Gerçekten Kask Kullaniyormuyuz....!

olmamış ki abi bu kask camsız :mrgreen:
şaka bi yana eline sağlık da,karpuz kabak mı çıktı? :p

çok güzel bi cevap ama güzel kasklarda çok pahalı ya 15 yasındaki birinin bütçesini baya zorluyor:D

MKH

süper bi kask olmuş tek kullanımlı acıkınca iyi olur

senotalacrisiske4.jpg

Kaskımı airbrush'la bu renge boyamak geldi aklıma :) Muhteşem olur hakikaten :mrgreen:

hahaha süpermiş :) koruyucu oLmadığı kesin,
ama doyurucu oLacağı da kesin :)))

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
naptın güzelim karpuza öyle :mrgreen: süper olmus ama hee. sloganımız da KARPUZUNUZ DAĞILMASIN olsun .

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Karpuzdan yapılan sert oluyo,bi süre sonra kulaklar acıyor,En iyisi Topatan kavunundan yapmak ama sineklere de bi çare bulmak lazım icabında.

bakıyorum trafikte motosiklet kullanan sürücülerin çoğu kaskları elinde tutuyor oysaki ellerinde tuttukları kask bile faydalı değil belki hayatların önemi bu topikle birazdaha ön plana çıkar diye düşünüp güncellemek istedim selamlar

hihi aynen ben ls2 aldım ilk motor tecrubemdi,sonra arastırdım taraştırdım tecrübe sahibi oldum biraz daha objektif bakarak,malum dusunce ılk yapılan hareket kafa kollamak olduğu için gittim sağlam bir kask aldım içim şimdi çok rahat biraz tuzlu olduğunu dusunenler var ama ben aklen ve vucüden cok rahatım rx-7 gp arai

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:32 PM ----------

inşallah insanlar vucudunun değerlerini kaybet meden ve ya zarar vermeden anlarlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar