Gerçek CBF Tokatlayıcı Tvs Apachi 150

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ybr mi cbf mi tsv mi sorusuna açık ve tek cevap tvs apachi 150 yüksek performans + kaslı spor görünüm + euro 3 emisyon dijital gösterge + çok uygun fiyat = taş gibi motor

Tvs için yazacağın sayfalarca övgüve karşılık bir tek kelime yetiyor işte maalesef : Honda ( konuda direk kapanır burda : )

Bitaraflarını yırttı millet ne zamandır. Bak adam tek kelimeyle açıklamış. Dağılın len gibi olmuş.:queen:

Kafanmı İyi kardeşim Daha önce yülzerce kez açıldı zaten bu tür topikler
Kulanım amacına bağlı olarak değişir Ybr Mi Cabf Mi Tvs mi Konusu
Fıtı fıtı gitsin Hiç arıza Vermesin koyim benzinini Yollar benim olsun Diyorsan YBR
Fıtı Fıtı gitsin Konfor olsun Sağlam olsun ama arada azda Yağ yaksın diyorsan CBF
Kendi sınıfında Fıtı fıtı gidenlerden iyi gitsin Sağlam olsun , Yakışıklı Olsun Titreşimde az bişey olsun Diyorsan Tvs
Yani Bu Kanuda ER-6 mı Nc700 mü Yoksa JX6 mı gibi bişey Kullanım amacın neyse o Herşey ortada

Kafanmı İyi kardeşim Daha önce yülzerce kez açıldı zaten bu tür topikler
Kulanım amacına bağlı olarak değişir Ybr Mi Cabf Mi Tvs mi Konusu
Fıtı fıtı gitsin Hiç arıza Vermesin koyim benzinini Yollar benim olsun Diyorsan YBR
Fıtı Fıtı gitsin Konfor olsun Sağlam olsun ama arada azda Yağ yaksın diyorsan CBF
Kendi sınıfında Fıtı fıtı gidenlerden iyi gitsin Sağlam olsun , Yakışıklı Olsun Titreşimde az bişey olsun Diyorsan Tvs
Yani Bu Kanuda ER-6 mı Nc700 mü Yoksa JX6 mı gibi bişey Kullanım amacın neyse o Herşey ortada

Az yağ kısmından emin değilim :mrgreen:

burda birazdan savaş çıkar koskoca hondanın üettiği CBF 150 ye nasıl taş atarsın :queen:

O anca çavuşu tokatlar...

NOT: Çavuşuna sinirlenen bir albayın kendini tutamayıp gerçekleştirdiği eylem...

arkadaşım tokatlama mantığından vazgeçin artık,30 bin liraya harley alan adamı 10 bin liralık motorlar tokatlıyor,aptal mı oldu şimdi o adam

Çavuş tokatlayıcı Apache :queen:
(Not: 2 önceki motorum apache idi, memnundum.)

Başlık daha ilk sayfada hakkını alıp fena tokata gelmiş.
elin ineğe tapan hintlisi kafadan bizim kültüre ters birkere mekruh mekruh)))

gel sen beni tokatla :pl: ne varmış apache cbf yi tokatlamışsa? Yolları yarış pisti mi sandın? Sizin gibi gençleri pistlerdede görmek istemeyiz. :queen:

bir iki ay içinde a2 ehliyetine yazılacağım motor olarak tvs apachi 150 almayı düşünüyorum almaya değer mi? alırsam hangi rengini almalıyım sarı mı kırmızı mı?
:king:

http://www.motosiklet.net/forum/marka-ve-model-kiyaslamalari/112058-baslangic-motoru-tvs-apachi-150-alamak-istiyorum.html

Çavuşu tokatlar deyince aklıma direkt bu geldi :queen:
http://www.facebook.com/photo.php?v=123348414507267

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar