[Giresun - MT]

KAÇTANE GİRESUNLU MOTOSİKLET TUTKUNU VARMIŞ BAKALIM HADİ CEVAPLARINIZI BEKLİYOM ŞİMDİDEN KATILANLARA::thanks:

hey hiç giresunlu motosiklet kullanan yokmu
yanlız benmiyim yahuuuuuuuuu

hehe oyle gorunuyor arkadasım zaten olsaydı bugune kadar mutlaka acarlardı topıgı
umarım bigun bu mesajlara gulersiniz
yani bi dolu uyeniz olur gezi yaparsınız fındıkların arasnda umarım ...
giresunun fındıgı bir numaradır arkadaşım gresunlu ordan biliom...
muğla mtden selamlarrr...

hehe oyle gorunuyor arkadasım zaten olsaydı bugune kadar mutlaka acarlardı topıgı
umarım bigun bu mesajlara gulersiniz
yani bi dolu uyeniz olur gezi yaparsınız fındıkların arasnda umarım ...
giresunun fındıgı bir numaradır arkadaşım gresunlu ordan biliom...
muğla mtden selamlarrr...

çok saolasın teşekkürler muglaya selam

wayy kardeşim ; hayırLı olsun topic in :) Ben de Rize MT den cakalaz :)

Neise her zaman söLedim hep söyLüyorum ; bizim Karadeniz MT açmamız lazım :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun g.o.paşalı

giresunlular isanbul örnektepede örnektepe spor kulubünü satın aldılar diğer sezon isimlerinide örnek giresun olarak degiştireceklermiş istanbuldaki giresunluların bilgisine

5a7

selam millet. giresunda son zamanlarda acayip bi scooter çılgınlığı var.

way be, giresun ve motor.

2-3 kişiyi geçmezdi giresunda motora binen. ben küçükken polis motorları ile birde postahanenin motorları vardı.

şimdi kimbilir nasıl oldu memleket.

herkese selam,saygı,sevgii

I love GİRESUN

hayirli olsun giresun mt ben ordu mt den (kardes sehir) aslinda hep beraber birlesip cakalaz kardesimizinde dedigi gibi karadeniz mt sini kurmamiz lazimki bak o zamn nasi canlanio topicler...:cat:

5a7

qusura baqmayın cıqmam gereqince cevabımı tam yazamadım. akşamları 5-6 scooter piyasa yapıyolar ama tam olaraq istediğim motorlar henüz giresun caddelerinde yoq. işin qötüsü herqes giresun da motorcu hammdullahın eline baqmaq zorunda :D. iyi bir motor ustası için trabzona gitmek zorunda kalınıyor.

nası yani gidip giresuna motor servisimi açsam neeeeeeee
birde bizim giresun yagışlı oldugu için kimse motora sıcak bakmıyor galiba hadi hayırlısı ben yaşadıgım sürece motor sevgisi sürecek inşallah başka motorcular bulur giresuna gideriz

dostu sağol ya bende nezamandır Giresunlu bi MT arıyom:silent:
giresunlu dostum 5a7 benim bi derdim var motorum 28 plaka ve sahibini bulmama yardım edersen sevinirim.

selamlar , bende giresun kayadibindenim ama şimdilik rizede yaşıyorum , giresun mt hayırlı olsun , inşallah zamanla zenginleşir,

Giresun MT hayırlı uğurlu olsun.. Bende Rize MT'den Cem Burak.. Dün ve Bugün Giresun'daydım.. Gezi Yazımı daha yazmadım.. Yazmayı düşünüyorum.. Espiye Yağlıdereden yukarı çıktık.. Babam ve ben.. Bizim Ramzey 125'le.. Yağlıdere yolundan Çakrak'a.. Oradan da Yeniköy'e geldik Yazlıklar mevkiine.. Jandarmalar bayağı vardı olaylar nedeniyle.. polisimiz askerimiz yine görevde.. Kiliseleri, Kemer Köprüleri gördük resimlerini çektik.. Onları da göndereceğim yakında.. Şimdi Rize'deyim.. İki günde 530 kilometre yaptık.. Yorucuydu ama Yeniköy'deki o hava, o Yağlıdere bizim bütün yorgunluğumuzu çekti attı kenara.. Giresun görülmeye değer.. Şimdi İç Anadolu'ya yollar açılmaya başlanıyor.. Devlet ve Opet'in katkılarıyla.. Yol yapımdaydı, ilk 40-50 kilometre asfalttı.. Gerisi Stabilize.. Adrenalin dorukta o biçim.. Gerisi dediğim de 50-60 km falan olmalı.. Herkese Selamlar.. Keyifli Kazasız Belasız sürüşler.. :rendeer: :bounce: :cat: :)

Heyyt ; MiLLet :) Giresun Üniversitesi ; TireboLu YüksekokuLu ; Turizm ve seyahat işletmeciliği ni kazandım :) 1 aya kalmaz ; sizlerlee tanışırız artıkın :)

War mı TireboLu da okuyan felan ???

OOo cakalaz buraya geliosun desene orduyada beklerz walla gel ugra bende su ehliyet isi basima sorun oluo aslinda alir almaz bi uzun yol yapmayi dusunuom belki eylulde giresuna gittcem grsrz haberlesiriz veee gezeriz....:D

bu arada yeni motorun hayrli olsun gezi fotolarinda gordum allah kaza bela vermesin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar