[Giresun - MT]

merhaba giresun lu motorcu arkadaşlarım, daha cok giresun dısından yazılmış, giresunda olanlar elini kaldırsın, giresunlu olup giresuna uğramayanlar arada bir uğrasın hiç yoktan senede birgün.
ben foruma yeni üye oldum daha önce scooterlar için sürekli yorumları takip etmekteydim,
1 seneden fazla 2006 dökük mü dökük bi 151 rs den sonra sıfır motosiklet almak nasip oldu henüz motorum açılmadı 150km olmadı yavaş gitmek cok sıkıcı.
dökük 151 rs ile orduya kadar hemde 2 kişi gittiğim düşünülürse motor kendini buldugunda nerelere giderim bilmiyorum.
fazla uzattım herkese iyi sürüşler.
bu arada giresundai motosikletli arkadaşlar branda kullanın motorlar çürüyor yağmur altında, malum sürekli yağmur yağıyor.

gelmeyen kalmasın

gel tabi arkadaşım ama yalova epey yol yapar motosikletle mi geleceksin?? tam tedarikli cık yola öyle bi niyetin varsa.

günaydın giresun istanbuldan selamlarr nasılsınız:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:44 ----------

merhaba giresun lu motorcu arkadaşlarım, daha cok giresun dısından yazılmış, giresunda olanlar elini kaldırsın, giresunlu olup giresuna uğramayanlar arada bir uğrasın hiç yoktan senede birgün.
ben foruma yeni üye oldum daha önce scooterlar için sürekli yorumları takip etmekteydim,
1 seneden fazla 2006 dökük mü dökük bi 151 rs den sonra sıfır motosiklet almak nasip oldu henüz motorum açılmadı 150km olmadı yavaş gitmek cok sıkıcı.
dökük 151 rs ile orduya kadar hemde 2 kişi gittiğim düşünülürse motor kendini buldugunda nerelere giderim bilmiyorum.
fazla uzattım herkese iyi sürüşler.
bu arada giresundai motosikletli arkadaşlar branda kullanın motorlar çürüyor yağmur altında, malum sürekli yağmur yağıyor.

yeni motorun hayırlı olsun arkadaşım kazasız belasız iyi günlerde kullanırsın inşallah:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:46 ----------

bu arada avatarımdaki resin giresun dereli nin kümbet yaylasının geçen seneki şenliklerinin sabahı çektim çadır kurmuştuk hey gidi günler...

günaydın giresun istanbuldan selamlarr nasılsınız:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:44 ----------

yeni motorun hayırlı olsun arkadaşım kazasız belasız iyi günlerde kullanırsın inşallah:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:46 ----------

bu arada avatarımdaki resin giresun dereli nin kümbet yaylasının geçen seneki şenliklerinin sabahı çektim çadır kurmuştuk hey gidi günler...

sağol arkadaş herkese kazasız belasız sürmek nasip olsun insallah. kümbete asıl kısın karda çıkacaksın bembeyazzzzz

Giresun MT kurban bayramınız mubarek olsun arkadaşlar nice bayramlara kazasız belasız hep beraber :rendeer:

Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.:rendeer:

ben giresunda oturuyorum
giresunda yaşıyorum
ama motorum yok henüz:)
herkese selamlar saygılar

selamlar giresun mt 20 ağustosta 25 günlük yıllık izinime ayrılıyorum ve istanbuldan atladığım gibi motoruma karadeniz turu yapa yapa memleketim olan giresuna varıyorum allah nasip ederse. gezimle ilgili resimler çekip atarım giresunlular bekleyin şafak 16 ... :)

tekrar merhabalar
Kawasaki Ninja 250R ile aranızdayım
görüşmek dileğiyle..

Arkadaşlar; Pazar Günü Hava durumuna Göre; Rize MT olarak Trabzon Gezisi PLanlıyoruz. Oradan da Rüzgarın yönüne doğru başka illere veya ilçelere gidebiliriz. Katılmak isteyenler irtibata geçsinler lütfen... Sonra Haberimiz yoktu; bilmiyorduk; Gelirdik gibi KelimeLeri kabul etmeyeceğiz :bounce:

Giresun Merkez'de mal pazarının ordaki göbeğe arabasını çeken polis arkadaşlar
acaba ne iş yapıyorsunuz?
kendinize doğru dürüst bir yer bulsanız doğru olmaz mı?
trafiği kapamaktan bir işe yaramıyorsunuz
hadi arabadan çıkıp trafiğin akışını yönlendirmiyorsunuz bari göbekten arabanızı çekin de araçlar rahatça dönüş yapabilsin orada
Giresun'a alanda polis arkadaşları teftiş edecek acil bir ekip lazım
nerede kritik yer var orda polis arabaları park etmiş birbirleriyle muhabbet halindeler
ya bir kavşağın dibinde
ya bir dönemecin içinde
hayır o dönemecin hemen yanında koskoca açık otopark var
içimden geldi söylemek istedim
aslında o kadar eksik ve yanlış uygulamalar var ki şu memlekette

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar