Gezilerde Alkol Almak Ne Derece Doğru?

Alkol alıp yola çıkmak ne derece doğru?

• Kullanılan toplam oy
    387
Arkadaşım piyade,
Motorsporları federasyon başkanının bile alkolden ehliyetini kaptımış olduğu bir ülkede alkolsüz araç kullanmak olur mu, olmaz tabi...

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Çok doğru, yolda motora zift sıçrar filan sileriz alkol ile :p (Hort bahanesi)

içene .ıçana ben karışmam...ama kendi geberirsede acımam...yeter ki kendi .ok yoluna giderken benide o kazaya karıştırmasın...(çok argo oldu kusura bakmayın ama düşüncelerim aynen bunlar)

Mersin İl Temsilcisi
içene .ıçana ben karışmam...ama kendi geberirsede acımam...yeter ki kendi .ok yoluna giderken benide o kazaya karıştırmasın...(çok argo oldu kusura bakmayın ama düşüncelerim aynen bunlar)

içenle yola bile çıkmam abicim....
geri döndüğümde o dönemzse ailesinin yüzüne bakacak adam ben olacağım için...

ne içerim ne de yanımda içilmesine müsade ederim !!!

grup şeklinde yola çıktıysak , grup şeklinde sağ salim dönmek 1.hedefimiz olmalı ... her koyun kendi bacağından asılır diyen varsa, benimle yola çıkmasın..... gitsin yalnız başına kendi bacağından asılsın !!!!

Alkollü motosiklet kullanmam.:wiinkk:
Alkollü artçıyı da almam arkama.:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bazen ölçülü bir şekilde alırım , ona göre hareket ederim sürerkende ...

Araba motosiklet farketmez direksiyona oturacaksam,en fazla 2 duble,oda hareket saatinden en az 1 saat önce bitmiş olması kaydı ile.

Konuyu Toplam 11 Üye okuyor. (9 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)

avkan65, hanedan12, ergün1968, peoples, storm150_mmk, UmARsIZ, matiz, akarsu41, Eyong, Maxilla, racer2000

Senin fikrin ne kardeş :mrgreen:

bunun hiç affedılır yanı olmaz arkadaşlar alokol bu motosıklet bu ikisi yan yana olamaz içen arkadaşlar kendilerının sınırlarını bılırler etki yapmayabılır belki o sınırları gecmemek ama bence alkol motosıklet kullanırken hiç almamış olmanız daha uygun olur düşüncesındeyım

bunun hiç affedılır yanı olmaz arkadaşlar alokol bu motosıklet bu ikisi yan yana olamaz içen arkadaşlar kendilerının sınırlarını bılırler etki yapmayabılır belki o sınırları gecmemek ama bence alkol motosıklet kullanırken hiç almamış olmanız daha uygun olur düşüncesındeyım

Dediğin doğru Sinan.Yıllar önce Alman menşeli bir yazıda okuduğum,içilen bir biranın dahi refleksleri hatırı sayılır derecede yavaşlattığı ile ilgili idi.

bir zamanlar lowenbrau vardı...offff...siz ne anlarsınız biradan pis efesciler...:p

cerroş olacaktı şimdi destan yazardı...özledim keratayı...:mrgreen:

Niye hocam sen kolonya sürüp ,motor kullanmıyormusun hiç :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:22 ----------

bir zamanlar lowenbrau vardı...offff...siz ne anlarsınız biradan pis efesciler...:p

cerroş olacaktı şimdi destan yazardı...özledim keratayı...:mrgreen:

anlarız anlarız aslında bir zamanlar Tekel vardı uzun kahverengi şişelerde gerçek arpa suyu tadı onlardı da zaman içinde içine ettiler yok oldu :)

Önemli bir konuya parmak basmışsınız.

Aklollü içkileri sevmekle beraber, şahsen alkollü motosiklet kullanmam. Kullananla da grup sürüşüne katılmam.

Saygılar.

tecrübeyle sabit....alkollüyken motosiket kullanmak yürümekten ve 4 tekerlek kullanmaktan kolay..değil diyen beri gelsin

kArdeşim sen ister içersin ister içmezsin ama bunu kanun koyucular zararlı bulmasa tam aksini yapar alkol almadan direksiyona geçmeyi yasaklardı.
Elbette herkes fikrinde hür kararlar insanlarını kendini bağlar fakat toplumdaki kötü motorcu imajını silmeye uğraşırken tutupda birde alkollü kullanmanın iyi olduğunu söylemek bence çok yersiz

avkan abi muhabbet birazdan mezeyede döner...bizde fırçayı yeriz...

boş ver fırçayı yaw, zaten gülerek bakıyorum konuya ,içerim diyenden değil yapmam diyenden korkucaksın bizim içimiz dışımız bir Allahın bildiğini kuldanmı saklayacağım :cherry:

ha bu arada hiç kimsede serseri imajı ile bakmıyor bana ,alkol alıpta mekandan ayrılırken hatta güle güle ağam yine bekleriz diyorlar :)
Her alkol alan kötü imaj bırakmıyor arkasında yani...
her içen benim gibi olsa bunla ilgili kanunda konmazdı zaten:mrgreen:
@metehan
Sen yükledinmi dediğim programı neşteri uzatayım buradan yüklediysen :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar