Gerçek Motorcu Hangi Tip Motoru Kullanandir?cevap Enduro

Hocam görüşlere değer vermiyceksen neden subjektif konu seçip başlık açıyosunki.İlla senin anlatmak istediğini anlamak zorunda değilim dimi?.Anladığım kadarıylada cevap yazıyorum işte.Ben belki safın biriyim ve ilk tepkimi yazıya döküyorum.Senin yapman gerekende ne anlatmak istediğini açıklamak.Sen sadece kendi kriterine göre motorcu tanımlıycaksan çok tepki alırsın.Ve bu başlığıda onu düşünüp açman gerekirdi.Okuyana ne kadar okuma sorumluluğu yüklüyosan başlığı açan olarak belki 100 misli sorumluluğuda sen alıyosun.

Bu sitenin zaten en büyük sorunu okumadan cevap yazmak güzel kardeşim,bi topik var aç ne diyo bu motorcu kim diyo hmmm ayrımcı bu şak şapıştır bişey tamam kapat devam et diğer forumlara....:)

Gerçi hata bende iki üç cevap dışında kimse neden bahsettiğimi bile anlamamış ne topik açıyosun ...
kimi motorcuya takılmış kimi ayrımcılığa ki alttakinide yazıp topik başlığınının hatasını düzeltmeye çalıştım.

Burda motor=özgürlükse hangi tip insan yapımı mankina seni özgür yapar ,yada şöle diyelim özgürlüğün bittiği sınıra hangisinde en çok yaklaşırsın

Başlığı ve ilk mesajınızı okuyunca böyle bir cevap yazma gereği duydum... Diğer mesajlara bakmadım çünkü soru genelde ilk mesajda olur...

Ama "motor=özgürlükse hangi tip insan yapımı mankina seni özgür yapar" sorusuna şu cevabı verebilirim... Bana göre Supermoto....

bence ss motorlardır.ben kendimi bu motorlarda özgür hissediyorum:cat:

Yahu ne kızıyorsunki.Sordun söyledik.:mrgreen:Hatamı yaptık.Şaka bir yana o halde şöyle açıklık getirelim.Yüzüne rüzgar vurduktan sonra ne kullanırsan kullan önemli değil.Bazen ben arkadaşın fazer ını alıyorum.Oda acaip zevkli geliyor bana.Motor kullanmak hoşuma gidiyor.Beni motosiklet özgür kılıyor.Mobilet tarzı.scooter yada race olması önemli değilki.Hepsini kullanırken özgür hissediyorum kendimi.Rahat ediyorum.Bir scooterın manevrası,bir touringin yüksekliği ve bir race in hızı hepsi farklı duygular.Ve hepsi keyifli duygular.İllada birini seç derseniz...Race diyom işte.:mrgreen:

gorkem kafamdan gecenin aynisini yazmisin..dolayisiyla benle aynisini yazmisin..:D
(ama benden once davranmisin of neyse iste)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
işte fedakar ss ci frog.haklısın.öz eleştiri yapayım dedim.:)

bana görede gerçek motorlar naked ve turinglerdir...enduro hiç kullanmadım ama artçı olarak XT660 NX4 Falcon'a binmişliğim var...bu tarz motorlar caddede zayıf kalıyo malesef...chopper'cılar kızıcak bana belki ama benim gözümede choppler'lar motor olarak görünmüyo...tuhaf tuhaf ses çıkartan hantal sırf gösteriş için tasarlanmış motorlar...

kısacası zevklerle renkler tartışılmaz...biri chopper hastasıdır...diğer naked...bir diğeri touring...:cat:

Buyur bak, burda asfaltta yok Eduroda :cat::cherry:

hhhhhhhua0.jpg

:cat: aynen dark...

exile olaya son noktayı koymuş zaten :cherry::cherry:

bence gerçek motorcu bisiklet sürendir.. neden? çünkü henüz motosiklet alamadım ve 2teker tutkumu azda olsa bisiklet hafifletiyor.. :) :mrgreen: :rendeer:

Motoru ne model olursa olsun hayatının olmazsa olmazı gibi hisseden , motoruna aşk derecesinde bağlı olan insan gerçek motorcudur .

bnce her motor kullanana motorcu denmez bunu tam layıkıyla yapıp bu ısden zewk alan, motoruna deger werene motorcu denir.. oyle motoru alıp sadece işimi gorsun gerısı onemlı degıl diip motoru hor kullanıp sonrada donup arkasına bakmayan boswermıs ınsanlar motorcu deıldır benim açımdan..

kimin neyden keyif aldığına göre değişir diyeyim bende..race kullanmayı sevmiyorsam o bana özgürlük, heyecan, zevk vermiyosa bi anlam ifade etmez..

ama bi yerde sana katılıyorum bluewind.. çünkü enduro kullananlar hızda yapar , çamurdada gider,dağ tepede gider,asfaltta gider..hiçbir kısıtlaması yok..engel tanımaz yani..chooper kullanıyorsan dağa tırmanabilrmisin ? ? evet tırmanırsın belkide ama cross gibi olurmu hayır..asfaltta bir cruiser bigi süzülürmü cross hayır..ama herikisinide kaliteli bir enduro yapabilir..

baştada dediğim gibi eğer dağ tepe tımanmak bana zevk vermiyorsa enduro bişi ifade etmez. MOTOSİKLET TARZ MESELESİDİR..

ha motorcumuyum değilmiyim kavramı üzerinde durmuyoruz zaten..motosiklet kullanan bundan zevk alan herkes motorcudur bence

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar