[Giresun - MT]

hooop birde ben varum daa uşağumm .. gelin burada Giresun lisanıyla konusalım beyler :cherry:

Hangilerine en son attığın kask la ilgili ayarlar motordu :) onu okudum zati :)

Tmm cakalaz onu diyodum zaten :)

Fiyat bana normal geldi açıkcası... Feyizoğluyla aynı nerdeyse atrı kago filan da yok yani... Kask güzel ama ele alınca... Niyetli misin almaya??

Son düzenleme:
ishak( api demesemde olur dimi uzun oluyo :p ) Giresunda honda motosiklet bayii var mı veya yamaha falann ?

Olsun yaww Giresun'da da çok önemli bayiler var... Mesela Bianchi Çelik Mondial :queen: Yaa giresunda Honda olsa bile satış yapamaz... Çünkü giresunda hondaya binecek adam yok.. Bir kere buranın insanının ihtiyaçlarına ters.. işte arada sen ben gider deneme sürüşü yaparız o kadar...:queen:

Ayrıca api demene de gerek yok...:p

Bu ne yaa... Arkadaşım ayıp denen bişi var.. Gezen var gezemeyen var...:queen:

aboww ne fırtınalar kopmuş burda :p

o kadar motorun içinden 1 tanesini bile süremeden gelmişsin ne anladık bundan :p

Enes biriktir parayı al kendine bi mobilet... Zamanla büyütürsün...:cherry:

Yaa zaten sen İstanbul'da oturmuyo musun??? İki cuma Sultan Ahmet'in kapısında beklesen kendice CBR 1000 RR alırsın... :queen::queen:

Kolay kolay... Git sor ordaki dilencilere günde ne kadar kazanıyorlar...

Bizim ülkemizde en kolayıdır din sömürüsü... İki yakar sonra bi dua tamamdır...:wiinkk:

uLan Enes ; Nerelerdesin sen hee ; Kaç zamandır gözüme ilişmiyo yazdıkların :mrgreen: Bu arada sen İST MT'ye takılsana oLum :cherry:

Artık çalışıyorum biLiyosun doan abi .. Msn İnternet Hepsi Yasak .. Güya Babamın iş Yerinde Çalışıyorum .. :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar