Elinize sağlık çok iyi bir test olmuş..
Runner çok harika bir motor,performansı çok iyiAdı üstünde Road Runner !
Tek sevmediğim yanı bu motora enjeksiyon şarttı..:wiinkk:
Çünkü 200 cc olduğu halde büyük abisi 500 cc Nexus kadar yakıyor..
Şeytan bazen dürtüyor git al şu Runner'i diye..çünkü çok yakışıklı..çok karizmatik..çok spor..:mrgreen:
Elinize sağlık..
banistercaq bir runner'ı bu halde görmek yüreğimi parçaladı ama sana bir şey olmamış ya sevindim doğrusu:cat:
Bugün ben de siteden arkadaşımız Kerem(_North)'un motoruyla 80-90 km yol yaptım bayıldım valla.En kısa zamanda motoru satıp hemen bir runner alıyorum:queen:
mhyen teşekkürler görünün motorda sigorta eksperi 10000ytl (onbin) masraf çıkartarak perte ayırdı yedek parçası gerçekten çok pahalı, ben ise full korumaydım.
erdal3323 runner ın üretimi italya dır (piaggio fabrikası) Bazı parçaların üretimi china şase dışında 350ytl lik jantlarıda çin malı =)
Ben bu motoru inşallah alacağım zaten.Ama çin olduğuna inanasım gelmiyor.Hoş çinde yapılan herşey kötü diyemeyiz de motorumda made in china yazısını istemem ben.
Ayrıca banistercaq'ın yukarıdaki pert motorundan da sağlamlığı belli oluyor.Allah göstermesin Çin malı türevi bir motor olsa komple jipin içine girerdi...
ya bende falconu sallayip runnermi alsam diorum..
oldumolasi sevmisimdir runnerlari..
ama 2kisi kullandigim icin vazgecmistim hala gozum runnerlarda..
arkasina ufak bi canta(1 kask alsa yeter) takip,ivmelenme konusunda falconu aratmazsa alabilecegim bi motor..
ahh ahh..
mhyen ve runner hakkinda meraki olanlar bu ayki
motoron ve 2teker dergilerinde runner testleri var bilgilerinize![]()
Abi ben motoru sattım da temiz motor arayışlarına başladım bile:queen:
Hatta bugün praetorian ile vespa academy'e gittik.Test edecektik ama malesef runner yoktuale: