gırtlak mikrofonu

abi yolda teliniz çalıyosa çekin sağa konuşun. en iyisi bu. hem durakta bekleyen hatunlara hava gazı basarsınız..(tabi mobilet veya commuter kullanıcısı değilseniz) :cherry:

İyiki bir hondan var :pl:

RaCe_' Alıntı:
abi yolda teliniz çalıyosa çekin sağa konuşun. en iyisi bu. hem durakta bekleyen hatunlara hava gazı basarsınız..(tabi mobilet veya commuter kullanıcısı değilseniz) :cherry:

Ne varmış mobilette ben sana şunu söyleyeyim hız motorlarına kimse bakmaz buralarda. Ben mobilet kullanıcısıyım ama senin motordan daha çok ilgi toplanıyor. :pl: Sen bırak başkalarının motorunu kendi motoruna bak.

Re: İyiki bir hondan var :pl:

YoL_GezeR' Alıntı:
RaCe_' Alıntı:

Ne varmış mobilette ben sana şunu söyleyeyim hız motorlarına kimse bakmaz buralarda. Ben mobilet kullanıcısıyım ama senin motordan daha çok ilgi toplanıyor. :pl: Sen bırak başkalarının motorunu kendi motoruna bak. İşin gücün hava karı kız :pl:

Re: İyiki bir hondan var :pl:

RaCe_' Alıntı:

Ne varmış mobilette ben sana şunu söyleyeyim hız motorlarına kimse bakmaz buralarda. Ben mobilet kullanıcısıyım ama senin motordan daha çok ilgi toplanıyor. :pl: Sen bırak başkalarının motorunu kendi motoruna bak. İşin gücün hava karı kız :pl:

bizim mz'e taksak herhalde motor dile gelir titreşim zaten yeteri kadar yetiyo bize ybr kullandım onlarda belli bir hızdan sonra ister istemez titriyor 125cc az geliyo en yakın zamanda 250 bulmak lazım yoksa motor başımızın etini yiyecek :cherry:

tamam kızma yol gezer alırız sana bi racing. :cherry: ..ulan hemende köpürüyosun ya.. :cherry:

köpürürüm tabi race ben motoruma laf söyletmem kimseninde motoruna laf etmem.Bu yüzden kızdım. ben istesem alırdım racing sen kafana takma.benim hayalim harley-night train çok pahalı şimdi alamıyorum. Unutma ben chopper cıyım. :cat: :cat:

-=AlfaHeliX=-' Alıntı:
aliberkay hocam ben arastirmistimda o dedigin girtlak mikrofonu sistemi cok pahaliya geliodu. onun yerine vox ozelligi olan bir aselsan telsiz al cok isine yarayacaktir
vox= kulaklikli mikrofon vasitasiyla tusa basarak konusmak yerine konusmaya baslayinca direk diger tarafa iletme ozelligi..
vox'lu telsiz de var ama telefonun amacı farklı. gırtlak mikrofunu- kulaklık setini takıyosun sonra otomatik cevap vermeyi açıyosun rahatça konuşuyorsun.
eğer telefonda sesle arama özelliği varsa aramayı da rahatlıkla yapabiliyosun.
sonuç motosiklet üzerinde konuşmak için durmaya kaskı çıkarmaya hiç gerek yok :farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar