Gitar ile motora binmek

Birkaç kez bws 125 kardeşimde iken canlı müziğe gidecek araç bulamamıştım. Bergama dikiki arası 30 km lik yolu 1000rr ile sırtımda gitarla birlikte gitmiştim :) Sırtıma iki omuzumada geçecek şekilde askılardan, sırt cantası gibi takiyorum. Askıları da gerdim mi tamam işte.
1000 rr la bile gidiliyor yani sorun yok :)

5 senedir defalarca bindim baglama ile zaten her hafta bi kere mecbur biniyorum.baglamayi az cok bilirsin teknesi gitar gibi duz degil yuvarlak ve cikiktir.dikkat etmen gerekenleri kendi tecrubelerime dayanarak soyleyeyim gitarda 3-4 kez tasidim oncelikle gitar daha kolay belirteyim.dikkat etmen gerekenler gitarin askisi normal canta gibi 2 kollu ise yada yan cantalar gibi carpraz iste bindikten sonra kesinlikle askiliklarini sıkabildigin kadar sık aksi taktirde oynarsa gevsek olursa aralardan gecerken vs ensturmani tam sirtinda hissedemedigin icin saga sola carpar mindar edersin.baska dikkat etmen gereken pek bisey yok eger kilif su geciriyorsa dikkat et cok arkada kalip islatma aleti.kendine guven rahat ol cross motorla sirtimda gitar + sirt cantasiyla depoya oturup teker yaptigimi bilirim :p =)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Otobüsle giderek isimi hallettim.Verdiğiniz tavsiyeler mantikli, deneyecegim tesekkur ederim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar