genel uyarı (lutfen okumadan gecmeyın)

Zaten araç sürücüleriyle yeteri kadar sorun yaşıyoruz; birde motosiklet sürücüleri birbirlerini zora sokmasın...

değilmi bir de gerizekalılar sıfırlıyorlar veya sıyırıyorlar atıyorum solumdan geliyor görmem mümkün olmuyor hafif bir sol yapsam direk ölümlü kaza

aynen öyle artık korkar oldum sürekli ayna takibi yapıyorum paranoyak oldum önümden çok arkama bakıyor ss lerle gezerken

yazdığınız uyarılar ne kadar doğru bunu bilemem... Ancak; şuan düşündüğüm tek şey, bol miktarda imla hatanız olduğu...

şımarılacak insan var şımarılmıyacak insan var, şımarılacak yer var şımarılmayacak yer var.Ama nerdeeeeeeeeee:pr:

Kesinlikle katılıyorum. Motorcu motorcuya bunu yaparsa minibüsler, taksiler ne yapmaz?!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hataları bertaraf etmek elimizde , kendi sürüşünü otomotiğe bağlayıp hatalarla uğraşmak benim hoşuma gidiyor, yani karşımdaki sürücünün de yerine sürüyorum, tehlikeli ama garantiye alınabilen bir oyun, trafik.

Motosiklet camiası olarak aramızdaki çürük elmaları ilk önce kendimiz ayıklamalıyız.Çuvaldızı kendimize iğneyi karşıdakine batırmalıyız.

Özeleştiride bulunacak olursak paketçiler ve kuryeler trafikte kural-kanun falan tanımıyorlar,
sinyal vermeden hatalı şerit değiştiriyorlar
araçların arasından slalom yaparak gidiyorlar,
kaldırımlardan geçiyorlar
adamların fren kullanma alışkanlığı yok

Ana sayfa da çoğunuz görmüşsünüzdür.Karmok kulubünün Ürgüp gezisini iyi bir şey yapmışlar gibi yaptıkları "tek teker" şovunu sitede paylaşmışlar

SS ciler trafik lambalarında dururken bile boş yere gaz açıp gürültü yapıyor ne gerek var

İlk önce motosiklet camiası olarak kendi kendimize saygı ve sevgi gösterelim sonrada diğer insanlardan saygı ve sevgi bekleyelim.

Mersin İl Temsilcisi
ne güzel yazmışsın...
dikkat çektiğin konu gerçekten güzel... tebrik ederim kardeşim...

Motosiklet camiası olarak aramızdaki çürük elmaları ilk önce kendimiz ayıklamalıyız.Çuvaldızı kendimize iğneyi karşıdakine batırmalıyız.

Özeleştiride bulunacak olursak paketçiler ve kuryeler trafikte kural-kanun falan tanımıyorlar,
sinyal vermeden hatalı şerit değiştiriyorlar
araçların arasından slalom yaparak gidiyorlar,
kaldırımlardan geçiyorlar
adamların fren kullanma alışkanlığı yok

Ana sayfa da çoğunuz görmüşsünüzdür.Karmok kulubünün Ürgüp gezisini iyi bir şey yapmışlar gibi yaptıkları "tek teker" şovunu sitede paylaşmışlar

SS ciler trafik lambalarında dururken bile boş yere gaz açıp gürültü yapıyor ne gerek var

İlk önce motosiklet camiası olarak kendi kendimize saygı ve sevgi gösterelim sonrada diğer insanlardan saygı ve sevgi bekleyelim.

Burada bir uyarı yapmak istiyorum Karmok kulübünü hatıarlar gibi oldum krossçuydular sanırım teker şovlarını görmedim ama trafiktemi yapıyorlar adam cross yaparken tabiki eğlencesine bakıcak.

Ha birde bende ss'cilerin arabaların arasında geçmelerini anlıyorum sonuçta büük motorlar ve dur kalk trafikte takılmak istemiyorlar yinede bu işi artistlik olsun diye değilde dikkatli bir şekilde yapmaları gerek bu şekilde çok kaza oluyor.
Yanlız ss kullanların trafik ışıklarında vs. gaz açmaları bence yanlış bu tip saçma hareketler milletin gözünde ön yargı oluşturuyor.

SOn olarak da kurye arkadaşlara gönderme yapmışsın tamam belki hatalı olanları vardır ama herkeze gönderme yapma sonuçta onlarda ekmek davalarının peşindeler hergün 100lerce kez ölümle burun buruna geliyorlar.

Son düzenleme:
Motosikleti
Dl650vstorm
ahmet keşke plakasını burdan yazıp teşhir etseydin.daha yararlı vede caydırıcı olurdu..neyse umarım bu topiği okuyup yaptığından utanır o arkadaş .

ya hangi akıllı kuryeyle yarışır ki :S ben cbf leri görünce genelde sollarım vs. ama kurye abi ekmek parasında her motorcunun onlara saygı göstermesi lazım ben hep yol veririm kuryeci arkadaşlara lütfen arkadaşın yazdıklarını dikkate alalım

Süper Moderatör (BBRR)
öncelikte sıtedıkı admın ve mod arkadaşlara rica ederek söyluyorum bu konuyu başka bır bölume taşımasınlar ve sılmesınler

beni konunun bu bölümü ilgilendiriyor.

Eğer başlığı kuralllara uyarak uygun yere açtıysan sorun yok.. Yoksa sen rica ettin diye kural ihlali yapmana göz yumulmaz ..:)

Tabii ki kuryelere diğer meslek gruplarına gösterdiğim kadar saygı gösteriyorum ancak onlarda sütten çıkmış ak kaşık değiller.Trafik kurallarını gayet güzel ihlal ediyorlar.Tamam ekmek parası kelle koltuk ama kurallar çiğnenmek için değil uyulması içindir.Mesela yayalara ayrılmış yolda yani kaldırım diyelim her an bir pizzacı veya kurye çıkabilir ki çok rastlıyorum özellikle beşiktaşta ve kadıköyde.
Bir motorcunun diğer motorcuyu taciz etmesi olayı ki arkadaşın değindiği olay nedense benim başıma çok geldi ve çoğu kuryeydi.
Çok nadiren kırmızı ışıkta bekleyen,saçma sapan selektör veya korna kullaNmayan ve kaldırımları kullanmayan kURyE gördüm. onun için ss lu motorcular şöyle endurocular pizzacılar gerek yok yani kuRyeler adına konuşan arkadaşlar lütfen ilk olarak savunduğunuz meslek grubunun hatalarını göz önünde bulundurun.Hiçbir şey taşıdığınız paketten daha değerli değil.

Yazdıklarınıza katılıyorum;
Umarım bunları göz önünde bulundururlar..

ben ne zaman yolda özellikle 125cc scooter görürsem hemen rossi kesiliyorum içerden gelen bişey kendimi tutamıyorum:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar