Gitsin mt07 , gelsin mi tracer900 ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence de durun hocam. Bu kadar ayran gönüllü olmayın. Hiç değilse senesini doldursun. Yoksa hiç bir motosikletten zevk alamayacaksınız ...

Konuya gelirsek 2006 öncesi motosiklet tavsiye etmem. Her hangi bir araç tavsiye etmem.

Benim gözümde ne Tracer 900 ne de MT-7 parasını haketmiyor o yüzden fiyat konusunda seçim sizin. Temiz makinaya benziyor. Tabi ekspertizi unutmayın Yamaha servisine götürün hiç değilse.

Ha ben ikisi arasında kalsaydım, mt7'ye gözüm gibi bakar, 20 bin tlyi başka hobilerime harcardım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bence de durun hocam. Bu kadar ayran gönüllü olmayın. Hiç değilse senesini doldursun. Yoksa hiç bir motosikletten zevk alamayacaksınız ...

Konuya gelirsek 2006 öncesi motosiklet tavsiye etmem. Her hangi bir araç tavsiye etmem.

Benim gözümde ne Tracer 900 ne de MT-7 parasını haketmiyor o yüzden fiyat konusunda seçim sizin. Temiz makinaya benziyor. Tabi ekspertizi unutmayın Yamaha servisine götürün hiç değilse.

Ha ben ikisi arasında kalsaydım, mt7'ye gözüm gibi bakar, 20 bin tlyi başka hobilerime harcardım.

Sağolun hocam , gözüm gibi bakıyorum zaten her bindiğim motosikletime . Ybr ye binerkende böyleydi şimdide böyle fakat boydan dolayı mt07 biraz ufacık tefecik kalıyor bana. Mt07yide tanıdıktan almıştım tracerda whatsapp gurubumuzdan bi arkadaşta , dediğiniz gibi ayran gönüllülük var biraz .Her seferinde bidaha değiştirmicem diyorum ama hep bi bahanem oluyor 😊

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Kendi sorunuzu kendiniz cevaplamışınız zaten : Maymun iştahıma dur diyemedim..

Bu şekilde motosiklet değiştirmeye devam ederseniz bir yerden sonra bütçeniz zora girecek,sahip olacağınız hiç bir motosikletten zevk alamayacaksınız.Sahip olduğunuz motosikleti 1-2 yıl doya doya kullanın tadını çıkartın baştan.Sonra başka motosikletlere bakarsınız.Karar yine de sizin.

Sizin ihtiyacınız hangisine varsa, o tarz motor işinize daha çok gelecektir.

Gün içinde uzun km.ler yapan,kamp için yüklü eşya taşıyan,az çok asfalt dışı sürüş yapan biri için en uygunu enduro tarzı olacaktır.

Alacağınız motor bakımı kolay,yakıtı az,donanımı yüksek enerji tüketen aksesuarlara uygun,artçılı sürüşe uygun,sürüş keyfi yüksek vs...

Her eklenen beklenti malesef ödeyeceğiniz bedeli daha da yukarı çekecektir.

Kolay gelsin,keyfiniz bol,tekeriniz düz olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Üstüne kaç bin istiyor?

Benim gönlümden 18 geçiyor o civarda anlaşırsak olur zaten , egzozu kendi motosikletimdede kullanmıyorum egzozu ayrıca 3000 civarına satar 15 e almış olurum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:57 ----------

Kendi sorunuzu kendiniz cevaplamışınız zaten : Maymun iştahıma dur diyemedim..

Bu şekilde motosiklet değiştirmeye devam ederseniz bir yerden sonra bütçeniz zora girecek,sahip olacağınız hiç bir motosikletten zevk alamayacaksınız.Sahip olduğunuz motosikleti 1-2 yıl doya doya kullanın tadını çıkartın baştan.Sonra başka motosikletlere bakarsınız.Karar yine de sizin.
Hocam o konuyu açma sebebim borçla motosiklet değiştirmekti , o günden bu zamana şartlar değişti . Kredi kapandı , bütçede rahatlama oldu , şu an imkanlar dahilinde bi değişim düşünüyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
mt 07 güzel motor abs si de var yani aradığın benzersiz bir özellik de yok sanıyorum bence motorunuz gayet güzel böyle devam edin, karıştırmaya gerke yok altını üstünü

Super Moderator
Bence çok güzel bir tercih olur.. Tracer tavsiyemdir.

Endurocuyum ben gardaş diyorsan, naked motorun dağa bayıra gitmemesi gerektiğini düşünüyorsan. Doğru seçimi işaretliyorsun denektir :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bence çok güzel bir tercih olur.. Tracer tavsiyemdir.

Sağolun hocam , aynı vergi dilimindeler zaten burada bi zarar ziyan yok. Alacağım motosiklette en az benimki kadar extralı ve tanıdığımdan alıcak olmam büyük bi artı benim için.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:21 ----------

Endurocuyum ben gardaş diyorsan, naked motorun dağa bayıra gitmemesi gerektiğini düşünüyorsan. Doğru seçimi işaretliyorsun denektir :cat:

Tamda bunu düşnüyorum..

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:23 ----------

Ayıp ediyorsun MT'ye :)

Hayatta iyi fırsatları değerlendirmek gerek hocam , aslında acelem yoktu ama bildiğimiz adamdan satılık bi değerlendiricem bu gün görüşüp.

8 ayda 5 motor falan değiştirdin sanırım.
1 aya kalmaz tekrar 1200GS bakmaya başlarsın.

Super Moderator
MT 7 üzerinde topcase gördükten sonra, söylenecek pek bir şey kalmamış zaten :)

Hayırlısı olsun. Tracer size göre bir makine. Ayrıca zarar ziyan tarafına da çok takılmamak lazım, bu bir yerde zevk işi, insan mutlu olduğu şeyin bedelini ödemekten yüksünmez :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
İyi dilekleriniz için sağolun arkadaşlar , Ankara'da hava kapalı şu an akşam üzeri yağmur yağmazsa gidip görüşücem kafamdaki fiyata biterse almayı düşünüyorum inşaallah.

Aksaray'da satılık trc900 yok hocam @ekarademir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar