Gerçi ben hep vardım ama....

ebo

Merhaba Arkadaşlar,
Ben Gelişim Sürücü Kursu ndan İbrahim.Yaklaşık 1 senedir sürekli forumlarda yazıyorum ilk zamanlar motor kullanıp aranızda gezilere katılabileceğimi pek düşünmezdim.Hatta 1 kaç geziye arabayla geldim.Ama artık bende gezilere motorumla katılıyorum ve tamamen sizden biri oldum...Aslında çoğunuzu tanıyorum benide tanıyanlar vardır muhakkak ama genede bi duyuru yapım dedim...:cherry:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Ben seni tanıyorum ::11122::
Sitemize ::shake2:: Tekrar hoşgeldin. ::hosgeldi
Forum ve site kurallarını biliyorsun ya da sen tekrar oku :bounce:
Sende motorcu oldun ya ::biggrinn ::tutkuy::

Süper Moderatör (BBRR)
İbrahim seni çok yakından tanıyoruz ehliyetle alakalı sorulara devamlı sabırla cevap veriyosun sana bi sponsor gibi değil içimizden biri gibi baktım hep zaten sponsor gelişim sen ibosun hoşgeldinde demiyom zaten hep yanımızdaydın...:rendeer:

İbrahim abi hoşgeldiniz, geçenlerde kursunuza kayıt için gelmiştim ancak kurs kapasitesi dolu olduğu için olmamıştı ancak motor seçimi ve giyim kuşam konusunda epey bir tavsiyede bulunmuştunuz ilginiz ve alakanız için tekrardan teşekkürler :rendeer:

:rendeer: Tekrar hoşgeldin demek düşüyor bize
:queen: Bu site herkeze böyle motor aldırır işteeee:queen:

yeni motorunuz hayırlı olsun, kazasız belasız gunlerde kullanırsınız umarım, rüzgarınız da hiç eksilmez...:rendeer:

İbrahimciğim, seni ben de tanıyorum. tanıdığım için de çok memnunum üstelik.

Hem bir insan olarak, hem de yaptığı işe saygı duyan örnek bir işadamı olarak da çok takdir ediyorum.

Böyle kendi adına üye olman iyi olmuş....

ebo' Alıntı:
ilk zamanlar motor kullanıp aranızda gezilere katılabileceğimi pek düşünmezdim.Hatta 1 kaç geziye arabayla geldim.Ama artık bende gezilere motorumla katılıyorum ve tamamen sizden biri oldum...

Onu bırak, takım elbiseyi bile çıkarttın ya üstünden. Daha fazla söyleyecek birşey yok...:cherry:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hoşgeldin:rendeer:

Demek benim saçma sorularıma sıkılmadan cevap veren arkadaş sendin. Önünde eğiliyorum.

Akira' Alıntı:
Hoşgeldin:rendeer:

Demek benim saçma sorularıma sıkılmadan cevap veren arkadaş sendin. Önünde eğiliyorum.

ahaha, o herkesin saçma sorularına sabırla cevap vermesini, gıcık edecek sorular sormasını iyi bilir :):rendeer: :queen:

ebo

Çok teşekkürler arkadaşlar Crato sana özellikle teşekkür etmek istiyorum nedenini akşama gelince söylerim....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin sefa geldin :)

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Ok, vardın eyvallah , hatta hoşgeldin

Ama ebo ne? Yada kim ? Yada :cherry:

::hosgeldi WELCOME HOŞGELDİN kardeş aramıza sen de takıl hayatını yaşaaaaa!

::gleam:: ___KILIÇ___ ::gleam::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar