KTM250 Katılım 4 Kas 2015 Mesajlar 265 16 Ağu 2017 Konu Yazar #1 Aliexspressten aldığım aksesuarlar ve gidonun montajını yaptık. Gidonun fiyatı 93tl,orjinali 450tl ben ucuz olanı tercih ettim.Malzeme kalitesi bence baya iyi tavsiye ederim.
Aliexspressten aldığım aksesuarlar ve gidonun montajını yaptık. Gidonun fiyatı 93tl,orjinali 450tl ben ucuz olanı tercih ettim.Malzeme kalitesi bence baya iyi tavsiye ederim.
Ekarademir Katılım 7 Kas 2016 Mesajlar 2,340 16 Ağu 2017 #2 Eline sağlık. Depo kapağının üstündeki ne? Havalandırma mı?
KTM250 Katılım 4 Kas 2015 Mesajlar 265 16 Ağu 2017 Konu Yazar #3 Ekarademir' Alıntı: Eline sağlık. Depo kapağının üstündeki ne? Havalandırma mı? Genişletmek için tıkla ... hava alıyor ama vermiyor,yani motor takla attığında veya ters düştüğünde kapaktan benzin kaçırmıyor.Valf gibi bişey.
Ekarademir' Alıntı: Eline sağlık. Depo kapağının üstündeki ne? Havalandırma mı? Genişletmek için tıkla ... hava alıyor ama vermiyor,yani motor takla attığında veya ters düştüğünde kapaktan benzin kaçırmıyor.Valf gibi bişey.