Gitar ile motora binmek

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Birkaç saat sonra ilk kez deneyecegim cup motorum var sizce nasıl en uygun şekilde gotutebilirim? Mesafe 4 km kadar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Denediniz mi ? Hayal edince çok tuhaf bir görüntü oluştu gözümde :D

ben sırtıma aldım. ama kaskı aşağı eydi. görüş mesafesi azalıyor. ileriyi çok göremiyorsunuz dikkat ediniz

Motosikleti
BWS 100
imagebar.jpg

buna da bak
http://images1.snapfish.com/232323232fp;<3>nu=3243>9;8>872>WSNRCG=35769993;633:nu0mrj

Denediniz mi ? Hayal edince çok tuhaf bir görüntü oluştu gözümde :D

hiç gitarım olmadı ama yanlış hatırlamıyorsam donanımhaberde birisi gitarla motora bindiği için gitarı bir yere vurup kırmıştı aynı şekil sırtına alıp dikkatli bir şekilde süre bilirsin yada gitarı motorun bir yerine sabitleyerek götüre bilirsin.:cat:
bir sürü çözüm var görüntüyü tınlama :)

sırtına takmanı tavsiye etmem,

Allah göstermesin sırtına bağlı gitarla beraber düşersen kırılıp vucuduna bıçak gibi saplanabilir..

en güzeli yolcu selesine teller yukarı bakacak şekilde lastik ile bağlamak olabilir

çokda emin değilim ama bu şekilde sana zarar vermez sanırım..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Gitar elektro olduğu için kasası epeyce ağır.

Vallahi bende hıc denemedım bi ara dusundum ama neyse dedım :D Abimizin dediği gibi kaskı itebilir :)

Motosikleti
Hero X Pulse 200
arkadaşlar adam 4 km mesafe diyor. onun mutlaka sırtına takman için bir kılıfı, çantası vardır. tak git işte ne olacak?

adama gitar taşıma aparatı aldırtacaksınız:mrgreen:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Gitarım yok ama sazım var.
O
4 kilometreyi yürürüm yine de motora binip sazı riske atmam.
Kıyamam.:)

üniversitede bir arkadaşım gitarını dolapta çizgi çizmişti her zaman belli eğimle koyardı dolaba gitar çalanlar bilir belki burkulabiliyormuş derdi o yüzden soft kılıfla sıkıntı yaratabilir birde sırtta kaza anında insanı yaralayabilir

Arkadaş şunun davul için olanını bir yapmadılar anasını satayım. Yazın konserlere giderken park yeri ararken tükeniyorum resmen. Trampeti, zilleri, pedalı, sehpaları, takım çantası falan bin tane çantayla gidiyoruz. Çeki demiri alıp ruhsata işletip römork mu bağlasam acaba ? : ) Ya da en iyisi sidecar'lı (sepetli) bir motor almak gibi : )

üniversitede bir arkadaşım gitarını dolapta çizgi çizmişti her zaman belli eğimle koyardı dolaba gitar çalanlar bilir belki burkulabiliyormuş derdi o yüzden soft kılıfla sıkıntı yaratabilir birde sırtta kaza anında insanı yaralayabilir

Sapı atar kardeşim bende ki elektro gitar (lise yıllarında bir heves edip almıştım:)) bunların içinde uzun destek çubuğu denilen çelik bir çubuk(sap çeliği yada truss rod)var.Uzun süre çalmayacaksan dikkat edeceksin.Zaten case varsa sıkıntı yok ama ben telleri hafif gevşetiyordum.

Merhaba,

Ben sırtıma takip sürdüm , elektro kendileri ama 4 km kadar surmuslugum olmadi, rahatsizlik duymadım, belim agrimisti azicik.

Bende akustik gitar var, gitar dersine hep motorla gidiyorum sağlam bir kılıf aldığımdan beri. Öbür türlü toplu taşımada daha büyük sıkıntı yaşıyorum. Rüzgar gitar sapına baskı yapıyor, gitar da beline ama yavaş gider ve çevreyoluna çıkmazsan sorun olmaz. Gitarım çok nadide ve pahalı değil, profesyonel müzisyen değilim, o yüzden dert etmiyorum. Sadece kapılardan geçerken be asamsöre binerken eğiliyorum. Elektro gitar daha kısa olduğundan çok sıkıntı yaratmayabilir ancak daha ağır olduğundan bele daha çok yük bindirebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar