Gezi planlayın biriniz.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevgili arkadaşlar, site sakinleri, forum moderatörleri çağrıma kulak veriniz. Geçen sene Keeway 150 vardı bende. Sürekli adapazarına gidiyordum. özellikle hafta sonları. Ve hez pazar bi grup motosikletliye rastlayıp sapancaya kadar takılıyordum peşlerine. Çok zevkli bir yolculuk oluyrdu her ne kadar tanımasamda gruptakileri. Bir gün yine sakarya'ya giderken, bi grup motosikletliye rastladım. Takıldım peşlerine.hani grup üyesi değilim ya en arkada usul usul onları takip ediyordum. Malum insan motosiklet ile seyahat edince yanında birileri olsun istiyor. Derken bi arkadaş ile yanyana gitmeye başladık. Keeway deyip geçmeyin 30 ytl benzin ile dünya turu atabiliyorsunuz :p . derken grup liderleri -en aşağı 900 RR olan arkaşlar- biz 150 ve 125 liklerden bunalıp asıldılar gazlara. Ben sapanca sapağına geldiğimde onlar diğer grup üyelerini bekliyordu. Benim peşime takılan arkadaş malesef benden biraz geç kalmıştı. Grup tamamdır herhalde deyip sapağı döndü. Ben 5 km daha gittikten sonra bir baktım aynadan biri beni takip ediyor. Hayırdır dedim kendi kendime. Sonra 5 km de beraber gittik. Sonradan selektör ile durdurdu beni. Kaskını çıkarmdan ince bir ses tonuyla bayan arkadaşımız bana "doğru yoldan gittiğimize eminmisin?" demez mi ? :pale: anladım ki beni gruptan sanıp peşime takılmış. Sonra işi çözdük kendilerini yolu bilmediği için gideceği yere kadar kırkpınar'a kadar götürdüm. Gözlerinde ki mutlu ifade -yardım eden birilerinin olması- yeter insana.

Bu kadar komplike anlatmamın sebebi bende artık o gruplardan birine üyeyim -motosiklet.net- ve bende artık o gruplardan biriyle bi gezi istiyorum.
Evet lütfen birileri bir piknik, gezi vb. organize etsin lütfen :) :) :) :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar