[Giresun - MT]

Ahhh ahhh insan kendi dogdu kendi dunyaya geldi yeri mumla ariyorrrrr. :salut: :cat: Canim Giresun`um

Yarın Ayder Yaylası şenliği var. ben motorla gideceğim. gelmek isteyen ya da planı olan varsa beraber gidilebilir.duyurulur

Sevgili Giresun MT uyesi abilerim kardeslerim. Yakinda kucukde olsa bi bulusma gibi bisi yapsak nasil olur ? Saygilar :)

Her girdiğimde bu sefer birileri yazmıştır diyorum yok arkadaş Giresun MT boş :)
Haftaya cuma giresundayım, hadi be birileri çıksın be :p
Doğan abi sen de hala Giresun a gelip gidiyorsan sana da deniz lokantasında pilav doner ismarlarım :) He yok gelmıyorum ama geleyım mı dersen, yok abim gelme, konusmayalı litrelik motosiklete geçmişsin, ben onun geliş masrafını karşılamam :p

Nolucak bu Giresun MT kimse yok 1 kere toplanalim yazdim 1 Allahin kuluda tamam demedi. :mrgreen: Nerdesinizzzz Giresunlu MT cilerrrr. :sunny:

2bucuk yıldır ıst de yımxd memleket gıresun şebinkarahisar hemserılere ve butun motorculara selam

selamlar olsun giresum MT grubu...artık bende yanınızda yer almak istiyorum....tabi önce kendime bir motor alır almaz buluşmalarada başlayabilirim :)) herkese selamlar ve saygılar....

Merhaba Ben Kerim Giresun Merkezdeyim Motorlarla Grup Halinde Dolaşacak Arkadaşlar Yokmu? Tek Başına Motor Binmek Doğrusu Keyf Vermiyor,

selam arkadailar tekeriniz düz bassın...kerimm kardeş ben ve arkadaşım varız yeni motorcular olarak ama benim hala hazırda bir motorum yok ama en kısa zamanda olacak inşallah....arkadaşımda yeni mondial mc-x aldı bak o sana eşlik edebilir biraz tecrübe sahibi olsun da.....ama bu yaz hep beraber turlara başlarız inşallah.... :)

Slm Kardeş (Sevda Yelleri) İnşallah Yazın Birlikte Turlara Başlarız Dediğin Gibi Motoru Nezaman Alırsın Bilemem Ama Aldığında Haberim Olsun :) Motor Alan Arkadaşında Sen Alana Kadar Zaten Gerekli Tecrübeye Ulaşır Sanırım,Aklında Almayı Düşündüğün Bir Model Varmı? Birde Bu Arada Giresun Merkezdemisin?.Reis Sen Trabzondasın Galiba :) :) Havalar Birazdaha Isınsın Trabzona Yolculuk Yapmayı Düşünüyorum,3 Senedir Gelmedim Oralara :)

İnşallah Reis Sen Merkezdemisin? 16 Senem Kalkınma Mahallesinde Geçti Çocukluğum Orda Geçti Diyebilirim :) Özledim Oraları:)

Son düzenleme:
kerim kardeş evet ben ve arkadaşımda giresun merkezdeyiz inşallah en kısa zamanda motoruma kavuşurum bende drift almayı düşünüyorum hayırlısı bakalım...yazın turlara çıkarız inşallah :)

İnşallah Reis Sen Merkezdemisin? 16 Senem Kalkınma Mahallesinde Geçti Çocukluğum Orda Geçti Diyebilirim :) Özledim Oraları:)

Evet merkezdeyim.sen buralıymışsın yahu . Ben bile buralı olmama rağmen 12senedir burdayım.senin rekoru egale edemedim daha. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar