ghost rider

bu cuma bir film vizyona giriyor. ne alaka demeyelim......

Hayalet Sürücü :

Yönetmen: Mark Steven Johnson
Senaryo: Mark Steven Johnson
Oyuncular: Nicolas Cage, Eva Mendes, Raquel Alessi, Arthur Angel, Wes Bentley
Filmin Türü: Aksiyon, Fantastik
Orijinal Adı: Ghost Rider
Yapımcı Firma: Columbia Pictures Corporation [us]
Yapım Yılı: 2006
Yapım Ülkesi: ABD
Orijinal Dili: İngilizce
Vizyon Tarihi: 16.02.2007

http://www.sonypictures.com/movies/ghostrider/index.htm

Filmin Konusu

Johnny Blaze, tehlikeli motorsiklet sahnelerinde oynayan bir dublördür. Beklenmedik olaylar sonucu babası ve kız arkadaşının hayatı karşılığında ruhunu şeytana satar ancak bu değiş tokuş onu geceleri ortaya çıkıp intikam alan şeytani ve lânetli bir ruha dönüştürür. Artık o motorunu cehennemin ateşiyle alev alev sürmektedir.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
az yapılan fiilm ler den kaçırmamak gerek ben gitmeyi düşünüyorum

cuma akşamı sinemadaydım we bilmeden de olsa filmin ilk gösterime girdiği gün seyretmiş oldum, hepinize izlemenizi tavsiye ederim arkadaşlar, senaryoyu pek beğenmesemde görsel efektler açısından görülmeye değer, özellikle cruiser veya chopper tipi motosiklet sahipleri filmden çıkınca motor damarları kabarabilir haberiniz olsun :p (şahsen ben filmden çıkınca "acilen motosiklet sürmem lazım" modundaydım)

o zaman kesinlikle 50 km uzakta olan sinemaya gitmem lazım. hemde motosikletimle gidiş dönüş yolu da süper hani haaaa 3 gidiş 3 geliş olmak üzere 6 şeritli bir yol allah ne verdiyse artık 125 KT min benzinine kuvvet

o zaman kesinlikle 50 km uzakta olan sinemaya gitmem lazım. hemde motosikletimle gidiş dönüş yolu da süper hani haaaa 3 gidiş 3 geliş olmak üzere 6 şeritli bir yol allah ne verdiyse artık 125 KT min benzinine kuvvet

giderken iyi olurda dönüşte sık sık arkaya dönüp bakarsın gibi geliyor

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Cd cilere düşsün bakarız....Daha 2 tane motorcu filmi var sıra da............

alp_tunay' Alıntı:
Cd cilere düşsün bakarız....Daha 2 tane motorcu filmi var sıra da............
Şahanın Mahmutpaşa cd marketine düşünce bende izleyeyim bari :mrgreen: neden olsa yabancı yapımı bir film :p

Bu ghost rider marvel comics'in bir kahramanı değil miydi... Bakalım filmi nasıl olacak.

gorsel şölen yaww,,motor süper,,,1 numara...ses süper ,,,aksiyon,,konu:sıradışı...
gerçeklikle alakası sıfır .yani bu film saçma dicekler gıtmesede olur..

ama ben begendım.gıtmenızı tavsiye ederim

arkadaşlar bu tur filmleri sıralayabilecek olan bi arkadaş varmı aranızda. Motorlarla ilgili olanları ??

benim aklimda da indian yani anthony hopkins in unutulmaz filmi EFSANE ADAM filmi alip seyredin.:cat:

Gitmek icin sadece bu resim bile yeterli :)

1-large.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar