- Konu Yazar
Eveet... Gitme zamanı geldi de çattı.
Mt'ye geçen yıl Haziran ayında üye oldum... O zamandan beri çok değerli arkadaşlar edindim , çok kişi tanıdım , çok önemli bilgiler öğrendim...
Daha motosikletimi yeni almıştım o aralar... Ilk motorum. Küçükken akülü bir motosikletim vardı ama o sayılmaz herhalde :cherry:
Işte bu...
Sapına kadar Honda... :queen: (tabi o zamanlar agugu bugugu honda diyordum)
Sürücü kursundan Er-5 kullanarak mezun olmuştum fakat benim aşkım cıbırdı
Ilk mesajımı buldum...
selam arkadaslar.... ben de yakinda umarim bir terslik çıkmazsa aranıza katılıyorum... Temmuzda A2 ehlietim de tamam. Ama istanbulda güvenilir , ödeme sekileri uygun bi motorsklet bayisi bilmiyorum ne yazıkki =( ... Bana bilgi verebilirseniz bu konuda sevinirim.
Neyse efenim devam edeyim... Sonrasında gezilere katılmaya başladım... Ilk buluşmam Dragos 216 buluşmasıydı... Orada netten konuştuğum çok değerli arkadaşlarla ve Mehmet abiyle (Boy) tanışma fırsatı buldum... O buluşmada motosikletim bozulmuştu :cyclopsan
Sonrasında Özgür ile tanıştım bizim cbr forumundan... Gezdik tozduk eğlendik...
Yeri geldi kendimize koruma baktık...
Yeri geldi Ağva-Riva yaptık viraj çalıştık. Yeri geldi sağanak yağmurda sırılsıklam Tekirdağa köfte yemeğe gittik...
Ama ilk uzun yolumu çok rahat hatırlıyorum... Emre (koyulacivert) ve Onur ile Kerpe'ye gitmiştik kışın ortasında. Dönüş yolunda donmamak için otoyol kenarında durup halay çekmiştik neredeyse...
Kerpe'ye çay içmeye giden manyaklar...
http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/25264-cay-icmeye-kerpeye-giden-manyaklar.html
Sağanakta köfte
http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/26617-cbrcilar-yine-yollarda-tekirdag-gezisi.html
Daha sonra Ertekin (ErTech) , Sedat , Akın (Ultraukala) , dgmr (Emre) , Carcatorh (Okan) ve birçok cıbırcı arkadaş daha tanıdım...
Yalova gezisi...
http://www.motosiklet.net/forum/gez...duro-cibircilarin-istanbul-yalova-gezisi.html
Neyse uzatmayayım , daha sonra motora alıştım , öğrendim , tecrübe edindim ; bir süre sonra cbrcup'a girmeye karar verdim... Tabi çırak olmadan usta olunmayacağı için önce biraz yarış havası solumayı kafaya koydum... Bunun için yarışlara katılan Boy'a yardım etmeye başladım... Hem abime yardım ediyordum hem de yarıştan yarışa onlarca bilgi ediniyordum... Sonunda motosikletler ve yarış ile ilgili birsürü değerli bilgi edindim...
Her yarışa katıldım , ama sonunda şeytanın bacağı kırıldı ve Boy madalyasını son yarışta aldı...
Seneye yarışlara girmeye kesin gözüyle bakıyordum ama kader işte...
Neyse sizleri de sıkmadan sadede geleyim...
Okul için Ukrayna , Kiev'e gidiyorum... Önümüzdeki minimum 5 sene oradayım... Okulum Ukrayna Ulusal Teknik Üniversitesi... bölümüm makine mühendisliği...
Orada uzun bir süre ne internetim ne de motorum olacak bu yüzden sizlere küçük bir veda edeyim dedim...
Aslında bu hafta güzel bir veda gecesi yapmayı planlıyordum fakat Necdet abimizin vefatı üzerine bunu iptal ettim...
Fakat bu gece (çarşamba) benim son gecem olacak, bu geceyi caddebostan sahilinde geçirmeyi düşünüyorum... Orayı çok sevdiğim için orada olacağım... Veda etmek isteyen arkadaşlar benimle irtibata geçsin sahilde görüşelim... Gelenlerle vedalaşmak isterim
Güle Güle MT!
Son olarak , Travis'ten çok sevdiğim şu parçayı size armağan ediyorum...
[YT]to8_8z9uu5A[/YT]
Ha bu arada; gittiğim için cıbırı satıyorum... 3.500... yarın ilana koyarım... :salut: