gene bir motorcugene bir örnek davranış

Motosikleti
Honda sh125
genç motorcu yolda ilerlerken tekerlekli sandalyeli bir vatandaşı görür motorundan iner ve sandalyedeki vatandaşa yardım elini uzatır :thumleft:

sonra sen gel bu adamı sıkıştır, küfürler et motor kullandığı için deli de.

hangi eyalet orası merak ettim yollar evler çok güzel

Motosikleti
Honda sh125
ülke yerinde bu yazıyor United States :) bomboş yollar keşke ıstanbulda böyle olaydı

DKN

burasıda türkiye deyip bi video da burdan paylaşın :mrgreen:

:) güzel videolar aslında başkalarından video beklemektense neden ben değilim diye kendimizi suçlamalıyız bugüne kadar binlerce olay yaşadık motorlu yada motorsuz kaçında yardım ettik insanlara

Mutlaka yardım edenler bizim ülkemizde daha çoktur ama o an kameraları açık yoktur.

burasıda türkiye deyip bi video da burdan paylaşın :mrgreen:

eminim burada da örnekleri vardır. motorcu insanın kafası rahat olur. sinirlenmez, siniri rüzgarla birlikte uçar gider. yardımseverliğimiz buradan geliyor bence :) ben uzun yolda sollamaya çıkmakta zorlanan tırlara yardımcı olurum. sonra sollaması bitince yanından geçerken hemen hemen her tır şoförünün teşekkür işaretini görürüm. yola çıkmanın zor olduğu tali yollarda bile araçlara yol veririm acelem yoksa. minnet duygusu insanların yüzünden okunuyor böyle durumlarda.

bizim kültürümüz hayatın sıkıntılarını bir tarafa bırakıp, özgürce yol almayı sağlıyor. ben de yol kenarında bir amcanın düştüğünü görsem hemen yardımına koşarım.

tam yazacaktım biz kamera alamıyoruz diye de bir düşündüm kaç kez bu şekilde insanlara yardım ettim diye. tek aklıma gelen yayalara her zaman yol vermek oldu ki bu zaten bir kural.

çevreye daha çok duyarlı olmalıyız...

Ben turizm okuyorum. Dolayısıyla, her bölgeden bir çok insan gördüm.
Bizim adamlar, pekte bir halta yaramıyorlar doğrsu.

500 sene öncesiyle övünen tek milletiz. Hala "fransızlar tuvaleti bilmiyormuş yahu" diye kendimizi avutuyoruz.
Gelin bakalım, en rezil insanlar genelde hangi millet.

Helal olsun böyle insanlar lazım işte; insan izlerken bile duygulanıyor. Kendisinden başka hiçbir şey düşünmeyen duyarsız insanlara ibret olsun.

çok hoş görüntüler ülkemizde sıklıkla görmek dileğiyle. İkinci video da yaşlı amca düştükten sonra kaça kızı anlayamadım :):)

Biz "take it easy" demesekte "hayt höyt,muarrem abiyy dut hele bacağandan" tarzi yardimlar ile yere dusup saglam kalan magdurlarin kolunu bacagini cikartabiliyoruz :)

Bende cok kez yardimlarda bulundum ama cameram yok malesef.

Birkeresinde arabada sıkışan 2 yasli amcaya yardim etmistim. Ambulans paketletip goturmustu,adami dahi bilmiyorlardi ama kazanin oldugu yerin yakininda cafelere vs "turuncu sakalli motorlu bi genç" diye aylar sonra beni sormuslar ve ulastilar :) birer cay ictik ve tesekkur ettiler.

Bence bu davranış normal bir şey,bunu yapmayan anormaldir.

Bir tane video vardı bir tane scooterli bir bayanı trafikte sıkıştırıyorlardı sonra 3-4 tane ss geliyordu ve onu sıkıştıran arabayı sıkıştırıyordu galiba o videoyu hatırlayan varsa koyabilir mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar