RaCe_' Alıntı:abi yolda teliniz çalıyosa çekin sağa konuşun. en iyisi bu. hem durakta bekleyen hatunlara hava gazı basarsınız..(tabi mobilet veya commuter kullanıcısı değilseniz) :cherry:
YoL_GezeR' Alıntı:RaCe_' Alıntı:abi yolda teliniz çalıyosa çekin sağa konuşun. en iyisi bu. hem durakta bekleyen hatunlara hava gazı basarsınız..(tabi mobilet veya commuter kullanıcısı değilseniz) :cherry:
Ne varmış mobilette ben sana şunu söyleyeyim hız motorlarına kimse bakmaz buralarda. Ben mobilet kullanıcısıyım ama senin motordan daha çok ilgi toplanıyor.l: Sen bırak başkalarının motorunu kendi motoruna bak. İşin gücün hava karı kız
l:
RaCe_' Alıntı:abi yolda teliniz çalıyosa çekin sağa konuşun. en iyisi bu. hem durakta bekleyen hatunlara hava gazı basarsınız..(tabi mobilet veya commuter kullanıcısı değilseniz) :cherry:
vox'lu telsiz de var ama telefonun amacı farklı. gırtlak mikrofunu- kulaklık setini takıyosun sonra otomatik cevap vermeyi açıyosun rahatça konuşuyorsun.-=AlfaHeliX=-' Alıntı:aliberkay hocam ben arastirmistimda o dedigin girtlak mikrofonu sistemi cok pahaliya geliodu. onun yerine vox ozelligi olan bir aselsan telsiz al cok isine yarayacaktir
vox= kulaklikli mikrofon vasitasiyla tusa basarak konusmak yerine konusmaya baslayinca direk diger tarafa iletme ozelligi..