Geyik Bayırı

BBRR, tavsiye için teşekkürler , ben de biliyorum o köpük olayını..
Benim de en büyük korkum lastik patlaması..
Bu yüzden lastiği çok kollayarak sürüyorum motosikleti..
Bu da daha dikkatli olmamı sağlıyor..

Geçen gün lastik değiştirirken , lastikçi , dolgu gibi bir iç lastikten söz etti..
Yabancı bir KTM li , lastik değiştirmek için geldiğinde görmüşler..
Onu araştırıyorum şimdi..

Nezih Abi eline ayağına sağlık....

işte bu foto masaüstü olur...ekrana yakışır...

mete_han' Alıntı:
Nezih Abi eline ayağına sağlık....
Teşekkürler kardeşim.. Bu fotoğrafı son anda çekmeye karar verdim.. İyi ki de çekmişim .. Amma pirim yaptı..:cherry:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hocam 200 lük çin malı bir kros alsam gezebilir mi öyle yerlerde ne dersiniz ?

ellerine ve ayaklarına sağlık dostum bizlere harika bir göz banyosu yaptırdın.
kaza ve bela senden uzak olsun.
mt.izmir adına sevgilerimizle,

abi bak sana Allahın adını verdim aragaz veya pompa niyetim yok...bu resim doğa dergilerinde Dıschovery Channel de çıkabilecek kalitede bir foto ve kadraj açısı...:bounce: :cat:

Akira' Alıntı:
Hocam 200 lük çin malı bir kros alsam gezebilir mi öyle yerlerde ne dersiniz ?
Benim bir önceki motorum Zongshen 200GY-A idi..
İnanmazsan tıkla da bak..
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=5390

Buralar nereler ? diye soranlara...
geyik8qr.jpg

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Teşekkürler hocam..:rendeer:

Birde az önce yaptığınız gibi gittiğiniz yerleri haritada işaretleyip gösterirseniz, hem gidecek arkadaşlar için referans olur, hem de bu güzellikler Antalya'nın hangi nerelerindeymiş öğreniriz

Harduro hocam sezonun başlaması ile artık kafamızı kaldıracak vakit bulamıyoruz. Bi ara beraber çıkalım yine. Mangal yapmadan dönmeyiz ama :)

Akira' Alıntı:
Birde az önce yaptığınız gibi gittiğiniz yerleri haritada işaretleyip gösterirseniz, hem gidecek arkadaşlar için referans olur, hem de bu güzellikler Antalya'nın hangi nerelerindeymiş öğreniriz
Aslında Toroslar'ın heryeri böyle.. Bu yüzden haritaya gerek yok..Tek yapacağınız toprak yolları takip etmek.. Orman yollarını zaten haritada bulamazsınız.. Oralara ya benimle gideceksiniz ya da kaybolmayı göze alacaksınız..:queen:

aythakan' Alıntı:
Harduro hocam sezonun başlaması ile artık kafamızı kaldıracak vakit bulamıyoruz. Bi ara beraber çıkalım yine. Mangal yapmadan dönmeyiz ama :)
Bu sefer motorize07 den endurocular da gelsin hiç olmazsa.. Kalabalık olunca daha bi eğleniriz.. Hem ben de arkadaşlarla tanışmış olurum da bundan sonra yanlız çıkmam araziye..:wiinkk:

harduro dostum süper gezmişsin tek başına,benim aygırda bundan sonra bana hizmet edecek boşunamı o kadar sap saman aldık:queen:

MoToR' Alıntı:
harduro dostum süper gezmişsin tek başına,benim aygırda bundan sonra bana hizmet edecek boşunamı o kadar sap saman aldık:queen:
Yeni aygırın hayırlı olsun...
Güle güle kullan..

aythakan' Alıntı:
bizsiz yani motorize07 siz öylemi.:salut:

Nezih abi öyle noktalarda resim çekiyorsun mi gitmiş kadar oluyorum oralara gitmiş kadar oluyorum.
teşekkürler ...
ayaklarınaa ve katırına sağlık

serkankiyak' Alıntı:
Nezih abi öyle noktalarda resim çekiyorsun mi gitmiş kadar oluyorum oralara gitmiş kadar oluyorum.
teşekkürler ...
ayaklarınaa ve katırına sağlık
O zaman amacıma ulaşmışım..
Gidemeyenler görsün , gideceklere yol göstersin..:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yahu bu fotoları görünce aklım şöle bir gidip tekrar geri geliyo yakında benide enduro cu yapacaksınız heee :p

çok güzel fotoğraflar keyifli bir gezi olmuş paylaşımın için teşekkürler...

Seper olmuş abi wallahi.bende o gittiğin yerlere tam 3 gez gitmiştim.ama senin gittiğin toptaşa fln gitmedim.antalyanın merkeinde yaşıyorumda.nyse harika olmuş abi.dewamını bekleriz:cat:

EgeKnn' Alıntı:
yahu , bu fotoları görünce aklım şöle bir gidip tekrar geri geliyor , yakında beni de endurocu yapacaksınız ..
Bence sen çoktan endurocu olmuşsun.. Tek eksiğin tırtıklı lastik..:queen:

FAHRETTİN METİN' Alıntı:
Ben de o gittiğin yerlere tam 3 kez gitmiştim.Ama senin gittiğin toptaşa filan gitmedim.Antalyanın merkezinde yaşıyorum da.
Toptaş'a gitmesen iyi olur aslında , çünkü orada 70 kg lık bir Sivas Kangal yaşıyor.. Benim şansıma , benden başka ziyaretçiler vardı da bana saldırmadı..
Bu arada , ben de Antaya'nın merkezinde yaşıyorum..:cherry:

harduro' Alıntı:
O zaman amacıma ulaşmışım..
Gidemeyenler görsün , gideceklere yol göstersin..:cat:

Slm Harduro. İlk önce hayırlı olsun yeni KTM. Biraz geç oldu ama ben yeni öğrendim. Ben senin eski Zongshen'i alan kişiyim. Ufak tefek ayrıntıları gözden geçirdim ve makine gerçekten emniyetli ve keyifli bir sürüş veriyor. Kum ocağında da dayanıklılık testini atlattı. Ama yinede gelecek ay kadroya bir güçlendirme operasyonu yapacam. Ne de olsa çinli :queen:

Eğer hafta sonlarında geziye çıkacak birini arıyorsan, bir gün önceden haberleşmek üzere katılabilirim. Tek başıma da pek öyle ücra yerlere gitmek istemiyorum. Ayı yada Kurt çıkabilir :)

P.S. Fotoğrafları bizimle paylaştığın için teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar