Gitsin mt07 , gelsin mi tracer900 ?

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
İyi dilekleriniz için sağolun arkadaşlar , Ankara'da hava kapalı şu an akşam üzeri yağmur yağmazsa gidip görüşücem kafamdaki fiyata biterse almayı düşünüyorum inşaallah.

Aksaray'da satılık trc900 yok hocam @ekarademir
Almazsanız özelden haber verir misiniz? (Ben de düşünebilirim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ilan tarihi 14-04-2018

Akşam 5 te ilani kaldiriyorum yazmiş,Bugun 20-04-2018 hala ilanda :silent:

valla orası öle işte garip,5 gün olmuş gerçi daha çok yeni.dikkat çekmek içinde yapıyorlar acil yazmıyorlar böle ilanlarda var.konuşmak lazım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Almazsanız özelden haber verir misiniz? (Ben de düşünebilirim.
Tamamdır hocam , extralarıyla felan mt07 min üzerine 18 kabul ederse bana çok iyi fiyata gelmiş olur . mt07 yi 26 bine mââl etmiştim 😊

Forumdan Uzaklaştırıldı
Konu ile alakasız bir soru soracağım.Çadırdan memnun musunuz? Almayı düşünüyorum da 300 TL'yi hak ediyor mu bilemedim.

Dechatlonda daha uygunlarıda mevcut , oldukça iyi çadır dechatlona gidip incelemenizi tavsiye ederim .

Forumdan Uzaklaştırıldı
Versys 1000 alırım şahsen ben pek sevemedim tracer'ı
Versys biraz daha bütçe düşmanı hocam , yamaha veya honda dışına çıkmamayı düşünüyorum 😊 Vfr larada gözüm gidip gidip geliyor , tracer için anlaşamazsak mt07ye lastik seti alıp kullanmaya devam ederim. Şu an 32 binde Bu sezon 40 bini deviririz heralde , o zamanda satması zorlaşacak diye düşünüyorum. Ülkemizdeki km takıntısı mâlum. 179 binde r1200rt ye bindiğimden beri benim aklımda bi motorun kmsi değil bakımlı olup olmadığı var .

Ben 2014 ABS Race Blue Mt-07'mi 25bin km kullandıktan sonra 2015 Race Blue Tracer900 aldım.Motordan ne istediğine bağlı.Şuanlık istediğimi veriyor.

Son düzenleme:

F54

hocam illa kamp çadır vs işlerine karıştıysan tracer ı boşver
afrika twin bak

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben 2014 ABS Race Blue Mt-07'mi 25bin km kullandıktan sonra 2015 Race Blue Tracer900 aldım.Motordan ne istediğine bağlı.Şuanlık istediğimi veriyor.

Önce 1.89 boyumla kelebek gibi kalmayım istiyorum , sonra çift silindir cp2 teknolojili motorun sesinden daha iyi bi ses bekliyorum ( elimde komple egzoz var takıp kullanamıyorum , terörist diye peşime düşecekler). En azından 200e kadar biraz daha az rüzgâr yesem iyi olur.
180 lastikle arazi veya stabilize yol yapmaz bu motor farkındayım .

Bide km işi var işte , bu sezon mt ye binersem 40bini deviricez , satmak zorlaşıcak . İmkân varken aklımızda duracağına cebimizde dursun hesabı değiştirmeyi düşündüm. Kullanıcısı olarak size sorayım , bu extralarla bu fiyatı vermek mantıklı mı? egzozun fiyatına baktım 5000 civarı .

Fazer 8 abs var bide oda çok hoş ama kafam karışık 😊

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:00 ----------

hocam illa kamp çadır vs işlerine karıştıysan tracer ı boşver
afrika twin bak

Çok kamp işine girmiyorum , girersemde yanımda 3x çantalı motosikleti olanlar oluyo genelde 😊 Daha çok günübirlik geziyorum , ülkenin tam ortasında olduğumuz için sabah 6 de yola çıkıp 500km ye kadar yol yapıyoruz yemekti sohbetti vs derken öğleden sonra 4 gibi yola düşüp eve dönüyoruz 😊

Geçen hafta bi crf1000l baktık hasar kaydı çıktı , sahibi de bilmiyormuş (yersen) plakadan sorgulamış alırken ama plaka değişmişmişmiş , şasiden sorguladık biz çıktı . Nasip bakalım.

Önce 1.89 boyumla kelebek gibi kalmayım istiyorum , sonra çift silindir cp2 teknolojili motorun sesinden daha iyi bi ses bekliyorum ( elimde komple egzoz var takıp kullanamıyorum , terörist diye peşime düşecekler). En azından 200e kadar biraz daha az rüzgâr yesem iyi olur.
180 lastikle arazi veya stabilize yol yapmaz bu motor farkındayım .

Bide km işi var işte , bu sezon mt ye binersem 40bini deviricez , satmak zorlaşıcak . İmkân varken aklımızda duracağına cebimizde dursun hesabı değiştirmeyi düşündüm. Kullanıcısı olarak size sorayım , bu extralarla bu fiyatı vermek mantıklı mı? egzozun fiyatına baktım 5000 civarı .

Fazer 8 abs var bide oda çok hoş ama kafam karışık [url]https://i.resimyukle.xyz/5V3z55.jpg[/url]

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:00 ----------

Çok kamp işine girmiyorum , girersemde yanımda 3x çantalı motosikleti olanlar oluyo genelde Daha çok günübirlik geziyorum , ülkenin tam ortasında olduğumuz için sabah 6 de yola çıkıp 500km ye kadar yol yapıyoruz yemekti sohbetti vs derken öğleden sonra 4 gibi yola düşüp eve dönüyoruz

Geçen hafta bi crf1000l baktık hasar kaydı çıktı , sahibi de bilmiyormuş (yersen) plakadan sorgulamış alırken ama plaka değişmişmişmiş , şasiden sorguladık biz çıktı . Nasip bakalım.

Ben 36binkm'de sattım.Fiyata birşey diyemem senin kararın.Sende benim gibisin.Fazer8'de ben de arada kaldım.Arkadaşımın Fazer8'i kullandım.
Fakat Fazer8 daha hızlı olmasına rağmen,Tracer'a göre daha sert makinadır ağırdır ,kıvrak değildir.Tracer900 daha torkludur daha kıvraktır.
Açıkcası hoşuma gitmedi.İlla 4 silindir olsun demiyorsan şuan en iyi seçenek.Mt serisinden de geçtiğim için CP(CrossPlane) Bloğunun tepkilerinde yabancılık çekmedim

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:59 ----------

İyi bir lastikle iyi bir sürücü güzel aksiyonlara girer canlar yakar :)))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar