değilmi bir de gerizekalılar sıfırlıyorlar veya sıyırıyorlar atıyorum solumdan geliyor görmem mümkün olmuyor hafif bir sol yapsam direk ölümlü kaza
sunuda uyarım eger yolda bana catarsanız kım olursan ol senı hastaneye kaldırana kadar döverım
tabı bu işin esbırısı
Motosiklet camiası olarak aramızdaki çürük elmaları ilk önce kendimiz ayıklamalıyız.Çuvaldızı kendimize iğneyi karşıdakine batırmalıyız.
Özeleştiride bulunacak olursak paketçiler ve kuryeler trafikte kural-kanun falan tanımıyorlar,
sinyal vermeden hatalı şerit değiştiriyorlar
araçların arasından slalom yaparak gidiyorlar,
kaldırımlardan geçiyorlar
adamların fren kullanma alışkanlığı yok
Ana sayfa da çoğunuz görmüşsünüzdür.Karmok kulubünün Ürgüp gezisini iyi bir şey yapmışlar gibi yaptıkları "tek teker" şovunu sitede paylaşmışlar
SS ciler trafik lambalarında dururken bile boş yere gaz açıp gürültü yapıyor ne gerek var
İlk önce motosiklet camiası olarak kendi kendimize saygı ve sevgi gösterelim sonrada diğer insanlardan saygı ve sevgi bekleyelim.
öncelikte sıtedıkı admın ve mod arkadaşlara rica ederek söyluyorum bu konuyu başka bır bölume taşımasınlar ve sılmesınler
yazdığınız uyarılar ne kadar doğru bunu bilemem... Ancak; şuan düşündüğüm tek şey, bol miktarda imla hatanız olduğu...