Gelmiş geçmiş en iyi 10 motosiklet

ne bmw koymuşlar ne agusta'yı.çok yanlı bir program olmuş.ducati'yi de lutfetmişler artık.onu da koymasalardı zaten...

Bu Honda Cub hakkında bilgisi olan var mı, sanki hala üretiliyormuş gibi anladım ben videoyu izlerken. Türkiyede var mıdır, nedir ?
selamlar

Honda cup hala uretiliyor ve Türkiyedede mevcut tabi yeni modeli belgeseldeki modeli değil. Evet belki bmw nin olmaması bir hata ama belgeseli genel izleyenler bilir hepsi aslında dalında ilk motosikletler. Örneğin honda cup il yarı otomatik şanzımanlı ve uysal motor, Ducati ilk V motorlu süper yarış motosikleti, Vespa malum, Y2K malum, 750 lik honda ilk yarış tipi cadde motoru

Değerlendirmede hep böyle önceliklerden dolayı 10 seçilmiş yoksa hızına gücüne bakılmamış, Ama listede BMW olmaması ayrı bir olay tabi buna katılıyorum.

ya skullhunter nerden buluyon bu eşsiz görüntü ve bilgileri ellerine sağlık valla hepsi süper :cat: ama bu arada bizim için gelmiş geçmiş herkesin bildiği jawa 350 yi unutmuş bu discovere dimi yani :queen:

İşte bence bu listede gerçekten hakkı yenen motosiklet!
BMW R75
JUSTIN3sm.jpg

CUR2sm.jpg

BACKRIGHTsm.jpg

Ne dersiniz yukarıda bir tarih var haksızmıyım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
jawa yı nıye yazmamıslar yahuuuu....:salut: :salut:

ya skullhunter nerden buluyon bu eşsiz görüntü ve bilgileri ellerine sağlık valla hepsi süper :cat: ama bu arada bizim için gelmiş geçmiş herkesin bildiği jawa 350 yi unutmuş bu discovere dimi yani :queen:

valla abicim senın yazıyı görmeden direk 350 jawamı nıye koymamıslar yazdım....:cat:

Son düzenleme:
:pr::pr: discovery de seyretmiştim ama çok öznel yorumlar sadece honda doğru olan yorumları:pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr:

bir numaraya hayran kaldım. o nasıl bir alettir ki o kadar satar, o kadar kabul görür, o kadar senedir hala üretilir, üretilir ve üretilir?
ihtiyacı karşılamak diye buna derler :cat:

@yucika
Ne dersiniz yukarıda bir tarih var haksızmıyım.
Gerçekten de.. Sepetli motorları yeniden görmek istiyorum. İstanbulda ne kadar şık olur üstelik :wiinkk:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence yanlıs sıralamada bazı markalar eksik (MZ,Java) gibi

Arkadaşlar adı üstünde ilk 10 :)
İlk 100de hepsi vardır merak etmeyin :queen:

Hangisini yada hangilerini çıkarıp bahsettiklerinizi koyacaksınız ki??

Bu topici de hortlatmışlar !!!

Nereden bulursunuz böyle şeyleri...

:mrgreen:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Madem hortlamis, bend e briseyler yazayim. :)

Dunya devlerini bir kenara itmisler, yanli bir zirvedekiler listesi olduguna inaniyorum. Neye gore, kime gore... degil mi? :)

Tipik anglosakson taraflılığı ile yapılmış bir çalışma olduğu ortada. Discovery'nin daha önce de yaptığı bu tip yayınlarda eniyi otomobil, uçak, tank v.s. seçerken taraflı davrandığına şahit oldum. İngiliz ve Amerikan mallarının üstünlüğünü ön plana çıkarmaya çalışıyorlar kendilerince. Boxer motorlu BMW nin birebir kopyasını yapıp 2. dünya savşında taklit etmiş olduklarını ne çabuk unutuyorlar. O BMW ler hala hayatta ve saat gibi çalışıyor üstelik. Japonları listeye almaların bir noktaya kadar anlıyorum çünkü boynuz kulağı geçiyor ve kulağın buna tahammül etmesi mümkün değil ama BMW ye yapılan durum daha farklı demekki 2. dünya savaşının yaralarını saramamışlar.

aynen katılıyorum.. acaba türkiye baz alınsaydı ne çıkardı bu sonuç

VFR da olmalıydı :)

Bence 25 senelik geçmişi olan VFR da listede olmalıydı..

vfr800_2002.jpg

-turgut

bnde discovery de izlemiştim arada yayınlıyorlar...1. liğe ss beklerken cub görünce afallamıştım hatta :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar