Gerçek Amerikan efsanesi İndian Chief 2009

Geçmişi 1901 yılına dayanan ve Amerikan motosiklet endüstrisinin gerçek anlamdaki efsanelerinden biri olan İndian 2009 model Chief 3 modelini piyasaya sürdü...Standard, Deluxe, Roadmaster ve Vintage versiyonları ile satışa sunulan motosikletin taban fiyatı olarak $30,999 etiket belirlenmiş.(105 Cubic Inc.) 1720 cc V-Twin hava soğutmalı motorda benzin enjeksiyon sistemi oksijen sensörü ve 6 vitesli şanzıman kullanılmış.Çelik şasi , çelik üzerine krom kaplamalı egzozlar ve motor , analog hız göstergesi yanında dijital ekran göstergeler , yine krom dış korumalı halojen farlar , deri özel kabartmalı kızılderili logolu koltuk ve çantalar , parlak renklerde boyanmış önlerde 4 arkada 2 fren kaliperli brembeo frenler standard donanımda yer alan ayrıntılar...

Firma:http://www.indianmotorcycle.com/TheMotorcycles/tabid/218/Default.aspx

Moderatör tarafında düzenlendi:
retro tarzın en güzel örnekleri, 1939 modelleri hala bir efsane...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun alana
30 000 dolar benım hesabıma göre
birtane 600rr bırtane transalp birtanede maxsi skutur eder arta kalan parylada türkiye turu

bir motor bu kadarmı güzel olur... bunun sesi nasıldır kim bilir... çok güzelsin çooooooooookkkk.... tamam alamayacağımız garanti ama bi kere sesini duyabilseydim.. dokunabilseydim... ben kendi motorumada aşığım ama bunude bir kere yaşayabilseydim.. gece gece.. yine ne rüya göreceğimiz belli oldu bu gece.. ooooooooooooooooooooooofffffff.... oofff.....

Türkiyede bir tane bile göremeyiz bundan,mükemmel makine olmuş ama yurt dışında 31 bin dolar Türkiyede 45 bin dolar şuan için 1.65x45=74.25 ytl cikkk.:)İkinci eli biraz daha ucuz olur :p

ya silindirleri çok beğendim :) çok süper motor yaa.valla içim gitti :salut:

Türkiye ye gelirse herhalde 80 m2 bir daire parasına alınır ancak:pr:
dandik bir scooter ı zor alıyoruz bunun vergisini bile ödeyemeyiz.
Yakacağı benzinide hiç konuşmuyorum bile...Servisini hiç ağzıma almıyorum..

Türkiyede motosiklet hiç bir zaman gelişmez kardeşim, kim ne derse desin
adamlar neler yapıyor bizim doğru dürüst bir bisikletimiz yokki motosikletimiz olsun....evet Türkiye de gerçek bir bisiklet üretimi yok hepsi su borusu dandik kadro adi çin komponent beşpara etmez ayarsız montaj...Ayrıca bisiklet olmadığı şurdan belli bisiklet yolu yok ve trafikte bisiklet diye bir taşıt yok.

Bisiklet kültürü olmayan bi yerde motosiklet kültürü hiiiiiç olmaz olur diyen çıksın bakalım:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar