genel uyarı (lutfen okumadan gecmeyın)

motorcu selamı bıle unutulmus onu gectım aramızda kavga edıyoruz yazık cok uzuldum

aynen, 20 gundur istanbuldayim ama burasi bi acaip olmus. basımla, farimla, elimle yada kornamla mutlaka selam veririm. ama istanbulda durum değişik. pekçok arkadaş bırakın geri selam vermeyi alay eder halde ifadelere bürünüyolar..

hayır benim anlamadiğim istanbulda yürüyen 'ye kürküm ye' mantığı ise; altımda 1200 cc motor var.. yok motorcu kardeşliğiyse ilk selamı veren zaten benim ama nafile.. ahh İzmirim de izmirim!

aynen, 20 gundur istanbuldayim ama burasi bi acaip olmus. basımla, farimla, elimle yada kornamla mutlaka selam veririm. ama istanbulda durum değişik. pekçok arkadaş bırakın geri selam vermeyi alay eder halde ifadelere bürünüyolar..

hayır benim anlamadiğim istanbulda yürüyen 'ye kürküm ye' mantığı ise; altımda 1200 cc motor var.. yok motorcu kardeşliğiyse ilk selamı veren zaten benim ama nafile.. ahh İzmirim de izmirim!

Konu dışı ;

doğrudur .. bende önceden selam veriyordum karşılık olmayınca cayıyor insan :)
ama biri selam verdiğinde ve ben farketmişsem mutlaka karşılığı olur.
karşılıksız kalmaz ...
Selam vermek sünnettir ..Almak sa farz...(karşılığını vermek.)

Konu içi ;
Çarpıklık her yerde var ... ancak ;
Söylediklerine katılıyorum ....

sevgılı mt ailesı konuyu duyarlıgınız ıcın teşekurederım
yorumlarınızı tek tek okudum sagolun

bu arada banu arkadaşımdan da özur dılerım lakin sunuda belırtmek ısterım
ne kadar da edebıyatım kötude olsa kendı sevıyeme göre bıseylerı anlatmaya calışıyorum burası özgur bır sıte mulafet olucaksan konu dışı degıl konu ıcı
olsa daha ıyı olur

banu kardesım yada ablam
sıtede cogu benı tanır bıraz agrasıfım cabuk parlarım
yanlız dostlugumdan supe olmasın

tekrar saygılarımla

yolda durmak yok herzmn tek gaz yola devam

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Söylediklerine katılmamak elde değil. Sana %100 katılıyorum. Ancak ben de tam tersi durumdan muzdarip olmuyor değilim ara sıra. Motorumla aynen senin gittiğin gibi sakin sakin giderken arkama yapışan, yol vermem için benim hayatımı tehlikeye atan (kendi hayatını tehlikeye atmasını söylememe gerek yok sanırım) veya motorunu bisiklet kullanır gibi kullanan kuryeci arkadaşlarımız da yok değil hani... Biliyorum, hepiniz ekmek parası için çalışıyorsunuz ama kelle koltukta gitmenin de bir anlamı yok heralde. Senden de çevrendeki kuryeci arkadaşları bu konuyla ilgili uyarmanı istesem abartmış olmam sanırım. Kazasız belasız hayırlı işler diliyorum sana. :rendeer:

haklısın arkadaşş bu arada cbf 150 in kaç km de kurye için sağlam bi motormu?

haklısın arkadaşş bu arada cbf 150 in kaç km de kurye için sağlam bi motormu?

Ben çalıştığım yere evrak getiren arkadaşların hepsine soruyorum bunu herhalde. Daha memnuniyetsiz olanını görmedim.Soruklarım için de en yüksek km'si olan motor ise 90 bin deydi.

ne kadar da edebıyatım kötude olsa kendı sevıyeme göre bıseylerı anlatmaya calışıyorum burası özgur bır sıte mulafet olucaksan konu dışı degıl konu ıcı
olsa daha ıyı olur

banu kardesım yada ablam

tekrar saygılarımla

su yazı alkısı hakkettı bence.gercekten de 10 numara bır yazı ve üslup olmus.Tekrar size yakısının bu oldugunu soylemek ıstıyorum.

olsa daha ıyı olur

banu kardesım yada ablam

tekrar saygılarımla

özür dileyecek birşey yok arkadaşım, kırıcı olduysam ben özür dilerim umarım birgün tanışırız... :rendeer:

olsa daha ıyı olur

banu kardesım yada ablam

tekrar saygılarımla

aferin rafel teşekkürler duyarlılıhın için :rendeer:

slm ark.lar istanbulda bende kendi çapında bir motosiklet kullanıcısı olarak kurye arkadaşlardan çok şikayetçiyim. hepsi olmasada birçoğu yolda çok rahatsız edici hareketler yapıyor sağdan tıngır mıngır giderken bu esnada sol tarafta arabalar varken motorla araba arasından sanki tabakaneye bişey yetiştiriyormuş gibi dalanlar mı dersiniz yoksa yolda yanınızdan teğet geçenler mi dersininiz yani hiç gerek olmayan hareketler bunlar hem kendini hemde dğer kişiyi tehlikeye atacak kadar ne götürüyosun bu kadar anlamıyorum sonra da bu ve başka sebeplerden dolayı 4 tekerlilerin de hiç saygısı kalmıyor bizlere. motorun kendsi zaten potansiyel tehlikeyken birde bu kadar extraya hiç gerek yok bence. saygılarımla.

slm ark.lar istanbulda bende kendi çapında bir motosiklet kullanıcısı olarak kurye arkadaşlardan çok şikayetçiyim. hepsi olmasada birçoğu yolda çok rahatsız edici hareketler yapıyor sağdan tıngır mıngır giderken bu esnada sol tarafta arabalar varken motorla araba arasından sanki tabakaneye bişey yetiştiriyormuş gibi dalanlar mı dersiniz yoksa yolda yanınızdan teğet geçenler mi dersininiz yani hiç gerek olmayan hareketler bunlar hem kendini hemde dğer kişiyi tehlikeye atacak kadar ne götürüyosun bu kadar anlamıyorum sonra da bu ve başka sebeplerden dolayı 4 tekerlilerin de hiç saygısı kalmıyor bizlere. motorun kendsi zaten potansiyel tehlikeyken birde bu kadar extraya hiç gerek yok bence. saygılarımla.

Katılıyorum. Mecidiyeköy'de viyadük üstünde en sağ şeridin en sağından, şerit çizgisi üzerinden giderken sağımdan geçmeye çalışıyor kuryeler?

kusura bakmayın ama ben de katılıyorum. istanbulda motorculara gıcık kapan saygı göstermeyip yok sayan sürücülerin çokluğunun en büyük sebebi kurye ve yemek dağıtan motorculardır. sonuçta çevrene saygı göstereceksin ki çevren de sana saygı göstersin. kaldırımda yürürken bile motosikletli biri tarafından ezilme tehlikesi geçiriyoruz. otomobil kullanırken de her köşeden bir kurye ya da pideci fırlıyor. hangisi kollayacağımı şaşırdım.

bi de bilinçsiz motosiklet kullanıcıları var tabi. ben zaten hala acemi acemi sürekli dört tarafımı kollayarak sürmeye çalışıyorken, dün akşam büyükdere caddesinden ayazağa sapağına yaklaşık 50km/h hızla saptım ve sağ şeridin sağında olmama rağmen benim de sağımdan şimşek gibi bir scooter geçti. üstelik sürekli korna çalarak ve üzerinde kaskı bile olmayan 1 sürücü + 2 artçısı vardı (gurup sex gibiydi :queen:). daha tünele giremeden arkadaşlar yok oldular zaten. ama ödüm patladı çünkü sürekli aynaları kontrol etmeme rağmen yaklaştıklarını bile görmemiştim. o anda yarattıkları panikle benim sola araçların arasına kaçmama sebep olabilirlerdi ya da ben nasıl olsa serbest diye daha sağa geçebilirdim ve bana arkadan çarpabilirlerdi.

lütfen makul ve mantıklı kullanalım arkadaşlar... :rendeer:

Katılıyorum. Mecidiyeköy'de viyadük üstünde en sağ şeridin en sağından, şerit çizgisi üzerinden giderken sağımdan geçmeye çalışıyor kuryeler?
arkadasım neden en sag seritin serit cizgisinden gitmeye calısıyorsunki sag seridi ortalayıp öyle git.

ya geçenlerde istanbulda mecidiyeköyde stadın orda ziraat bankası war ilersinde önleyici suçlar var hani.o caddede elemanın biri FZ6 Fazer ile bir basıyordu ki sesten küçük dilimi yutacaktım =) birde ellerini bıraktı dedim içimden Allah tahsilatını affetsin..

Gaza gelen arabalar gaza gelen scoter lar !! Ankara -izmit otobanı adapazarı çıvarları gece saat 21-22:00 gibi arabalar en soldan kaptırmış gidiyor e bende onlarla birlikte sol şeritten sollama yapıyorum hızım 160 km/h arkamda bir araba var ama anlatamam adam beni sollamakmı istiyor ezmekmi çözemedim hızlandım 200 km/h arkamda hala sağ şeride geçtim yavaşladı tekrar sollamaya çıktım hızım 240km/h arkama geldi kornaya basmaya başladı 260km/h çıktım arkamda hala 280km/h çıktım korna çalmaya başladı yaw dedim n oluyo sağ geçip yawaşladım hızım 160 fln arkadan sadece kırmızı bir araba oldugunu ve marka ambileminin şaha kalkmış bir at oldugunu gördüm acaba bu araba neydi ?
Neyse konuya dönelim o gece adam beni geçecem diye beni aşırı hız yapmaya ve o yolda risk almama sebep oldu ! arkadan ufak bir tıklasa parçamı bulamayacaklar...... başka bir olay daha bu yeni yol istiyom araba vermiyor artık kornaya basmaya başladım tık yok baktım sağ şeride geçiyo bende tmm yol verdi sollayam dedim tam geçerken bir üstüme kırdı aha !!! refuj a yapışıyodum zor kurtardım !! ışıklarda yakaladım 2 ad. maganda arabadan indi ne rahatsız ediyon len dediler !! ya dedim yol vermiyon bide beni ezmeye çalıştın dedim sen belanımı arıyon dediler !! siz olsanız ne yapardınız ..ben plakasını alıp polise şikayet ettim dövecektim ama 2 ad maganda ve silah taşıma olasılıgı % 75 dövmedim devlete havale ettim...

280 km de giderken kask var ve kornayı duyabildin oda güzelmiş.

Haklısın söylediklerinde kendince samimiyetin ve haklılık payın var fakat ; Mesala Antalyada yemek dağıtan pizzacı arkadaşlar ve ilaçcı kuryeler motorsikletlerini çok garip kullanıyor normal değil nasılmı? Geçende kaldırımda yayalar arasında kullananı gördüm ve en ufak korna çalmadan slalom yapıyor .Bunlar normal hareket değil arkadaşlar Önyargı oluşuyor motorcular hakkında yaptıkları işin stresi ve az aldıkları paranın sinirini yollardan çıkarmaya çalışmak mı nedir?

Gaza gelen arabalar gaza gelen scoter lar !! Ankara -izmit otobanı adapazarı çıvarları gece saat 21-22:00 gibi arabalar en soldan kaptırmış gidiyor e bende onlarla birlikte sol şeritten sollama yapıyorum hızım 160 km/h arkamda bir araba var ama anlatamam adam beni sollamakmı istiyor ezmekmi çözemedim hızlandım 200 km/h arkamda hala sağ şeride geçtim yavaşladı tekrar sollamaya çıktım hızım 240km/h arkama geldi kornaya basmaya başladı 260km/h çıktım arkamda hala 280km/h çıktım korna çalmaya başladı yaw dedim n oluyo sağ geçip yawaşladım hızım 160 fln arkadan sadece kırmızı bir araba oldugunu ve marka ambileminin şaha kalkmış bir at oldugunu gördüm acaba bu araba neydi ?
Neyse konuya dönelim o gece adam beni geçecem diye beni aşırı hız yapmaya ve o yolda risk almama sebep oldu ! arkadan ufak bir tıklasa parçamı bulamayacaklar...... başka bir olay daha bu yeni yol istiyom araba vermiyor artık kornaya basmaya başladım tık yok baktım sağ şeride geçiyo bende tmm yol verdi sollayam dedim tam geçerken bir üstüme kırdı aha !!! refuj a yapışıyodum zor kurtardım !! ışıklarda yakaladım 2 ad. maganda arabadan indi ne rahatsız ediyon len dediler !! ya dedim yol vermiyon bide beni ezmeye çalıştın dedim sen belanımı arıyon dediler !! siz olsanız ne yapardınız ..ben plakasını alıp polise şikayet ettim dövecektim ama 2 ad maganda ve silah taşıma olasılıgı % 75 dövmedim devlete havale ettim...

sen istediğin kadar şikayet et o at hırsızlarını.emin ol polis hiçbirşey yapmayacak..adamlar resmen öldürmeye teşebbüs etmişler ama dedim ya bu ülkede polisin borusu garibana öter.cebinde parası,arkasında ağası olana çıtı çıkmaz..buda texas kanunlarını uygulamaya itiyor bizi..yani yanında biber gazı taşı dostum sık suratlarına yamulsunlar.biliyormusun dinimizde ne dendiğini?senin canını almak isteyeni öldürdüğünde günahı yok ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar