Gene Kaza... Gene Bayan Sürücü...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bak varya cinlerim tepeme geldi laaaaannn :pr::pr: o video ne öle aman allahım :silent: yıkıldım :salut:

mete asabım bozuldu yaa...

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben cıkıyorummm GeCe_ abemmin yanına gıdıcemmm :p görüşürüüzzzz

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
abi,gördünmü humma taşıyan kişi görmüş gibi kaçacaksınn ,dikkat büyük baş hayvan çıkabilir yazıyolar ya hanii,aslında dikkat bayan çıkabilirde yazacaklar,geçmiş olsun arkadaşlara

Forumdan Uzaklaştırıldı
konu gitmiş hayret:p:p:p=))

ama kadın sürücüler böylesine vahşi şerefsizce onurssuzca kahpece kazalara ölümeere asla neden olmazlar...işte buna insan deniyor...cinsiyeti ise erkek...

kaldırımda yürüyen bir masumun canına kıyan hız yapan insan silüeti taşıyan şeytan...hangi kadın sürat yaparak böyle felaketlere sebep olur...

http://haber.mynet.com/detay/yasam/...egil-resmen-cinayet/19Mart2008/X1205927647578

haklısın ne yalan söyleyeyim. hatunlar öyle ama ne yazık ki bizim cinsimizde de böyle anası bir babası bin insan?cıklar var...

Forumdan Uzaklaştırıldı
video yu izledim hayvan oğlu hayvan ya o ne biçim bişey canımdan can gitti içim gitti...

video yu 2 saat önce izledim ve korkunç bir kaza ....
Erkek bayan konusuna gelince ...o da malum
Çok dikkatli olun bayanlara karşı hele trafikte ,Alim allah hiç şakaları olmuyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
video yu 2 saat önce izledim ve korkunç bir kaza ....
Erkek bayan konusuna gelince ...o da malum
Çok dikkatli olun bayanlara karşı hele trafikte ,Alim allah hiç şakaları olmuyor

ya bir çok kişi yanlış anladı beni sanki trafıkte bayanları sıkıştırıyorum yada bişey şu bu gibi hergun trafikte okadar cok bayana durup yol veriyorumkii... yürüyen yayalara bile koskoca trafıkte ben durup yol werıorum gecsınler dıye...benm burda haykırdıgım arabayı calıstırabılıyorum dıye trafıge cıkan kadınlar... bı otomotık araba calıstıran zaten cok mutlu oluyo...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Açtığımız topiklerin başlıklarına ve topiklere yaptığımız yorumlara biraz daha dikkat edersek sevinirim :cat:

şirine sen niye alındın ki..:silent::silent:

bazı bayan sürücüler erkeklere taş çıkarttırıyo bazıları da adama kafayı yedirtiyoo..:rendeer::rendeer:

kadın sürücülerden genellikle uzak duruyorum sağı solu belli olmuyo nereye nasıl manevra yaptıklarını hala anlayamadım..:rendeer:

ama bi tane citroen saxo kullanan bi kız vardı toz yutturdu helal olsun..:queen:

yahu aklıma geldikçe kötü oluyorum. şimdi bu çocuğun annesi babsı da izlemiştir bu görüntüleri.. ben şurada iki saatte kaç kere hatırladım. ya onlar ne yapmıştır? nasıl unuturlar ki? evlat bu, onca emek, onca çile, onca sevgi, onca hayal, onca umut..
kusura bakmayın arkadaşlar terbiyemi bozmayayım diyorum ama.. allah bu p.z.v.ngin de, bu pzngi doğuranında, eğitemeyen babasının da, altına araba verilmesine emeği geçenin de... işte öle bişiler...
bana diyebilirsiniz anasının babasının ne suçu olabilir diye ama.. biz niye nerede nasıl davranacağımızı biliyoruz? neyin yanlış neyin doğru olduğunu kestirebiliyoruz? anamız babamız bişiler vermiş demek ki.. hepsi gökten zembille yüreğimize zihnimize dolmadı ya..

geçmiş olsun.. bayanlardan önce;taksiciler,minibüsçüler,halk otobüsleri var asıl bunlardan korkmak lazım benım bu zamana kadar 3 kazam oldu bıtanesi bana yol vermeyen erkek sürücü bitanesi taksici sıkıstırdıktan sonra oldu ve motor kullanmamı engellıcek son kazamda ters yonden anıden cıkan kafa kafaya hızla carpıstıgımız taksici oldu hastanelık oldum 45 gun evde yattım ama bunların hıc bırı bayan sürücü yüzünden olmadı :pr:

ben de bu anlatılanın daha fazla yasandıgını dusunuyorum. taziye,tebrik ve kutlamalar bolumunde arkadaslarımızın basına gelen olaylardan kac tanesinde bir kadın surucu sorumlu?!

kendisi icin uzuldugumuz o insanların kac tanesi bir bayan surucu kurbanı?!?!?!?!?!

SORARIM SIZE!!!

o kazaların %90' ı erkek soforlerin hatalı suruslerinden!!! hadi bunu dile getirin!!!!!

( durmayın, hadi bakın hepsine tek tek! kacı erkek surucu hatasından, kacı kadın?? hadi bakalım.. hodri meydan...)

Son düzenleme:
konu saptı saten.. sonrası yok..

Trafikteki sürüş kadar terbiyede önemli..

Bayanların haklı olduğu konu da terbiye konusu olsa gerek..

Bayan ayağınızın üstünden geçti:
Çok özür dilerim görmedim, bişeyiniz varmı? Hastaneye gidelim isterseniz??

Erkek ayağınızın üstünden geçmedi bide üstünde durdu:
Biippp biippp biiippppp.................

Bayan kasti sıkıştırmaz, görmeyerek sıkıştırdıysa gördüğü farkettiği anda çekilir..
Erkek hususi üstünüze kırar, korna çalarsınız kazadan son anda yırtarsınız sizi duymaz bakmaz bile..

Bayan çarptığında özür diler sağlığıınzla ilgilenir, erkek arabadan fırlar diğer sürücüye bağırıp çağırır kendi hasarını gösterir üstünüze yürür, sıkıysa karşı çıkın..

Bayan çok sinirlendiyse bağırıp çağırır(küfürsüz!!), erkek direk kontağı kapatıp yumruk göstermeye başlar..

Bu sitede bi bayan sürücünün çenesini kıran erkek motorcu vardı.. Neymiş Necdet abinin ölümüne üzülmüşmüş.....:farao:

Pınarr' Alıntı:
Trafikteki sürüş kadar terbiyede önemli..

Bayanların haklı olduğu konu da terbiye konusu olsa gerek..

Bayan ayağınızın üstünden geçti:
Çok özür dilerim görmedim, bişeyiniz varmı? Hastaneye gidelim isterseniz??

Erkek ayağınızın üstünden geçmedi bide üstünde durdu:
Biippp biippp biiippppp.................

Bayan kasti sıkıştırmaz, görmeyerek sıkıştırdıysa gördüğü farkettiği anda çekilir..
Erkek hususi üstünüze kırar, korna çalarsınız kazadan son anda yırtarsınız sizi duymaz bakmaz bile..

Bayan çarptığında özür diler sağlığıınzla ilgilenir, erkek arabadan fırlar diğer sürücüye bağırıp çağırır kendi hasarını gösterir üstünüze yürür, sıkıysa karşı çıkın..

Bayan çok sinirlendiyse bağırıp çağırır(küfürsüz!!), erkek direk kontağı kapatıp yumruk göstermeye başlar..

Bu sitede bi bayan sürücünün çenesini kıran erkek motorcu vardı.. Neymiş Necdet abinin ölümüne üzülmüşmüş.....:farao:

::plus1:: ::plus1:: ::plus1:: ::plus1::

cezerye' Alıntı:
taziye,tebrik ve kutlamalar bolumunde arkadaslarımızın basına gelen olaylardan kac tanesinde bir kadın surucu sorumlu?!

kendisi icin uzuldugumuz o insanların kac tanesi bir bayan surucu kurbanı?!?!?!?!?!

SORARIM SIZE!!!

o kazaların %90' ı erkek soforlerin hatalı suruslerinden!!! hadi bunu dile getirin!!!!!

( durmayın, hadi bakın hepsine tek tek! kacı erkek surucu hatasından, kacı kadın?? hadi bakalım.. hodri meydan...)

bunu da hatırlatırım.......

Son düzenleme:
Sitede ben ne konular kaçırmışım da haberim yokmuş.:silent:.Vay be.:cyclopsan..

.
Eeee.:wiinkk:Şimdi hangi cinsiyetteki sürücüler insan sınıfına giriyorki..:p

BENDE SORARIM SİZE....:bounce:

(bakalım kime cevap en önce gelecek):queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar