Önce 1.89 boyumla kelebek gibi kalmayım istiyorum , sonra çift silindir cp2 teknolojili motorun sesinden daha iyi bi ses bekliyorum ( elimde komple egzoz var takıp kullanamıyorum , terörist diye peşime düşecekler). En azından 200e kadar biraz daha az rüzgâr yesem iyi olur.
180 lastikle arazi veya stabilize yol yapmaz bu motor farkındayım .
Bide km işi var işte , bu sezon mt ye binersem 40bini deviricez , satmak zorlaşıcak . İmkân varken aklımızda duracağına cebimizde dursun hesabı değiştirmeyi düşündüm. Kullanıcısı olarak size sorayım , bu extralarla bu fiyatı vermek mantıklı mı? egzozun fiyatına baktım 5000 civarı .
Fazer 8 abs var bide oda çok hoş ama kafam karışık
[url]https://i.resimyukle.xyz/5V3z55.jpg[/url]
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:00 ----------
Çok kamp işine girmiyorum , girersemde yanımda 3x çantalı motosikleti olanlar oluyo genelde Daha çok günübirlik geziyorum , ülkenin tam ortasında olduğumuz için sabah 6 de yola çıkıp 500km ye kadar yol yapıyoruz yemekti sohbetti vs derken öğleden sonra 4 gibi yola düşüp eve dönüyoruz
Geçen hafta bi crf1000l baktık hasar kaydı çıktı , sahibi de bilmiyormuş (yersen) plakadan sorgulamış alırken ama plaka değişmişmişmiş , şasiden sorguladık biz çıktı . Nasip bakalım.