Gittik tırmandık geldik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün abilerim ve herkezle birlikte adapazarı izmit arası bir noktada hep beraber bir motocross organizasyonu yaptık fotoğrafları aşşağıdaki facebook linkinde bulaiblirsiniz. Gelmek isteyen olursa bu tarz organizasyonlara size motor kira ücretleri vb fiyatını öğrenebilirim. Emin olun asfaltdan çooook daha eğlenceli bir zemin kendini çamura bulamak ayrı bir zevk. Ardından dedenin yaptığı kokoreç, sucuk, köfte ekmek paha biçilemez. Biralar hiç olmadığı kadar leziz ve ramzeyler dağ keçisinden daha dirençli :mrgreen:

http://www.facebook.com/profile.php...43382&id=100000727074467&fbid=175453089155592

Son düzenleme:
Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim face hesabim yok.
Ne etcez şindi?

Hocam face adresin soronlu sanırım."içerik bulunamadı" şeklinde hata veriyor.bu etkinlik hakkında detaylı bilgi verir misin?kaç paraya mâl oluyor, şartlar?

Size özel hemen internete geçiyorum fotoğrafları ve hakkındaki mali bilgiyi ben bilmediğim için konu hakkında yarın bilgi verebilirm. Kusura bakmayın fotoğraflar için hemen hallediyorum. Gizlilik seçeneklerimi ayarladım sanırsam şuanda görebicleceksinz. Ne olur ne olmaz şuanda yüklüyorum başka bir siteye onuda koyarım yedek olarak

Son düzenleme:
Bende organizasyona katılmak istiyorum, motorumu yeni aldım ve arazi konusunda hiç tecrübem yok.

xt 600 orası için biraz ağır kaçarda bu konu hakkında konuşabiliriz. Ayrıca izmite gelicek römörk falan olması gerek zorlanırsın. Ordan bi ramzeyle biraz tecrübe edip ondan sonra biyerlere motorunu çıkarman daha yayarlı olur. Hem XT nin grenajları hemen kırılır o hafif eğim cross şartları için. Bu konu hakkında her türlü bilgiyi zaten paylaşıcam yarın bu konuda merak etmeyin :)

xt 600 orası için biraz ağır kaçarda bu konu hakkında konuşabiliriz. Ayrıca izmite gelicek römörk falan olması gerek zorlanırsın. Ordan bi ramzeyle biraz tecrübe edip ondan sonra biyerlere motorunu çıkarman daha yayarlı olur. Hem XT nin grenajları hemen kırılır o hafif eğim cross şartları için. Bu konu hakkında her türlü bilgiyi zaten paylaşıcam yarın bu konuda merak etmeyin :)

İzmit e gelmenin sorun olacağını düşünmüyorum TEM' den 1 - 2 saatte rahatlıkla gelirim. 1 haftadır motorumu istanbulda şehir trafiğinde kullanıyorum. Arazi için aslında küçük cc de bir motorla başlamam gerekiyordu. Zaten bu tarza yeni geçtim aklımdan yokken süpriz oldu..

şuanda 7 kişi sıradaymış. Hangi birini ne ara götürebiliriz bilmiyorum dendi. 4 tane motor olduğu için biraz kalabalık oluyomuş. Şartları Body armor, dizlik ve motor ayağınıza düşünce koruyacak bir ayakkabı ( uyduruklardan değil) ve kask getirmeniz. Nereye gideceğimizi kendimiz belirliyoruz birkaç gün önceden daha ileride biraz daha fazla motor alıp büyütmeyi planlıyoruz organizasyonu. Bütün gün kokoreçtir sucuktur sudur koladır herşey buna dahil. 200Tl fiyatı var ama düştüsü kalktısı ufak hasarlar dışında gidon yamulması gibi değişim gerektirecek şeylerin ücreti sizin tarafından karşılanıyor. Herkezi bekleriz muhteşem bir zevk, kar yağsa bile gidiyoruz. Her pazar

Kardeşim şöyle yapalım, ben izmitte öğrenciyim.ben buradan taksitle motor alayım, sen buraya geldikçe bin verdiğin parayla taksidini ödeyeyim :wiinkk: 3.000 lira zaten o motor.her haftasonu müşteri bulsan 4 ayda amorti eder motor kendini, 5. ayda bakım parası çıkar sonra da para basar :cherry: çok para kardeşim bizi aşarmış o :pr:

Valla organizasyon benim değil o yüzden fiyatıda benimle ilgili bi konu değil sende haklısın pahalı ama zaten keyfi bi durum o yuzden herkez istediği gibi gelir veya gelmez:mrgreen:

keyfi bi durum ama bizimde canımız çekiyor :wiinkk: ya bir yerimiz şişerse :cyclopsan

tüm gün için o organizasyon benzini yemeği motorun bakımı v.s fiyat hakkında fazla yoruma gerek yok bence arkadaş söylemiş isteyen gider isteyen taksitle alır kendi motoruyle gider herşey bir alternatif..

Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Linkdeki içerigi herkesin görememesi nedeniyle konunuz kilitlenmiştir. Fotoğrafların konu içinde yer aldığı yeni bir konu açabilirsiniz.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar