gezi amaçlı ama spor görünümlü olsun..?

yeni bir motor almak istiyorum ama karar vermekte zorlanıyorum..10.000 lira civarında,gezi amaçlı ama spor görünümlü bir motor istiyorum..şu an tvs apache'ye biniyorum ama daha güçlü bir motor almak istiyorum..kawasaki ninja 250r,honda cbf600,suzuki gsr600 ve honda vt750dc shadow seçenekler arasında,yardımcı olmanızı bekliyorum..

hocam senin tarzın belli değilki daha.. Bi cruiserden bahsediosun bi nakeddan bi sporttouringten.. Hatta supersport bile yazmışsın. İlk önce kararını ver seni hangi tarz motor mutlu edecek.Ondan sonra sana bi ton alternatif dökeriz.Büyük motor almak için almayın sadece..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yeni bir motor almak istiyorum ama karar vermekte zorlanıyorum..10.000 lira civarında,gezi amaçlı ama spor görünümlü bir motor istiyorum..şu an tvs apache'ye biniyorum ama daha güçlü bir motor almak istiyorum..kawasaki ninja 250r,honda cbf600,suzuki gsr600 ve honda vt750dc shadow seçenekler arasında,yardımcı olmanızı bekliyorum..

aradığın şey cbr 600f olabilir mi? sporttouring olarak geçer diğer süper sport makinalar gibi yormaz.Resimde gördüğün gibi gerekli ekipmanları kullanırsan .sanırım ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılar.

Son düzenleme:
Gezi mi olsun ve Spor mu görünsün istiyorsun tabiki ER-6F, tamda elindeki paraya uygun bişiler bulabilirsin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
qeçen bi tane 1000 RR Görmüştüm Topcase fALan Vardı :) onu anımsadım sanki :D

İçimde GSR 600'ün olacağına dair bir his uyandı:silent: Belkide sempatizanı olarak bunları söylüyorum???

Düşünmeye bile gerek yok :)

Senin ilacın burda ; 2001 ile 2005 arası alabilirsin temiz :)

HONDA CBR 600 F

cbr 600f güzel..yamaha fazerden servis ve yedek parça açısından daha uygundur herhalde..teşekkürler :cherry:

cbr 600f güzel..yamaha fazerden servis ve yedek parça açısından daha uygundur herhalde..teşekkürler :cherry:

Hocam senin geziden kasdettiğin caddelerde gezintimi ?:mrgreen: yani CBR600F den ben pek bi touring havası göremiyorum, gayet şık, çekici bir Super Sport mankina o.

cbr 600f yerine bende er6f'e bakmanızı tavsiye ederim boyutları konusunda kullanımı rahat şekli güzel ve güçlü bi motordur...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar