gitti amortisörler !!!

yha arkadaşlar geçen akşam motorla bir köşede bekliyodum 50m lik aralıklarla yol üzerinde 2 tane tümsek bende scooter var ben bile o tümseklerde yavaşlıyorum hızlı geçersem altı çarpıyor çünkü ama bir baktım ilerden bir kawasaki ninja adam hiç yavaşlamadı bile yha direk geçti o motorun amortisörleri felan zarar görmezmi bi anlayamadım gitti azım açık kaldı adam okadar rahat davranıyor yhaa ::baaas::

kawasaki ninja kalıtelı mal oldugu icin onun amortisörler ona göre saglamdır hız motoru oldugu ıcın amortisörler saglamdır...

valla ben çinli motorumla bile croos gibi giriyorum..

bir gun kestırme gıdeyım dedım ubuhhhh sankı tırtırlı yol aşşa yukarı aşşa yukarı amortisörler aşşa yukarı en azından 30 sanıye ole gittim şaşırdım dedım ne kalıte motormus atmadı bile bende gazı kesemedım soke oldum ...:queen:

.......

bu bir espirimi biraz bicimsiz olmuşta :queen::queen:kawasaki ninja yla scoter i bir mi tutuyorsun :queen::queen:

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Bak sen şu kawasakili hergelenin yaptına :silent: :p

Havada kazanıp ,tavada yiyen tiplere bakıp sen niye canını sıkıyorsun muhterem,bırak yedek parçacıların ensesi iyice kalınlaşsın bu ahmaklar
sayesinde...

biraz ağır bir yorum olmamış mı tanımadıgın etmedıgın ınsanlar hakkında?

rr ile bende hiç yavaşlamıyorum o tümseklerde,herhangi bi denge kaybı yaşamıyorumm bi zararıda yoktur heralde kuş gibi geçiyo çünkü:)

Motosikleti
BWS 100
hıyar herhalde bende anlamadım:mrgreen:
o anladığıma göre YA demek heralde

kawasaki ninja kalıtelı mal oldugu icin onun amortisörler ona göre saglamdır hız motoru oldugu ıcın amortisörler saglamdır...

valla ben çinli motorumla bile croos gibi giriyorum..

bir gun kestırme gıdeyım dedım ubuhhhh sankı tırtırlı yol aşşa yukarı aşşa yukarı amortisörler aşşa yukarı en azından 30 sanıye ole gittim şaşırdım dedım ne kalıte motormus atmadı bile bende gazı kesemedım soke oldum ...:queen:

.......

sen bi alete bakmadıktan sonra; o rolls royce da olsa bakımlı şahin ondan iyidir..

birader sen devam edekoy yukarı aşağı yukarı aşağı görürsün bi ara motorun döküldüğünü

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar