Gitti canımm motosiklet !

sakarlık para ile değil yolların kaymak gibi olduğu hollandada bu olay olursa gerisini varın siz düşünün:salut: :salut: :salut:

558yr3.jpg

geçmiş olsun demekten başka ne denir motosiklet sahibinin yerinde olmak istemezdim

Yaw yok. Kolayı var o işin!
Motorun iplerini çözersiniz. Sonra bir kaskı çizip , yere atarsınız.
Montunuzun birkaç düğmesini de koparıp , polis çağırdıktan sonra yapılacak tek şey ; yere biraz yağ dökmek... :) Sonra hanımla arabayı yollayın gitsin biryerden sizi izlesin...

Polis:Ne oldu?:silent:
Siz:Yolda yağ varmış.:cyclopsan
Sigortacı:Tamam abi biz öderiz.:p

Nasıl senaryo ama. Bu Türklerden korkulur walla... :mrgreen: Benden de korkun o zaman......

viper_1 seni hain seni bi hinlik lazım olursa seni arıyalım

arabayı süren vatandaş ordaki bayansa motor da benimse bayanın kafasını asfaltla bir ederdim sanırım :)

Yaw yok. Kolayı var o işin!
Motorun iplerini çözersiniz. Sonra bir kaskı çizip , yere atarsınız.
Montunuzun birkaç düğmesini de koparıp , polis çağırdıktan sonra yapılacak tek şey ; yere biraz yağ dökmek... :) Sonra hanımla arabayı yollayın gitsin biryerden sizi izlesin...

Polis:Ne oldu?:silent:
Siz:Yolda yağ varmış.:cyclopsan
Sigortacı:Tamam abi biz öderiz.:p

Nasıl senaryo ama. Bu Türklerden korkulur walla... :mrgreen: Benden de korkun o zaman......

kardeş o kask yerine; otoyol benzeri bir yolda o motosikleti devirmeyi başaran kadının kafasını yere sürterek çizsek sigortacı yine marsafları karşılar mı? hemde olay daha inandırıcı olar:mrgreen:

Yok yaa ben vazgeçtim.
Bence kazayı , bayanın yaptığını söylesek , hiç itiraz etmeden ; sigorta tüm masrafı karşılar...

zaten yakın tarihte bayanların kullandıgı motorlu taşıtlara kasko olayı kalkacakmış. sigorta şirketlerinin söylediklerine göre zarar etmeye başlamışlar:mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yol ve çevreye bakınca pek Hollanda'ya benzemiyor. Sanırım olay Fransa'da olmuş.
Remork motosiklet taşımak için özel üretilmiş bir remork. devirebilmek için bayaa uğraşmak lazım ama demekki oluyormuş.
Bana başka bir şehirden aldığım bir motosikleti taşıdığım günleri hatırlattı.
Bütün yolu yukarıdakine benzer bir olay olmaması için dua ederek geçirmiştim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zaten yakın tarihte bayanların kullandıgı motorlu taşıtlara kasko olayı kalkacakmış. sigorta şirketlerinin söylediklerine göre zarar etmeye başlamışlar:mrgreen:

:cat: :cat: :cat: :cat:

viper 1 ya kaskosu ve sigortası yoksa motorun nolcak:cherry: :mrgreen: :rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Valla otursun ağlasın....Zaten akşam ağlatırlar onu eve gidince.......:queen:

Hollandada fransada olsa yola baksanıza kaymak gibi o yolda büyük beceri bu olayın olması

bmb

ben motoru aldığım zaman ewe kamyonet ile götürmüştük..
bağladık guzelcene sonra rapmadan çıkarken
aynen böle düştü:pr:
kötü bir durum
allah kimsenin başına vermesin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar