(Gilera Runner) leo vince exhaust & mtec xenon

Selam arkadaşlar, 1 yaşında ki Gilera Runner ımı yavaş yavaş modifiye etmeye başladım. Hem göze farklı gözükmesi hem de performansını arttırmak için ilk adımlarımı attım.
Mtec 8000k xenon
Leo vince exhaust
Harris elcik
İşte fotolar:
10000km
hpim0674jo9.jpg

Leovince:

hpim0661bk1.jpg

hpim0662os2.jpg

hpim0666yc2.jpg

hpim0667xa1.jpg

hpim0673hc9.jpg

hpim06631jp8.jpg

hpim06651ub6.jpg

Mtec Xenon 8000k

açılış-ısınmadan önce
hpim0669js7.jpg

hpim0671yg4.jpg

hpim0670fe1.jpg

hpim0672av3.jpg

Herkese kazasız sürüşler arkadaşlar...

asm

Hayırlı olsun yenilikler.

Egzoz sesi keyif veriyor mu bu haliyle ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motorunu satıyordun diye hatırlıyorum (nerden hatırlıyorsun dersen runner'ları takip ediyorum :)
satma işinden vaz mı geçtin?yoksa motorla ilgili bi sorun mu oldu?elimden geldiğince bişeler öğrenmeye çalışıyorum da runner'larla ilgili,yanlış anlama çamur atma çabasında değilim...
modifikasyonlar da yakışmış bu arada

asm egsoz orjinalinden daha iyi oldu diyebilirim. Hem görüntü, hem ses olarak. Sesi orijinal egsoza göre epey toklaştı.
delituran yok yanlış anlamam tabiki. Aslında kış olduğu için satmayı düşünüyordum ve biraz tok satıcı olarak satılık ilanımı verdim. Satmış olsaydım sezona yeni motorla girecektim ama acelem olmadığı ve motoruma güvendiğim için fiyatı yüksek tutmuştum. Pazarlıkları kabul etmeyince ayrılmadı yollarımız. O zamanda motoru satmazsam yavaş yavaş yükleme planım vardı şimdi adım adım gerçekleştirmeye başladım

Son düzenleme:
Çok güzel ve sade bir modifiye olmuş, göze hoş görünüyor.
Acaba kulağada o kadar hoş geliyormu?
Bende Beverly 250ie kullanıyorum.
Sorması ayıp Leo Vince egsoz fiyatı ne kadar acaba?

EliteXC kesinlikle abart egsoz gibi durmuyor, orjinal egsozunun tok ses çıkartan halini düşünün.
Fiyat olarak da mototal de 350euro ya geliyor. Biz biraz toplu alım yaptık arkadaşlarla fiyatı biraz daha indirdik.
carzywindy teşekkürler, amin allah kimseye kaza bela vermesin

vaybe cok hoş durmus benım cbf taksam nası ses verır acaba ve emgıne saglık

EliteXC kesinlikle abart egsoz gibi durmuyor, orjinal egsozunun tok ses çıkartan halini düşünün.
Fiyat olarak da mototal de 350euro ya geliyor. Biz biraz toplu alım yaptık arkadaşlarla fiyatı biraz daha indirdik.

Teşekkür ederim bilgi için :cat:

Performans artışı olup olmadığını daha doğrusu nasıl etkilediğini ilerleyen zamanlarda yazarsan daha ço ksevinirim. Tekrar hayırlı olsun kazasız sürüşler.:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
asm egsoz orjinalinden daha iyi oldu diyebilirim. Hem görüntü, hem ses olarak. Sesi orijinal egsoza göre epey toklaştı.
delituran yok yanlış anlamam tabiki. Aslında kış olduğu için satmayı düşünüyordum ve biraz tok satıcı olarak satılık ilanımı verdim. Satmış olsaydım sezona yeni motorla girecektim ama acelem olmadığı ve motoruma güvendiğim için fiyatı yüksek tutmuştum. Pazarlıkları kabul etmeyince ayrılmadı yollarımız. O zamanda motoru satmazsam yavaş yavaş yükleme planım vardı şimdi adım adım gerçekleştirmeye başladım

ilgilendiğin için teşekkürler,kazasız belasız nice km.lere:rendeer:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
güzel olmuş tam tuzu kuru işi :cat:

vay bee scootera xenon. süper fikir ben de halojen taktım ama ön çatala. kenarlardan. :)

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Bi türlü görmek nasıp olmadı şu Runner ı be kardesim :( Cok yakışıklı olmus motorun Allah kaza bela vermesin, aynı modifiyeler benim nexus dada vardı :) Susturucuyu çıkartınca sesi nasıl çok kafa şişiriyormu ?

TanImsIz valla dediğin gibi oldu. Birkaç arkadaşımda merak ediyor en yakın zamanda susturucuyu çıkartıcam ama bu haliyle patlamaları çok tatlı ses çıkartıyor herhalde çıkartırsam etraftakiler bomba patladı sanar

hocam egzos ve ön arka ledler harıka olmus basrılarının devamını dılerım:p tesekkurler :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar