"Gereği Yapıldı" adlı mobil uygulama (eli kulağındaymış)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ben olumlu bakamıyorum buna.
ilk bakışta güzel gibi görünüyor ama trafikteki hıyarlara karşı gibi görünse de toplumu çürütür, ihbarcılık normalleşir, bu da eninde sonunda iktidarın işine yarar, muhalifleri baskı altında tutmanın araçlarından biri olur.
Devlet adil bir şekilde kuralları uygulamak için var, bunu kendi uygulayamayacaksa halka bırakacaksa develt neden var o zaman olmasın.

internin kontrol altında tutulması, sansürlenmesi konusunda da ilk başlarda aman çoluk çocuk var pono izlerler falan bahanesi ile başlatmışlardı, hatta o zamanlar protesto gösterileri yapılmıştı, şimdi ne oldu en ufak muhalefet toplaşmasında sosyal medyayı falan kapatıveriyorlar olan yine bizlere oluyor.

Devlet zaten bireyler karşısında çok aşırı fazla güçlü, bu gücü ancak halkın bir araya gelebilmesi dengeler, ihbarcılık gibi şeylerle halk ayrıştırılırsa da bu gücü elinde tutanlara yarar.

Tabi ki trafik canavarları cezasız kalsın demek istemiyorum ama asıl mevzu bu değil bunu anlatmaya çalışıyorum.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Bu inanılmaz güzel bir uygulama olur. Gerçekten çok ihtiyaç var.
Herkes fırsatını bulmuşken gıcık olduklarıma atlarım diye hevesleniyor ama herkes hevesleniyor. Sizin gıcık olduklarınız da.
Bilmem annatabildim mi? 🥱
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar