gezdim gördüm(3) orman göl gezdim balığa gittim foto çektim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
orman harikaydı ormandan sonra aydıncığa yelken açtım fakat aydıncığa 30 km kala şarzım bitti malesef yolda resim çekemedim 7 tane balık tuttum balık manzarasıda çekemedim malesef balıkların resmini şehre döndükten sonra çektim oradaki göl orman gölü olta attığım göl değil

ve orman

motorum

buda ben

malesef şarzım bittiği için balık tutarken resim çekemedim döndükten sonra çektim 2 hafta sonra başka bi göle gidecem ozaman çekerim inşallah

Motosikleti
BWS 100
Abi iyi olmuş güzel güzel balık işi
Abi senin kafa sağlammı ya bi ara ayaklık kafama iniş yaptı diyodun...:)
Aman alınma abi geçmiş olsun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Abi iyi olmuş güzel güzel balık işi
Abi senin kafa sağlammı ya bi ara ayaklık kafama iniş yaptı diyodun...:)
Aman alınma abi geçmiş olsun...

kafa düzeldi ama tomografi çektirecem

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:30 PM ----------

az sonra kızartacam balıkları acep sazanın buğulaması olurmu denemek lazım googleden bi bakem

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:33 PM ----------

hep kızartırdım bu kez farklı bişe deniyecem şöle bi tarif buldum
Malzemeler :
Domates
Soğan
Maydanoz
Diş sarımsak
Marul
Tuz
K.Biber
Sazan

Yapılışı:
İlk önce sazanları tavada kızartıyoruz. Çok yakmadan tabiki. Kızartmış olduğumuz sazanları, geniş ve derin bir tancereye tek sıra diziyoruz. Dizilmiş balıkların üzerine marul yaprakları, onun üzerine ince dilimlenmiş domates, onun üzerine maydanoz ve son olarak ta bir kaç diş sarımsak. Bu malzemelerin üstüne ince dilimlenmiş limon koyuyoruz. Yeşilliğin üzerine balıklar ve üzerlerine sırası ile saydığım malzemeleri ekleyerek tencere dolana kadar işlemi tekrar ediyoruz. Tencerenin ağzını kapatarak, çok hafif yanan bir köze gömüyoruz. Yaklaşık bir 7-8 dakika balıkları ve malzemeleri yakmayacak kadar közde beklettikten sonra. Afiyetle yiyoruz.
alıntı

Abi sen bu resimleri cep telefonu ilemi cekiyorsun?
Sasirdim walla.. Harika resimler yani.. Ama sarj inda is yok sanirim.Durmadan bitiyor..

Baliklar nasil oldu?
Kafa nasil?
Simdi hastanedesin kafanin resmini cektirmek icin sanirim.
Umarim resimler iyi cikar...

ilk resim güzel.....de neresi burası kardeş...belki bizimde yolumuz düşebilir..

dostum balıklar biraz ufak duruyor,sirkülere uyuyor değilmi.güzel zaman geçirmişsiniz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Abi sen bu resimleri cep telefonu ilemi cekiyorsun?
Sasirdim walla.. Harika resimler yani.. Ama sarj inda is yok sanirim.Durmadan bitiyor..

Baliklar nasil oldu?
Kafa nasil?
Simdi hastanedesin kafanin resmini cektirmek icin sanirim.
Umarim resimler iyi cikar...

evet cepten çekiyom kafam iyi kurstayım öğleden sonra tomografiye gidecem rontgen temiz inşallah tomografi de temiz çıkar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:03 PM ----------

ilk resim güzel.....de neresi burası kardeş...belki bizimde yolumuz düşebilir..

ilk resim diğer resimlerdeki ormanın gölü burası yozgatın güneyindeki orman gezdim gördüm (1) yozgatın kuzeyiydi burada güney ama balığı tuttuğum yer farklı uzak orası yozgata 50 km civarı şarz bitti oraları çekemedim,,ama resimdeki orman şehre komşu

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:05 PM ----------

dostum balıklar biraz ufak duruyor,sirkülere uyuyor değilmi.güzel zaman geçirmişsiniz.

resimde öle duruyo kardeş sadece bitanesi küçük iğne ağzını yırtmış ölür diye aldım yani bu yüzden bırakmadım küçüğü diğerleri en küçüğü uzun sigara paketinden büyük en büyüğüde 2 uzun sigara paketi kadar

acaba şarz mı bitti yoksa balıklar çarşıdan mı :) biz de dün abimle gittik balığa ama flaş bellek kadar balık cıkınca vaz caydık :) şaka bi yere iyi gezmişsin abi açık hava orman ohoooo.

Forumdan Uzaklaştırıldı
acaba şarz mı bitti yoksa balıklar çarşıdan mı :) biz de dün abimle gittik balığa ama flaş bellek kadar balık cıkınca vaz caydık :) şaka bi yere iyi gezmişsin abi açık hava orman ohoooo.

emin ol şarz bitti gezdim gördüm serisi (1) dede balığa gittim ama tutamadım hiç çaktırmadım gezmeye gitmiştim dedim ama bu kez tuttum

Ben olaya başka bir açıdan yaklaşacam . Geçen gün kafanızın yarıldığı yazıyıda okudum üzüldüm ama şunu düşündüm kendi hatanız bunlara sebep olmuş . Şimdi resimlere şöyle bir göz attım motorun olmazsa olmazı dikiz aynanız bile yok gezilere gidiyorsunuz . Yarın bir gün bir yazı daha yazarsınız soldan gelen arabanın altında kaldım diye . Bu yazdıklarıma kesinlikle kızmayın bunlar sizin iyiliğiniz için . Motor kesinlikle hata götürmez .
Saygılar ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben olaya başka bir açıdan yaklaşacam . Geçen gün kafanızın yarıldığı yazıyıda okudum üzüldüm ama şunu düşündüm kendi hatanız bunlara sebep olmuş . Şimdi resimlere şöyle bir göz attım motorun olmazsa olmazı dikiz aynanız bile yok gezilere gidiyorsunuz . Yarın bir gün bir yazı daha yazarsınız soldan gelen arabanın altında kaldım diye . Bu yazdıklarıma kesinlikle kızmayın bunlar sizin iyiliğiniz için . Motor kesinlikle hata götürmez .
Saygılar ...

:pale: haklısın dün yana yatırdım motoru geziden dönüzce diğer dikizde gitti ilk dikiz geçen seneki kazada gitmişti

Forumdan Uzaklaştırıldı
paylaşım için teşekkürler , manzara süper ... :)

Moderatör
Hemşerim memleket nire diyecektim ama benden önce davranmışlar. Sevmem ben göl balığını, kendine has bir kokusu olur. Hamsi olsun, çinekop olsun, mezgit olsun, kefale sazana gelemem ben :p Paylaşım için teşekkürler.

Hemşerim memleket nire diyecektim ama benden önce davranmışlar. Sevmem ben göl balığını, kendine has bir kokusu olur. Hamsi olsun, çinekop olsun, mezgit olsun, kefale sazana gelemem ben :p Paylaşım için teşekkürler.

Hamsi olsun, çinekop olsun, mezgit olsun hiç tat alamam bu balıklardan
aksine kefal onun bir cinsi sarı kulak kefal biraz büyüğü Paçoz kefal çok severim :)

evet gölbalığından bende bişe anlamiorum,
nese bana müsade a2 kursuna gidiorum..
bu aralar baya bi boşladik

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:55 PM ----------

at ekmei gelsin güzelim kefaller kapışsınlar hemen ortalık 56 olsun denizde :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar