Gezilere bakıp bakıp iç geçirenler :(

benim motorum,çadırım,şişme yatağım,kamp sandalyem,vs herşey hazır ancak oğlumu (kendisi 9 aylık) bir yere bırakamadığımız için çıkamadık,seneye ne olur kısmet bakalım..bu sene evet ben de izmir-iskenderun sürüşüm hariç ben de iç çekenlerdenim..

Evet gezen arkadaşlarımız paylaşıyor gezilerini ama 50 tane foto iki satıır yazı yok bazı yazılar okuyorum gittiği her yeri açıklamış ek olarakta konaklama masrafları vs gibi şeyleride ayrıntılı olrak yazmış çok güzel olmuş bir aksilik olmazsa seneye bende karadeniz turu düşünüyorum.

F54

Motora binip ordan oraya gitmek için festival þart deðil.
Kafa dengi arkadaþýn ve altýnda yola çýkmaya hazýr bir motorun varsa, zaman ve mekan da hazýrsa.
Geriye senin kontak çevirmen kalýr. Ben 4 mevsim yollardayým. Eðlenmeye ve gezmeye engel tek þey yolun trafiðe elveriþli olmayýþýdýr.
Geriye kalan her þey için sadece mastercard :p
len topitop tolga eger cesaretin varsa motordan baska birsey lazim degil sadece cesaret et gerisi geliyor bak bana 4 gundur geziyom gormedigim yer kalmadi ege sahili dunyada ki cennet
sana dedik takil bana diye

üstadım bende bakıp bakıp iç çekenlerdenim nasipse planlarda değişiklik olmazsa ölmezde sağ kalırsam 2015 yılının 11. ayına doğru BMW 650cc alacağım 2000 model ve üzeri motoru aldıktan yaklaşık 2 yıl sonrada geziye çıkarız neden 2 yıl sonra derseniz anca parasını biriktiririz:queen:

ne biçimde gidemedik yav. Hakikaten gidemedik.Gidenlerin tekerine sağlık yahu.

Yaw motor tamam oluyor para tamam oluyor zaman olmuyor, zaman oluyor motor oluyor para olmuyor çözemedim bu işi :cherry: Gerçi para olduğu zaman zaten işin var demektir buda zamanı bitiriyor. Ahh ahh ama hafta sonu tatil yapabileceğim bir iş mutlaka bulcam Allah'ın izniyle olmayacak yoksa böyle. Şimdiye kadar tek başıma geziye çıkmadım. Arkadaşlarla daha eğlenceli olur diye düşünüyorum. Çay, muhabbet, arkadaş hepsi tamam da izin günü sıkıntı pehh...

---------- Post added at 22:40 ---------- Previous post was at 22:34 ----------

Evet gezen arkadaşlarımız paylaşıyor gezilerini ama 50 tane foto iki satıır yazı yok bazı yazılar okuyorum gittiği her yeri açıklamış ek olarakta konaklama masrafları vs gibi şeyleride ayrıntılı olrak yazmış çok güzel olmuş bir aksilik olmazsa seneye bende karadeniz turu düşünüyorum.

Karadeniz turunu sözlümle gezmeden önce kendim yapmak istiyorum. Heryeri güzelce öğrenip(kalıncak yer, gezilcek yer vesaire) eşime orda sıkıntı yaşatmak istemiyorum. Aslında konuyu açarkende özellikle karadeniz gezilerine iç geçirip açmıştım. Hayalim fazer ve eşimle Türkiye turu

---------- Post added at 22:42 ---------- Previous post was at 22:40 ----------

bu denizli ömrümü yedi yaw.........

Valla Ramazan abi Denizli böyle işte adamı bitiriyor ama kendine de bağlıyor. Gerçi bana seni Karadenize gönderelim deseler Denizlide 1 dk durmamda işte aile, sevdiklerimiz burda olunca olmuyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar