..bu sitede daha iyi güzel bi bölüm açılabilir..birde nette genelde pahalı ürünler var.birazda ekonomik ürünleri reklam etmek lazım.:cat:

Motosikleti
Forza 250
arkadaşlar yarın Held marka mont alacam heryeri korumalı su geçirmez çıkarılabilir içlik v.s 210.00ytl
sizce nasıl birde şu arka boyunun altındaki koruma çok kötü görünüyormu.tuhafmı olmuş monta göre.?

Bugun feyizoglundan aldım bu mont dan.
Su gecirmezligi icligini takdigin zaman gecerli :.
kollari flan fileden yapilmis.
Arka sırt kısmı dediğin gibi biraz kaba dusuyor.

bilgiler icin shadow.man tesekkürler...
held mont nası iimi sizce belde koruması varmı o montun ayrıca yazın terletirmiki o? uygun fiyatlı mont arıyorum ama bende zorlanıyorum bulmakta..

death
bende almayı düşünüyorum babam yağmuruluğumuda feyizoğlundan almıştı.gayet güzel rüzgarda geçirmiyo..
ama bi korumalı mont almam lazım held güzel görünüyo..belki sirkeciyide bi gezmek lazım..

samsunda ikamet etmekteyim. motorla ilgili ürün, parça, aksesuar, giyim satan pek fazla yer olmadığı için bir kaç mağazanın arz ettiği şeyleri talep etmek zorunda kalıyoruz. geçen gün (teknik bölüme de açmıştım, fren ile ilgili başlığı) motorun diskini mazotla sildiğimden tutmamaya başladı, sprey (würth ) temzileyici sprey almak için gittiğimde bulamadım. yane anlayacağınız, yukarıda sıralanan markaları bulmak mümkün olmuyor. ama feyizoğlunda olupta samsunda da bulunan bir ürün (almak istediğim dizlik) var, linkini veriyorum.
buyurun inceleyin; http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44417
ahanda bu ürün, hemde 50 liraya satılıyor. alayım mı ne dersiniz?
bu arada benim kasktan başka koruyucu malzemem yok. tavsiyeleriniz.
hangisine ne kadar para ayırabileceğimi yazıyorum.

dizlik:? (70 lira)
dirseklik:? (40)
mont:?(150)
eldiven:?(20)
gözlük:

ben held monttan vazgeçip Revit Air Mont aldım biraz monta ayırdığım bütçenin dışına çıktı ama olsun çok güzel bi mont(yazlık)korumaları da çok sağlam ve yumuşak bi yapısı var.heldin korumları ve kendisi çok ağır geldi o yüzden vazgeçtim.
Revit Air Mont ödediğim tutar 310 ytl

yahu yukarıdaki dizliğe bi bakında ona göre bende alayım şu mereti, dizliksiz motora binerken tırsıyorum ha?

Benim de bütün ekipmanlarım tam dı, dün gittim Revit Ultimate pantalon aldım. Biraz tuzlu fiyatı ama kumaşı cordura değil schoeller dynatec kumaş. Sürtünmeye karşı corduradan daha dayanıklı. Diz ve kalça kısmında korumaları mevcut. İçinde iki ayrı katman var, biri soğuğa karşı biride yağmura karşı. İkiside çıkınca yazlık pantalon oluyor, ön tarafında iki tane göz var fermuarlı onları açınca havalandırma görevi görüyor. Deri pantalon düşünüyordum ama yazın çok zor olucağını düşündüğüm için bu pantalonu seçtim. Yaptığım araştırmada kumaşın 300 dercede eridiğini gördüm bu da sürtünmeye karşı koruma sağlıyacağını düşündüğüm için bu pantalonu seçtim.

Kesinlikle Katılıyorum !

kesinlikle giyim - aksesuar forum başlığı gerek. Özellikle fiyat ve marka vb konularda, kazıklanmamak, yanlış markaya yanlış para vermemek için. Gerçekten çok gerekli olacaktır kanımca.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
lbc nin yandan fermuarlı pantolonunu aldım fiyatı 170 civarı bir şeydi şu ana kadar oldukça memnunum, rüzgar almıyor bir iki kere hafif yağmurda kullandım su da almadı.
mont Barbarian kardeşimin kullandığının aynısı var. kol dirsek bölgelerinde bir sıkıntısı var, hava ve su alıyor. yazlık değil onu belirteyim. kardeşimin revit marka modelini bilmediğim montunu kullandım yaz için ideal.
kazk olarak cox trip çift vizörlü çeneden açılır kazkım var. 110-120 km süratlerde vizör kısmı hareketleniyor, ciddi rüzgar sesi var, çok çabuk buğulanıyor kısacası ondan pek memnun değilim. fiyatı da iyiydi yani.
eldiven dandik bir çift yazlık eldivenim var en kısa zamanda daha korumalı bir eldiven alacağım
benden şimdilik bu kadar.

Arkadaşlar Son Fırsatlar,
1-COX506 demi-jet) Chopper Kask M Beden Gri renk. 60ytl,
2-GREX(G03II PEAK CLUP)Camsız Güneş Siperliği (Bayan ve erkek) 60ytl.
3-GREX(G03II VİSOR CLUP21) CHOPPER KASK 2 ad. 60ytl.(Devamı Yok)
4-CHOPPER AYNA..... (Nikelajlı)......15ytl.(Devamı Olacak)
5-CHOPPER AYNA...20ytl. (Nikelajlı ve Orijinalının Uzun Kollu Modeli)
6-CHOPPER AYNA....10ytl. (Nikelajlı ve Kartal kabartmalı küçük tip)(Devamı olc)
7-CHOPPER
8-UZUN TİP SİSİBAR..70 ytl.(Devamı Olacak)
9-Büyük tip Cam... 50ytl. (4ml.kalınlık)(Devamı Olacak)
10-Küçük Tip Cam (orijinali ile aynı)...40ytl (Siyah)(Devamı Olacak)
11-Debriyaj balatası (Taiwan )çook kaliteli....10ytl.(Devamı Olacak)
12-Fren balatası (Taiwan Malı)çook kaliteli.... 10ytl.(Devamı Olacak)
13-Suni Deri ve Asla Su Geçirmeyen Garantili ve Paslanmaz 3parça(2 yan çanta, 1 sosis çanta)..............70ytl.(Devamı olacak)
14-Gerçek Yarma Deriden yapılmış çook şık Dragstar Çantaları.....150ytl.
15-Chopper Gidon (Tüm aparatları ile birlikte) Son 4 adet...........40ytl.
16-Çeşitli Renklerde Tankped.......15ytl.
17-Gerçek Deriden yapılmış sosis çanta(Siyah ve Taba Renk).....40ytl.
18-Suni Deriden yapılmış su geçirmez garantili sosis çanta.........15ytl.
19-CLOVER mont (Kırmızı Siyah)..........1Ad. 275ytl.
20-HARLEY Deri Mont (Kırmızı Siyah)....1Ad. 200ytl.(Gerçek Deri)
21-RICHA Mont (Kırmızı Siyah)Kısa.......1Adl. 275ytl.
22-RICHA BAYAN PANTOLON (Siyah)....1Ad. 200ytl.
23-RICHA DERİ MONT (Kırmızı Siyah)....1Ad. 475ytl.
24-RICHA Uzun Tip Mont (Siyah Mavi)..1Adl. 350ytl.
25-35/35 Helojen Beyaz Tip Ampül (Taiwan) 4.5ytl.
26-12V. 9Amp. 2 yıl Garantili Akü....................30ytl.
27-Sis Lambaları (55v Çifti)................................30ytl.(Değiş ik Model)
28-Amartisör yumuşak ve konforlu..(Takim)..........50ytl. (Gelecek)
29-Koltuk Set'i (2 parça)...............................70ytl. (Gelecek)
30-Bayrak Anteni.........................................10y tl.(Açılıp Kapanan)
31-Nikelaj ve Krom Parlatıcısı (İtalyan).............10ytl.(Daha sonraki oluşacak olan pas'ı Önlüyor)
32-Boya Koruma (Hollanda)............................10ytl. (Gelecek)
33-Ferrari Korna...........................................25 ytl. (Kesinlikle Role Kullanılmalı yoksa çalışmıyor Aküler yetersiz kalıyor Ayrıca 6 Amp.Akü zayıf Kalıyor)
34-Polis Motorlarında (Yunus) Kullanılan Çakar Set Halinde (Beyin Dahil).......50ytl.(3renk ve 6ad.ydk.cam)
Not. İşyerimde bu işlere zaman ayıramadığım için sizlerden ricam akşam 6 dan sonra Altunizade'den yani benim evimden bunları almanız ve bana 0535 9271141 no.lu telefondan ulaşmanız yeterli.

EV ADRESİM ; İcadiye Mahallesi Ayarcıbaşı Sok. No.22 D/1 Bağlarbaşı,Altunizade/Üsküdar
MSN Adresim; [email protected]

Ya jameka hocam nereden çıkardın gene bunları. Valla fiyatları görünce acayip bişeyler alasım geldi. Allahtan param yok. Daha önceki yardımlar içinde teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar